שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

first page minimum bid
פורסם: 06 נובמבר 2008 06:41   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  74

אהלן

אם גוגל רושם שהמינימום ביד הוא גבוה למשל 60,70,80 ואין בעיה בQS אבל הקמפיין לא כלכלי בבידים כאלה גבוהים אבל כשאני מוריד מתחת למינימום פירסט פייג’ אז כמעט לא רואים אותי בכלל מה שגורם לעצירת הקליקים....

מה לעשות… ניסיתי להוסיף עוד אד גרופס אבל זה ספציפית פשוט תחרותי ואין לי בעיה להיות בעמוד שתיים אבל בפועל נראה שכשאני מוריד מתחת למינימום אז הקמפיין מוקפא…

פרופיל

פורסם: 06 נובמבר 2008 16:17   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב,

אכן קשה לי להאמין שהקמפיין רווחי בבידים המתקרבים לדולר, בוודאי לא בשלב ראשוני.
כשאתה מציין שאין בעיה ב QS, כוונתך שהוא GREAT? אם לא, הרי שיש מה לשפר כדי להוריד את הביד לעמ’ הראשון.
ייתכן שאתה נמצא בנישה תחרותית מאוד (כפי שציינת) והבידים משקפים נכונה את כוחות השוק. אולי תוכל להתמודד עם זה בעתיד, כשתצבור CTR כלשהו בדף התוצאות ואיזשהי היסטוריית פרסום, ותראה שהבידים עוד ירדו משמעותית.
כרגע, אם אתה בנישה תחרותית מאוד, אין לך ברירה אלא לחפש מילות מפתח פחות תחרותיות, שיאפשרו הופעה בעמ’ הראשון בעלות סבירה. במקביל:
1. לשפר QS אם יש מקום לשיפור.
2. לנסות לפרסם באזורים פחות תחרותיים: האם בדקת את בריטניה, אוסטרליה, ניו זילנד? אולי אפשר לפרסם שם יותר בקלות, ובנתיים לצבור CTR ולהתחזק לפני שאתה נכנס בחזרה לארה"ב?
3. את המילים היקרות (לאחר ששיפרת QS), להוריד לעמ’ השני, ולהתייצב באמצעות הכוונה של הביד - למקומות העליונים בדף השני. תקבל פחות קליקים, נכון, אך גם פחות הופעות, מה שיעלה את ה CTR שלך. מבחינת CTR הלא מוטב מיקום גבוה בעמ’ שני מאשר מיקום נמוך בעמ’ ראשון.
עם הזמן העלייה ב CTR תעלה את מיקומך באופן טבעי, ותוכל להופיע בעמ’ הראשון בעלות ריאלית יותר. זה ייקח זמן, ולכן במקביל חפש גם מילים זולות יותר, כלומר פחות תחרותיות.

בהצלחה ויום טוב,
טל

פרופיל