שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קמפיין ראשון ומחיר CPC השתנה היום
פורסם: 18 נובמבר 2008 19:20   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  84

אתמול הרמתי 3 קמפיינים ניסיוניים , קמפיין אחד הניב לי 2 מכירות , אותו קמפיין שראיתי היום בבוקר גוגל דורשים אותו לעוד מחיר CPC בטווח של דולר , לעלות את המחיר או למחוק את המילה שמבקשת את דולר לקליק .
יש גם מחירים 90 לקליק - 80 .

תודה
דניס רוזנברג

חתימה 

להתגלגל, לגדול ולשווק באינטרנט עם כדור השלג

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2008 01:26   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank

מישהו, מה לעשות בשלב של קמפיין ניסיוני למחוק את המילים אלו שמבקשים מחיר CPC גבוה יותר , או למחוק אותם ולהכניס מילים חדשות ?

חתימה 

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2008 16:23   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הקמפיין מכר פעמיים ביום.
ה CPC עלתה למחיר גבוה מאוד, כנראה לא ריאלי, אבל אני לא יודעת מה שיעור ההמרה ומה ערך ההמרה.
2 סוגיות עיקריות:
1. אנחנו רוצים לשמר את הקמפיין מאחר והוא המיר פעמיים בטווח קצר.
2. מדוע ה CPC עלתה כ"כ? מה ה QS? האם חל שינוי ב QS? מה ה CTR הנוכחי והאם חל בו שינוי מהיום הראשון ועד היום?
3. מה היה הביד המקסימלי הראשוני שלך? (לא העלות הממשית, אלא הביד המקסימלי שהקצבת לגוגל).
4. האם עשית כבר מעקב המרות ואתה יודע אלו מילים הניבו את המכירות?

עדכן אותי,
טל

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2008 19:58   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank

שלום, עידכון המשך

2. אני קבעתי מחיר 0.83 לביד, לכל מילה . בהתחלה היה QS הכי איכותי Great , ביומיים חל שינויים ב QS כיום הם OK , עם אחד Poor. ו- CTR 0.56% , החל שינוי מועט ב CTR-

3. הביד המקסימילי שהקצבתי לגוגל הראשוני שלי היה 83 סנט . אחרי יומיים המחירים עלו והם דורשים כיום 1.50 דולר - 2 דולר לקליק.

4. לא עשיתי מעקב המרות , עושים אותו עם נוסחא לחישוב שהיה בשיעור שלישי ?

5. קמפיין שני יש רוב מילים poor , הוא מקבל הופעות ולא כלל קליקים .

תודה רבה !

דניס

חתימה 

פרופיל

פורסם: 21 נובמבר 2008 01:01   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

היי טל , אחרי שראיתי שיעור רביעי וחמישי , הבנתי שלא עשיתי מעקב המרה
משום שאני עקבתי בשלבים של שיעור שלישי ועשיתי לפי הסדר , אין לי נתונים של המרות וכל מילה. משום שזה קמפיין ניסיוני שעבר רק 3 ימים , השאלה כיצד להתמודד עכשיו שהוא דורש לי לי דברים כפי שהסברתי לך למעלה.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 23 נובמבר 2008 02:14   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

ערב טוב דניס,

ה QS שלך ירד כנראה בשל ה CTR הנמוך.
אתה יכול תיאורטית למשוך עם ה CTR הזה ולשלם לגוגל מה שהוא דורש כדי לשמר את הקמפיין ואת המכירות, אבל זה לא ישתלם לאורך זמן! אם היה לי יסוד להאמין שזה יחזיק מעמד יותר מיום, הייתי אומרת לך לא לגעת בקמפיין שמוכר יפה על ההתחלה. ואולם במצב שתיארת אני לא חוששת שתשנה את הדינמיקה שלו, גם אם פירושו שכרגע תאבד מכירות (איננו יודעים מהיכן הן הגיעו), מאחר ועם CTR כזה הקמפיין במילא הולך להיעצר בקרוב מאוד.
ולכן, צריך לבדוק מדוע ה CTR נמוך נמוך כ"כ, מה המיקומים שלך, ניסוח מודעות ופיצול לאד-גרופס, ולהרים קמפיין מאוד מסודר ומפוצל לקבוצות מודעות.
אם יש שם עבודת פיצול רבה, אני מציעה שתפתח קמפיין חדש, זה במילא יעזור לך לקבל QS טוב מחדש, ותתחיל CTR מהתחלה.
בשום אופן אל תסכים לביד של דולר עם QS POOR, כי זה אומר שהערך האמיתי של הקליק הוא סביב עשירית מזה.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 23 נובמבר 2008 02:48   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank

היי טל ,

הבנתי ותודה לך :D

CTR נמוך, כתוב לי “בקמפיין שמכר” כל מילה בזכוכית מגדלת.
NO באדום, although your ad is showing, its rank is not high enough to place it on the first page of search results. – אני לא מוצא אותו בחיפוש לא מופיע ולא ממוקם.
קמפיין עם מכירות יש לו 8,021 חשיפות ו 62 קליקים , CTR 0.77% , בגלל CTR הוא הפסיק לעבוד ?

תודה ,

דניס

חתימה 

פרופיל

פורסם: 26 נובמבר 2008 05:42   [ התעלם ]   [ # 7 ]
עורך
RankRankRankRank

הי דניס,

הוא לא הפסיק להופיע בשל ה CTR (למרות שאם ימשיך לרדת, אז גם ההופעות ירדו), אלא הגיב ל CTR בירידת QS, מה שהעלה את הביד שלך להופעה, ומשלא עמדת בביד הפסקת להופיע כלל. צריך חברר סיבות ל CTR הנמוך: מה ההבדלים ב CTR בין סוגי התאמה של אותה מילת מפתח, מיקום ממוצע, רלוונטיות של מודעה ומילות מפתח וכמובן ניסוח מודעה.

לילה טוב,
טל

פרופיל