שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מציאת נישה ועוד
פורסם: 04 דצמבר 2008 06:35   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  85

ראשית אציין שסיימתי רק את השיעור השני ויתכן כי לחלק מהשאלות עוד תהיה תשובה.

1) מכיוון שאני כותב את המאמרים בעצמי הייתי שמח לקבל מעט יותר אינפורמציה על הפורמט הרצוי.
כותרות האם עדיף להשתמש בכותרות מרובות?
האם כדאי להוסיף בתחילת המאמר את הנושאים שבהם הוא עוסק וכך להוסיף מילות מפתח.
האם כדאי להתמקד במקורות אקדמים וכך ניתן להוסיף מקורות אקדמים בתחתית המאמר.
האם מומלץ בכל המאמרים להשתדל לבצע שימוש בכל מילות המפתח, או לדאוג שלא יהיו יותר מדי חזרות על מילים אלה בכל המאמרים?

2) באיזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש לצורך כתיבת המאמר ובדיקתו?
מילות מפתח, דחיסות מילות מפתח פיזור וכו’?

3) לא דנתם בכלל באפשרות של בניית אתר בעברית, מדוע? ברשותי מס’ אתרים בעברית שמרוויחים לא רע בכלל!
האם מומלץ ליישם את הטכניקות גם בעברית?

4) מקריאה נוספת באינטרנט יש משמעות גם לתכנון האתר, קהל גילאים וכו’, האם אנו נותנים דגש גם לפאן זה?

וכמובן השאלה המרכזית!

בחרתי נישה שמצליחה בעברית,
לאחר ביצוע מחקר מילות מפתח מה שכנראה יעזור לתנועה נוספת הייתי שמח לשמוע חו"ד על המילים ואם אני צריך להמשיך לחפש?

הטבלה מימין לשמאל: תשלום ממוצע לקליק, כמות מתחרים, ממוצע חיפושים חודשי, ומס’ חיפושים ב dp לחלק מהמילים לא קיבלתי תשובה ב dp

searches search google search v competetors avg cpc
2450 3000 47 0.59
100 1650 131 1.47
2400 236 2.84
108 3000 365 0.86
195 4400 667 0.84
8100 713 1.65
8100 748 2.4
8100 918 2.64
6600 1060 3
12100 1290 3.27
276 12100 1980 0.49
6600 2070 1.29
8100 2840 3.48

כמו כן תוכל להראות דוגמא לאתר בסיסי אליו אנו שואפים?

חתימה 

בונה אתרים ומקדם אתרים בעברית.
הפתרון לתוכן איכותי
כתיבת תוכן
חבילות מאמרים לקידום אתר

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2008 02:26   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי

לגבי 1 - אנחנו לא מדברים על כתיבת מאמרים אקדמאיים ואנחנו ממש לא הולכים לצטט או לאזכר אף אחד בסוף המאמר. המאמר אמור להיות קליל מאוד כמו מאמרים רבים שמופיעים במגזינים השונים (בלייזר, לאישה וכדומה) יש ללקט עובדות ברחבי הרשת מאנציקלופדיות, פורומים ושלל כתבות ולכתוב כתבה קלילה וקצרה יחסית.

לגבי 2 - אני ממליץ להשתמש בוורד שאמפשר ספירת מילים ולעקוב באופן ידני אחר מספר הפעמים שאתה מזכיר את הביטוי.

לגבי 3 - אנחנו לא עוסקים בעברית מכיוון שבישראל יש 7 מיליון תושבים, בארה"ב יש יותר מ-300 מיליון וכמובן שהשפה האנגלית שכיחה במקומות רבים ונוספים בעולם. כך שאתה יכול להבין שאנחנו פונים לקהל קצת יותר גדול מישראל. באופן כללי, כל הטכניקות אמורות לעבוד בלי בעיה גם על אתר בשפה העברית, בשינויים הנדרשים.

לגבי 4 - אין צורך לבצע מחקר מעמיק בנושא אך בהחלט יש להבין במה מדובר, מי מחפש ומה רוצים למצוא באתר שלנו. בכל מקרה, אנחנו מדברים על אתר נישתי קטן ולא על פורטל ענקי כך שתכנון מעמיק מידי עלול לגזול זמן רב של עשייה…

לגבי הנתונים, נראה לי על פניו בסדר כל עוד שיש לך הרבה חיפושים, אל תתעסק עם פחות מ-3000 חיפושים בחודש, יותר חשוב לי הווליום של התנועה. עם זאת, תשתדל להימנע מביטויים שהתשלום הממוצע שלהם הוא 0.49 או 0.59 זה מאוד נמוך (בהתחשב בזה שזה לא התשלום הסופי).

לגבי אתרים לדוגמה, בדוק את הדיונים פה בפורום וראה חתימות של החברים, זו הדוגמה הכי מוצלחת…

דור

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2008 02:27   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

תודה על התגובה המהירה,
עד היום התעסקתי עם אתרים בעברית בלבד.
הסיבה שבחרתי את המילים עם העלות הנמוכה שציינת היא כמות מתחרים קטנה מאוד.
וגדילה של חיפושים בתחום של בין 10%-100% האם יש איזושהיא נוסחה מתמטית בכדי לקבל מושג טוב יותר על היחס ביניהם?

חתימה 

הפתרון לתוכן איכותי
כתיבת תוכן
חבילות מאמרים לקידום אתר

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2008 02:46   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אני חוזר על מס’ שאלות שלא קיבלתי עליהם תשובה והייתי שמח להבין טוב יותר בכדי למקסם את האפקטיביות של המאמרים,(אציין שאני גם שוקל לכתוב תוכן עבור אחרים).
1) כותרות האם עדיף להשתמש בכותרות מרובות? האם כדאי להכניס תת כותרות בתוך המאמר?
2) מה הסגנון עריכה המועדף על גוגל? נקודות? מאמר רציף? פסקאות קצרות? וכו’.
האם כדאי להוסיף בתחילת המאמר את הנושאים שבהם הוא עוסק וכך להוסיף מילות מפתח?
אפשרות נוספת שנתקלתי בה הוא שהנושאים דומים אך לא זהים לכותרות וכך אנו בעצם סוקרים נושאים רבים יותר, האם הטכניקה מומלצת?
הומלץ בכל מאמר להמתמקד במילת מפתח אחת או שתיים. השאלה היא האם עדיף לשלב בתוך המאמר גם מילות מפתח אחרות אותן אנו מקדמים במאמרים אחרים?

2) קראתי את התשובה שאתם ממליצים על כתיבה בתוכנת word אבל… בכדי שמאמר באמת יקבל את הדירוג הגבוה ביותר יש להקפיד על עוד פרמטרים
באיזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש לצורך כתיבת המאמר ובדיקתו?
מילות מפתח, דחיסות מילות מפתח פיזור וכו’?
אלמנטים אלה לא נבדקים בוורד מצאתי תוכנות ברשת שבודקות את איכות הכתיבה השאלה איזו היא הטובה והמומלצת ביותר!

מקווה לתשובה מהירה
ואפשרות לשנות את שם המשתמש שלי
תודה

חתימה 

הפתרון לתוכן איכותי
כתיבת תוכן
חבילות מאמרים לקידום אתר

פרופיל

פורסם: 05 דצמבר 2008 05:05   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

ושאלה נוספת אם יותר לי

לגבי מילות מפתח,

בנושא שבחרתי ניתן למצוא מס’ רב מאוד של מילות מפתח

בכמה מילות מפתח הכי מומלץ להתמקד?
אם תוכל שוב לחזור על ההסבר של מילות מפתח, כמה מילים לכתבה? כמה מילים לאתר?
בכמה מילים היית ממקד את האתר כל ה- 15 מאמרים במילה אחת או שיש למקד רק ל3 מילים לדוג’
תודה

i have found this rules what do you think?
those tips are fur huge website
how do you think we have to adjust the rules?

The 5 places to use the keyword are:

* In the maximum 22 word article title
* In the first sentence of the first paragraph
* Within the last paragraph
* In the 160-character maximum summary
* In the 65-character maximum second title

חתימה 

הפתרון לתוכן איכותי
כתיבת תוכן
חבילות מאמרים לקידום אתר

פרופיל

פורסם: 06 דצמבר 2008 17:35   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

לגבי שאלותיך

1 - עד כמה שידוע לי אין עדיפות לכותרות משנה בתוך המאמר, זה פשוט חלק מהטסט מבחינת גוגל. אם אתה רואה לנכון לרשום את המאמר עם כותרות משנה, זה בסדר גמור.

2- שוב, אין לדעתי עדיפות לגוגל לגבי המאמר, אני חושב שמאמר רציף עדיף יותר ואין בעיה לרושם בתחילתו את הנקודות שעליהן תדבר אבל צריך להבין שמדובר במאמר קצר וקליל ולא במאמר אקדמאי עם פרקים ותת-פרקים. בהחלט אפשרי ומומלץ לעסוק בנושאים מגוונים לטובת הקוראים שלנו אבל לשמור על מילות המפתח. כך יכול להיות שמילת המפתח מופיעה בכמה מאמרים אבל הם עוסקים בנושאים אחרים, את הכותרת צריך להתאים לנושא.
מומלץ להתמקד מבחינת צפיפות המילים בביטוי אחד פר מאמר, זה לא אומר שאי אפשר להזכיר מילות מפתח נוספות ולקשר אותן למאמרים אחרים (עם לינק) אבל מבחינת צפיפות המילים לא לבלבל את גוגל.

לגבי תוכנת כתיבה - אני לא מכיר תוכנות שיבדקו לך את צפיפות המילים והדחיסה, אני אשמח לקבל המלצות אם מישהו מכיר.

לגבי שינוי השם - אענה לך בפרטי.

לגבי השאלה הנוספת, הכל מופיע בשיעור (שניתן לחזור עליו) וחוברת:
אני ממליץ למצוא כמה שיותר מילות מפתח לאתר, המצב האידיאלי יהיה שלכל מאמר באתר תהיה מילת מפתח נפרדת כך נאפשר לעצמו חשיפה מירבית בפני גוגל. לדעתי ניתן להתחיל את האתר עם 15 מאמרים ולהרחיב אותו כרצונך, אם יש לך כוח ורצון אז מאמר בשבוע יהיה מעולה מבחינת הקידום שלך בעתיד.
לגבי שימוש בתוך המילים - החוקים שרשמת הם בסה"כ פירוט לחוקים שדיברנו עליהם, הזכרנו שמילת המפתח חייבת להיות בכותרת המאמר וכמובן שהביטוי צריך להיות מפוזר היטב בתוך הכתבה ולפיכך יופיע בפיסקה הראשונה, האחרונה וגם בכל שאר הפיסקאות.

ערן, אין בזה חוקים ברורים לחלוטין, הרי הכל זה ניסיון להבין כיצד גוגל עובד ואוהב את התוכן, בסופו של יום, גוגל אוהב תוכן איכותי ושיהיה לו קל להבין במה עוסק המאמר. המאמרים צריכים להיות פשוטים וקלילים.
בהצלחה

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 20 דצמבר 2008 00:09   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank

לגבי שאלתי על האם ישנה נוסחה לחישוב,
What is the KEI (Keyword Effectiveness Index)?

The KEI compares the number of searches for a keyword with the number of search results to pinpoint which keywords are most effective for your campaign.

The formular for KEI is Searches * Searches / Number of results.

Suppose the number of searches for a keyword is 486 per month and Google displays 214,234 results for that keyword. Then the ratio between the popularity and competitiveness for that keyword is 486 * 486 divided by 214,234. In this case, the KEI 1.10.

יכול להיות כלי מאוד יעיל לעבודה שלנו.

דור מה אתה חושב?

אחת השאלות שאני מתלבט בה כרגע הוא כיצד יש לשלב את מילות המפתח בכל האתר?
מכיוון שגוגל סורק את כל האתר.
ולכן השאלה היא בכמה מילים יש למקד את האתר, כמובן שהשאלה היא לגבי כמות מתחרים.
תוכל להרחיב בנושא.
תודה,

חתימה 

הפתרון לתוכן איכותי
כתיבת תוכן
חבילות מאמרים לקידום אתר

פרופיל

פורסם: 02 פברואר 2009 04:53   [ התעלם ]   [ # 7 ]
עורך
RankRankRankRank

אני מכיר את ה kei אבל לא מצאתי אותו שימוש ומדויק.
לגבי איזכור מילות מפתח, כאמור בערך 3-7 אחוזים. ביחס לשאר האתר, הייתי מעדיף שיהיה קשר בין עמודי האתר ולינקים המקשרים בניהם

חתימה 

דור שביט

פרופיל