שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

2 מתוך 2
2
בעיניין ה-RELIST
פורסם: 27 נובמבר 2007 01:09   [ התעלם ]   [ # 16 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  62

כן אבל: 1. אם אני אפתח עוד יוזר אז לא יהיו לי את אותם הפידבקים אז למה אני עושה את כל זה בעצם
2. אם אני פותח יוזר רק לאיבוקים ודרכו מפרסם את החנות של היוזר השני זו נראית תחבולה שקל לעלות עליה.

פרופיל

פורסם: 27 נובמבר 2007 01:37   [ התעלם ]   [ # 17 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אני לא בעד קנית איבוקים וwallpaper בסנט רק בשביל פידבק. משנה גם מה כולל הפידבק ולא רק המספר. מוכר שיש לו 40 פידבקים של מוצרים בסנט, יתקשה להיראות אמין כשירצה להתחיל למכור מוצרים אפילו ב50$, שלא נדבר על מוצרים יקרים יותר. עדיף למכור קצת ג’אנק מהבוידעם, ולקנות מוצרים שאנחנו בכל מקרה צריכים. הפידבקים יגיעו. אנחנו רצים למרחקים ארוכים, הסבלנות תשתלם. בכל מקרה יש עוד דרכים להעלות אמינות. בהצלחה!

פרופיל

פורסם: 27 נובמבר 2007 01:52   [ התעלם ]   [ # 18 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אבל אני מנסה וזה לא הולך… אין הצעות שזה ממש מפתיע
אני מוכר מוצרים שרצים פה. וממני לא קונים, הייתכן?
תסתכל במכירות שלי ותגיד לי מה לא בסדר
אפילו הדגשתי אחת מהן וכלום תזמנתי אותן בהתחלה לזמן הכי מוכר ועדיין יש רק משהו כמו 3 עוקבים (WATCER) בכל מכירה ועדיין NO BIDS
בבקשה תסתכל ותבקר (אם לא במהלך הקורס אז לכל הפחות עכשיו):

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESEX:IT&item=170171929686&_trksid=p3984.cSELL.m315.lVI

- זו מכירה אחת שמופיעה בפעם השנייה פה ועומדת להסתיים יתומה מהצעות

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESEX:IT&item=170173015470&_trksid=p3984.cSELL.m315.lVI

- עוד מכירה יותר פשוטה היא הייתה הראשונה שהעליתי

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESEX:IT&item=170173239795&_trksid=p3984.cSELL.m315.lVI

- מכירה זו הייתה מודגשת ומנוסחת לפי טובי המוכרים פה- עשיתי עבודה יסודית ביותר במחקר שלי.

תעשה לי טובה תבקר בצורה בוטה וחופשית הכל כדי שאשתפר ואוכל לעבוד
יש לי כבר כמה ספקים (שעומדים לי על הראש) ואני מפחד להתחיל להוציא כסף לחינם.

תודה מראש

פרופיל

פורסם: 27 נובמבר 2007 02:11   [ התעלם ]   [ # 19 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

סילויו, אני מקבל את מה שאתה אומר לגבי זה שאנחנו רצים למרחקים ארוכים, אבל שנינו יודעים שלא רבים יקנו מוצר ב-100$ ממישהו שאין לו פידבקים.
אז איך אתה מעלה אמינות? אני פה בשביל ללמוד - you know

רני,
כשאמרתי לפתוח יוזר נוסף, זה היה בקשר למכירת איבוקים.
אל תמכור איבוקים על “איך עושים כסף מאיביי” וזכרונות למחשב באותו יוזר.
אתה כן יכול לקנות ולמכור איבוקים (אני בטוח שיש הרבה כאלה זולים מאוד) שקשורים לדברים האחרים שאתה מוכר - איבוקים על טיפול במחשב וכדומה.
אתה יכול לקנות כאלה שהם למכירה חוזרת ואז למכור אותם.

ובשלב הבא (לדעתי כמה שיותר מהר יותר טוב), כשתפתח חנות, תעשה מחלקות שונות באותה חנות לאיבוקים, לזכרונות, לרמקולים וכו’
(דרך אגב, העמלות של העלאת מכירה בחנות הן יותר נמוכות, ואתה מקבל כלים לניהול המכירות בחינם מאיביי)

חתימה 

תומי גורדון
פורטל איביי - לינקים מועילים לעבודה עם איביי - שנו בסוף הכתובת הזו את היוזר לשלכם וקדמו את המכירות שלכם.
IM Ebook Review - למצוא ספרים אלקטרוניים שווים באמת.
אחסון בזול + דומיין חינם

פרופיל

פורסם: 27 נובמבר 2007 17:36   [ התעלם ]   [ # 20 ]
חבר וותיק
RankRankRank

מעניין
יש בזה משהו…
תודה לך על העצות

פרופיל

2 מתוך 2
2