שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מתחרים
פורסם: 17 נובמבר 2008 03:47   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  74

אהלן

התחלתי קמפיין לפני שבוע שמכר 2 מכירות, אחת כל 70 קליקים אבל מאז 200 קליקים וללא מכירות.  גיליתי שיש לי מתחרה וכנראה בשעות הממירות את המילים הממירות הוא שווה יותר לגוגל…
יש עדיין קליקים אבל יש שעות שגוגל כותב שיש מתחרה עם ציון יותר טוב.
הרמה של הקמפיין גבוהה זאת אומרת ללא מתחרה היה לי אפשרות כבר להוריד את הביד ל4 סנט בכמעט כל המילים אלא שהוא שם!
ניסיתי לפצל לעוד קבוצות מודעות כדי להיות יותר ספציפי ולהעלות עוד את ה CTR אבל הם לא מקבלות צפיות כי המתחרה לוקח אותם...כך גם לגבי ורסיות חדשות של הודעות…
אני מנסה להעלות ביד אבל זה עדיין לא עובד גם אם אני מעלה אותו מאוד.
יש מה לעשות עוד לפני בניית דף נחיתה?

פרופיל

פורסם: 18 נובמבר 2008 01:24   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

ערב טוב,

אתה מתאר מצב של מתחרה בעל כתובת דיספליי זהה, מה שמקשה על ההופעות שלך. לעומת זאת, בשעות מסוימות, המתחרה כנראה מכבה את מודעותיו, ואז אתה עולה במקומו.
אני לא ממליצה להמשיך כך, מאחר ואם המתחרה מתזמן מודעות, סביר להניח שהוא יודע משהו שאתה אינך יודע, למשל: אלו שעות ממירות ואלו לא, ואתה לפיכך עולה בשעות הלא-ממירות.
אני מציעה לא להכנס איתו למלחמת בידים, אין לדעת כמה זמן הוא נמצא שם, וייתכן שיש לו QS ו CTR גבוהים מאוד, והוא משלם פחות על כל קליק.
יש כמה דברים שאתה יכול לנסות:
1. לפרסם באזורים אחרים דוברי אנגלית חוץ מארה"ב. להתחזק שם קצת מבחינת CTR ולחזור להתמודדות עם המתחרה עם איזשהי היסטוריה בקמפיין.
2. להתגנב מילה אחר מילה כל פעם. להעלות מעט את הביד למילת מפתח אחת עד שאתה עובר אותו, לתת למילה לצבור CTR ובהדרגתיות לבנות היסטוירה בקמפיין ולעבור למילים אחרות כשאתה קצת יותר מחוזק.
3. לבנות דף נחיתה.
4. לנסות לחפש מילים אחרות, צירופים וביטויים שהוא לא חשב עליהם. הוא לאו דווקא חזק יותר או מנוסה יותר ממך, ואולי הוא משתמש בביטויים מאוד מרכזיים שאפשר לעקוף.

בהצלחה,
טל

פרופיל