שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שוב דברים "מוזרים" בגוגל
פורסם: 18 נובמבר 2007 05:30   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  56

שלום טל,
האם נתקלת במצב בו: אני עושה קמפיין עם מילות מפתח ישירות מהאתר (כולל meta tags ) ובונה מהם adgroup עם שיא המיקוד,(ביטוי אחד שחוזר על עצמו וקשור למודעה) ומסתבר שה qs של כל המילים הוא poor והבידים נורא גבוהים,(זה לא קרה לי אפילו בקמפיין הראשון) ישר הקפאתי את הקמפיין.
המוצר הזה בקליקבנק מופיע שמשווק ע"י שותפים רק ב 38% יכול להיות שזה מוצר שהוא בעייתי לשיווק ע"י affiliates?
תודה

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2007 15:52   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

כן, אם דף הנחיתה לא אהוב ע"י גוגל, אבל אני לא נתקלת בהרבה כאלה. גם אם כן, אני בד"כ מצליחה לשחק עם המילים כדי לקבל מינימום OK, ואז נשאר לך להחליט אם המילים כ"כ חשובות שאתה מוכן לעבוד עם ok, שזו נק’ פתיחה נמוכה יותר מ great.
אם המוצר היה כה פוטנציאלי בעיני, הייתי בונה דף נחיתה כדי להתגבר על הציון הנמוך/בינוני.

טל

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2007 18:33   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  56

זה קרה לי מאז בעוד קמפיין חדש ושלחתי מייל לגוגל ושאלתי מה הבעיה,
יכול להיות שיש בעיה טכנית שגורמת לזה?
אם זה באמת דף הנחיתה אז בסדר, יש מוצרים אחרים אבל זה מוזר, למה שהם לא יאהבו דף נחיתה סטנדרטי?
תודה

פרופיל

פורסם: 20 נובמבר 2007 01:48   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי זיו,

אני לא יודעת על בעיה טכנית וגם עשיתי טסטים ולא ראיתי בעיות עם קמפיינים חדשים.
יש דפים/אתרים שגוגל מדרג אותם כנמוכים: שלא תורמים שום תוכן, שאין להם לינקים נכנסים, שהנפח שלהם קטן, שלא עברו שום אופטימיזציה (Meta tags, מפה, ניווט, מילות מפתח וכו’ וכו).
זה קורה. זו אחריות של הוונדור לדאוג למוצר שדף המכירה שלו אופטימלי: גם בעל יכולות מכירה וגם אופטימלי לגוגל. אחרת הוא עושה חיים קשים לעצמו, וגם לאפילייאטס שלו. הוא אמור לרצות להקל עלינו: זה קשה לגייס אפילייאטס, אם כבר הצלחת, אתה לא רוצה שהם יברחו למוצרים אחרים, אתה רוצה לתת להם תנאים טובים כדי שימשיכו לקדם את המוצרים שלך.

ערב טוב,

טל

פרופיל