שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חדש באתר. נעים להכיר וכמה שאלות לפני רכישת הקורס
פורסם: 03 נובמבר 2008 05:46   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

שלום לכולם אני חדש פה באתר, ואני שמח שמצאתי את האתר הזה כי הוא נראה לי לשם שינוי רציני ומבטיח.
אני מתכוון להתחיל עסק באיביי ושוקל האם לרכוש את הקורס.
אך לפני זה יש לי כמה שאלות ואשמח אם מישהו יענה עליהן בצורה אישית יותר ולא בשכנוע לרכוש את הקורס ו"אז תבין הכל”:
1. בשיעור המבוא נאמר כי יוסבר על דרופשיפרים - האם מסבירים בקורס את הדרך ונותנים כלים/שיטות למציאת דרופשיפר אמין וזול או שרק מסבירים על הנושא ואיך להשתמש בו בכלליות?
2. מה הוא אורך כל שיעור בקורס של איביי (5 שיעורים אם אני זוכר נכון)?
3. מי המרצה של הקורסים של איביי?
4. האם 5 שיעורים בנוגע לאיביי ועסק באיביי שווים מבחינתי 1000 ש"ח? השאלה הזאת מכוונת יותר לאנשים שעברו את הקורס ואפילו הצליחו (אני לא מבקש פה כשלונות כי לדעתי אם יש לך את הכלים זה כבר תלוי רק בך), האם אתם מרגישים שעלות הקורס באמת תואמת את הידע הנרכש (אני קצת סקפטי בנוגע לסודות שאפשר לגלות בקורסים האלו, כי לפי מה שלמדתי מקצוענים לא מגלים את הסודות שלהם לאף אחד, האם אני טועה במקרה זה?).
5. האם חוץ מהשיעורים אני אקבל עזרה כלשהי מצד האתר או חבריו חוץ מהפורום הפומבי של סוחרים ומוכרים בEBAY? כי לא נראה לי שבפורום פומבי שכולם יכולים לראות ייכתבו דברים חשובים להצלחה באיביי.

תודה מראש לכל מי שיענה smile

פרופיל

פורסם: 03 נובמבר 2008 20:22   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי,
לגבי הקורס- הוא מומלץ. המרצה הוא סילויו פינקו והוא מצוין.
דרופשיפרים: מלמדים בקורס מה זה, מי זה, איך משתמשים וכו’… מאגר מאוד מומלץ שאני אישית משתמש בו הוא זה.
בנוסף, תקבל תמיכה מלאה בפורומים ממני, מסילויו, מקרט ומאוד המון אנשים טובים שמוכנים לעזור smile
השוק עצום- סודות אני לא מפחד לספר פה- ואני מספר.
לדוגמא, האיבוק החינמי שלי: http://clickim.co.il/articles/view/ebay-sales-page/

או תבנית ה- Payment,Shipping, Returns למכירות באיביי שאני משתמש בה, ועכשיו פרסמתי אותה כ- “ספר” אלקטרוני.

הנקודה היא שיש כאן הרבה תמיכה grin

שווה או לא? את זה רק אתה תוכל להגיד בדיעבד…

בהצלחה בהמשך!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 03 נובמבר 2008 21:13   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

היי מיץ לימון!

אז ככה, מהפוסט שלך לקחתי משפט אחד שתפס את תשומת ליבי - “אני לא מבקש פה כשלונות כי לדעתי אם יש לך את הכלים זה כבר תלוי רק בך”

1. בקשר לדרופשיפרים הקורס מפנה אותך לאתרים מרכזיים עם מאגרי נתונים של דרופשיפרים. יש אפילו אתרים שעובדים בתאימות מלאה לאיביי ומאפשרים לך להעלות מכירות ישירות מהאתר שלהם לחשבון המשתמש שלך באיביי. האתרים האלה ידועים לכולם, יש להם קהילת משתמשים רחבה ואין בהם שום דבר סודי.

2. לא זוכר מה אורך השיעורים.  מסחר אלקטרוני בכלל ובאיביי בפרט הוא מורכב מאד ודורש יכולות עסקיות בדומה לכל עסק אחר. אתה תראה לבד כשתתחיל, יגיע צימאון טבעי לעוד מידע אותו כבר תחפש מחוץ לקליקים. אני מציע להתייחס לכל הקורסים כשער כניסה. מה שכן, אני מבטיח לך שזהו שער הכניסה הכי הכי רחב שתמצא במחוזותינו. תתייחס לשיעורים כדרך הכי מהירה לקחת כסף ממישהו אחר דרך הרשת...grin

3. בקשר למרצים תומר כבר ענה לך. דרך אגב, תומר מספק פה יופי של תמיכה יום יומית גם כשמדובר בשאלות בסיסיות שחוזרות פעם אחרי פעם… אני אישית לא הייתי עומד בזה...grin

4. הקורס שווה 1000 ש"ח. ההכרזה מתייחסת לניסיון האישי שלי בשיעורים הרגילים ולא בחבילת הוידאו.

5. תתפלא לגבי המידע שרץ בפורומים. אני יכול לומר לך אישית שמה שמנחה אותי כשאני חולק מידע הוא מאד פשוט. טקטיקות ואסטרטגיות כן. נישה לא. או במילים אחרות אם נחזור שניה למשפט שתפס את תשומת ליבי, אז הנה אחד משלי. מתוך 100% של אנשים שמחזיקים בידע, רק 5% יעשו איתו משהו. זה די מאזן את העיניינים, נכון?

אני אישית הצלחתי לייצור לעצמי פאוור סלר תוך שישה חודשים. לא הייתי עושה את זה בלי הקורסים של קליקים והתמיכה מהמרצים. באותה נשימה אני גם לא חושב שזה היה קורה אם הייתי רק מסתפק במה שמאכילים אותי…

מקווה שעזרתי. אתה מוזמן כמובן לשאול עוד שאלות.

בהצלחה וברוך הבא!

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל

פורסם: 03 נובמבר 2008 23:01   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2
david_db - 03 נובמבר 2008 21:13

היי מיץ לימון!

אז ככה, מהפוסט שלך לקחתי משפט אחד שתפס את תשומת ליבי - “אני לא מבקש פה כשלונות כי לדעתי אם יש לך את הכלים זה כבר תלוי רק בך”

1. בקשר לדרופשיפרים הקורס מפנה אותך לאתרים מרכזיים עם מאגרי נתונים של דרופשיפרים. יש אפילו אתרים שעובדים בתאימות מלאה לאיביי ומאפשרים לך להעלות מכירות ישירות מהאתר שלהם לחשבון המשתמש שלך באיביי. האתרים האלה ידועים לכולם, יש להם קהילת משתמשים רחבה ואין בהם שום דבר סודי.

2. לא זוכר מה אורך השיעורים.  מסחר אלקטרוני בכלל ובאיביי בפרט הוא מורכב מאד ודורש יכולות עסקיות בדומה לכל עסק אחר. אתה תראה לבד כשתתחיל, יגיע צימאון טבעי לעוד מידע אותו כבר תחפש מחוץ לקליקים. אני מציע להתייחס לכל הקורסים כשער כניסה. מה שכן, אני מבטיח לך שזהו שער הכניסה הכי הכי רחב שתמצא במחוזותינו. תתייחס לשיעורים כדרך הכי מהירה לקחת כסף ממישהו אחר דרך הרשת...grin

3. בקשר למרצים תומר כבר ענה לך. דרך אגב, תומר מספק פה יופי של תמיכה יום יומית גם כשמדובר בשאלות בסיסיות שחוזרות פעם אחרי פעם… אני אישית לא הייתי עומד בזה...grin

4. הקורס שווה 1000 ש"ח. ההכרזה מתייחסת לניסיון האישי שלי בשיעורים הרגילים ולא בחבילת הוידאו.

5. תתפלא לגבי המידע שרץ בפורומים. אני יכול לומר לך אישית שמה שמנחה אותי כשאני חולק מידע הוא מאד פשוט. טקטיקות ואסטרטגיות כן. נישה לא. או במילים אחרות אם נחזור שניה למשפט שתפס את תשומת ליבי, אז הנה אחד משלי. מתוך 100% של אנשים שמחזיקים בידע, רק 5% יעשו איתו משהו. זה די מאזן את העיניינים, נכון?

אני אישית הצלחתי לייצור לעצמי פאוור סלר תוך שישה חודשים. לא הייתי עושה את זה בלי הקורסים של קליקים והתמיכה מהמרצים. באותה נשימה אני גם לא חושב שזה היה קורה אם הייתי רק מסתפק במה שמאכילים אותי…

מקווה שעזרתי. אתה מוזמן כמובן לשאול עוד שאלות.

בהצלחה וברוך הבא!

תודה רבה על התשובה, ואני אכן אשאל עוד שאלות smile

1. אם האתרים האלה ידועים אז כנראה שאני מכיר אותם, כי חיפשתי זמן מה את כל העניין הזה של דרופשיפרים ומצאתי בעיקר מאגרים (מצאתי גם אתרים סיניים אבל אמרו לי שהכל שם כנראה מזוייף). אז אני מבין שאם אני יודע לחפש באינטרנט, בקטע של הדרופשיפרים הקורס לא ממש עוזר לי.

בקשר לשאר השאלות התשובות די ברורות..
בכל מקרה אני רוצה לחדד עניין מסויים בנוגע לקורס ולעצמי:
האינטרנט זה מקום ממש לא חדש בשבילי.
איביי זה גם מקום לא חדש בשבילי, עא"פ שאני לא מוכר שם, עדיין.
איך הקורס עוזר לי מעבר לעניין הטכני של “איך עושים את זה”, האם הוא מלמד אותי שיטות שאני לא יכול ללמוד לבד באינטרנט?

פרופיל

פורסם: 03 נובמבר 2008 23:04   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

הוא מלמד אותך שיטות מסחר, את הפאן הפסיכולוגי של הקונים, טיפים, טריקים וטכניקות (משום מה באנגלית זה נשמע יותר טוב smile ) למכירה.

אתה יכול ללמוד את זה באינטרנט- אבל זה יקח זמן. וזמן=כסף.

בסופו של דבר יש רק אדם אחד שיוכל להחליט…

אני לא זוכר אם אמרת שעשית את הקורס הזה או לא http://tinyurl.com/5mfttq אבל הוא מאוד מומלץ.

בהצלחה!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 05 נובמבר 2008 20:23   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

אכן, התכוונתי למאגרים, אבל כאלה מאושרים שמאגדים בתוכם דרופשיפרים שלא יברחו עם הכסף שלך\ שיעמדו בלוחות זמנים של משלוחים וכ"ו.

אפשר ללמוד הכל לבד…
נעים יותר כשיש תמיכה וליווי. מעבר לזה, “לעבוד באינטרנט” (גם כן עבודה) זה משהו שרב האנשים סביבך לא יבינו, אתה לא תבין עד שתתחיל כמה חשוב לפגוש מידי פעם במכללה אנשים שעושים ומתמודדים עם אותם דברים כמוך, “כן, אני לא הדפוק היחידי” grin

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל