לא להתיחס לתשובה שלי כי יש תשובה מסילויו..אפשר לקחת רעיונות מאצלי..תודה
אם עדין לא קיבלת אותו (הפידבק) תשלח עכשו מייל למוכר ו תבקש ממנו סליחה ופיצוי ו...ו… אבל אם קיבלת ...יש עוד פטרון פחות מוצלח אם אתה עדיין חדש בחשבון תצבור פידבקים שליליים עד שאתה תהיה מנוסה ואז תסגור את החשבון ותפתח אחד חדש עם דף לבן.. זה קראתי בספר של “צביקה ברגמן”.
בי אחי בהצלחה.
טוב מוטי אני מאד מצטער..
סליחה מאד לא קצת אחי..
חשבתי שתקבל את זה ברוח טובה לא התכונתי לפגוע בך מוטי..
אני בכלל לא רציתי ללגלג לך..בכלל..זה היה רק נסיון ליצור איתך קשר טוב.. כשתכיר אותי תדע שאני בכלל לא מהסוג שמלקק לאנשים תסתכל בפורום ואתה תדע שאני לא מלקק לאנשים.וסילויו הוא כמו אח ואיייין שום סיבה שאני אלקק כי אין לי אינטרס מזה אני סך הכול לומד וידיאו ואני סיימתי את כווול השאלות שלי ..תסתכל כמה טיפים אני מוריד בפורום ללא תמורה וכמה פעמים עונה לשאלות לא רק שואל למרות שאני חדש,רק בגלל האהבה לעזור לאנשים.ואני ולא מהסוג שפוגע באנשים.. מקוה שתבין אותי.
בכל מקרה סליחה.ובכלל לא התקונתי לפגוע כנראה שבדיחתי לא היתה במקום הנכון..
וסליחה גם לכולם אם פגעתי במישהו אחר ומהיום אני מדבר רק לענין ורק מה שקשור אלי.. שיהיה לכם שנה טובה.
מקוה שתענה לתגובה הזאת.
נכון מאד..זה מה שאמרתי בדיוק.. כל הקטע השני בייכלל לא היה קשור לשאלה אחי..זה היה משהו בשוליים ולא קשור..דמיינתי לעצמי אזה סצנה כזאת שמישהו עושה את הדבר הזה כדי שימחק את הפידבק השלילי.. ממש לא קשור אליך. חבל שהפורומים לא נותנים לאחרים להבין אותך נכון כי אין רגשות,אבל אם היינו ביחד בכיתה זה לא יקרה.. מקוה לראות אותך ביום אימון ב 20/11/2008 תבדוק את התאריך בתחילת איביי פורום.