1. מצאתי נישה ובה כמה מילות מפתח שעונות ל-3 הקריטריונים. בהקשר של GOOGLE TRAFFIC ESTIMATOR עד כמה עלי להתייחס לנתונים בבואי להחליט מהי המילה הטובה ביותר ברשימה? יש לי מילים ברשימה עם נפח תנועה גדול אך עם מספר הקלקות נמוך (ברור לי שמדובר בהקלקות למודעות ולא לתוצאות חיפוש אורגניות), האם הן עדיין יחשבו למילים טובות?
2. מה עושים עם צורת הרבים של אותו הביטוי? דור מזכיר את זה בסרט אבל לא ממש הבנתי מה לעשות איתן.
3.האם כל מילת מפתח תהיה כותרת של מאמר באתר ואחר כך תופיע 15 במהלכו ושאר מילות המפתח יופיעו בכותרות של מאמרים אחרים ו-15 פעם בתוכם… או שניתן לשלב את כל מילות המפתח בכל המאמרים, כשכל מאמר זוכה לפוקוס אחר, עפ"י הכותרת? הנקודה הזאת לא ברורה…
כל מילת מפתח תהפוך להיות מאמר ותחזור על עצמה בתוך המאמר כמה וכמה פעמים, הדברים יובהרו יותר לעומק בשיעור השני והשלישי.
בשלב הראשון, יש למצוא מילות מפתח שמספר החיפושים שלהם גבוה ושמספר המתחרים נמוך, נושא ההקלקלות והסכומים קצת פחות חשובים כי אני רוצה לראות הרבה ווליום של תנועה ומזה יגיעו ההקלקות.
המשמעות היא מאמר בן 400 מילים עם אותה מילת מפתח רק ברבים? או כמילה נרדפת? באותו האתר? כוונתך היא שנשכתב את המאמר המקורי ורק נשבץ בו את המילה הנרדפת במקום מילת המפתח המקורית?
אין לי שום כוונה להשתמש באותו מאמר כמה פעמים לאחר ששוכתב.
ניתן להזמין או לכתוב כמה מאמרים שונים כאשר בכל פעם מילת המפתח היא שונה והאמר כולו שונה לחלוטין !!!
לפילפל
מנסיון, האתר שלך יקבל הרבה תנועה מכל מיני ביטויים קרובים או אפילו שלא ממש קרובים עוד הרבה לפני שתקבלי מהביטוי המרכזי שלך ככה שחבל לפתוח שתי אתרים על נישות כל כך קרובות. זה לא שגוגל אומר אוקיי האתר הזה עוסק בchildren behavior problems ואתר אחר הוא מגדיר כעוסק בchildren’s behavior problems. יש הרבה ביטויים קרובים.
חבל לפתוח עוד אתר. כדאי לפתוח כמה שפחות אתרים בגלל שקידום של אתר מקדם גם עמודים אחרים באתר אוטומטית.
אני ממליץ לך גם להשתמש בכלי ניהול האתרים של גוגל שיתן לך ביטוים לשקול לקדם אותם ולהוציא עוד מאמרים עליהם.
לגבי 2 תוציאי פשוט מאמרים על כל צורה שהיא. כמה שיותר מאמרים וכמה שהאתר מכיל יותר חומר זה יותר טוב בשבילך. גם אם לא כל מאמר מביא ישירות תנועה בסופו של דבר זה מקדם.
לגבי 3 - 15 פעמים לחזור על הביטוי במדויק זה יותר מדי. תישתמשי פחות ותישתמשי גם קצת בביטויים דומים. תחזרי מידי פעם על הנישה המרכזית של האתר גם בדפי משנה.
15 פעמים זה באמת המון וגוגל לא נותן לזה בכלל יתרון ואולי גם מעניש.
שיר, קודם כל תודה על התשובות.
הופעה של 15 פעם על 400 מילה זו ההנחיה הבסיסית שמועברת בקורס. מכיוון שאני היא זאת שמייצרת לעצמי את התוכן, נכון לעכשיו ירקתי די הרבה דם על הנקודה הזאת…
אני מבינה שאת ממליצה אחרת, מהי המלצתך המדוייקת?
אני לא רוצה (בלשון זכר) להתנגד ממש למה שמעבירים בקורס. אבל מהנסיון שלי 15 פעם על 400 מילה גוגל כבר מחשיב את זה כספאם ולפעמים גם פחות מ15 פעם. חשוב מאוד שזה יהיה בכותרת. חשוב שזה יופיע 3-4 פעמים במדוייק. וחשוב שזה יופיע עוד קצת לא במדויק. ושוב להיזהר מאוד שגוגל לא יחשיב את זה כספאם כי הוא עושה את זה מהר מאוד כשמגזימים עם חזרה על מילות מפתח.
טיפ נוסף שאני יכול לתת לך זה להשתמש בכלי google insight for search ולראות מה אנשים מחפשים הרבה ומה יש פחות מתחרים ולעשות מאמרים מאמרים ועוד מאמרים. ולהפיץ חלק מהמאמרים בעיקר לEZINEARTICLES. ולהתפחיל להפציץ בלינקים עם resellergo
וטיפ אחרון - עדיף 2 אתרים שלכל אחר יש 50 מאמרים מאשר 10 אתרים שלכל אחד יש 10 מאמרים. עדיף בהרבה! גוגל לוקח בחשבון כמה חומר יש לך באתר. חוץ מזה ברגע שהאתר שלך יחשב כאתר טוב אצל גוגל הוא יעלה ישר בתוצאות חיפוש מאמרים חדשים שלך. דוגמא אני העלאתי לפני שבוע בערך 4 מאמרים וכבר הוא שם לי אחד מהם בדף הראשון בגוגל.
תירשמי concerta side effects בגוגל ותיראי את האתר שלי http://www.children-behavior.com/be-on-alert-concerta-side-effects
ויש לנישה הזאת כמעט 500 מתחרים ובקלות הוא שם לי אותו בדף הראשון ואני כבר רואה משם גם תנועה.
שיר , מודה לך (בלשון זכר, כמובן וסליחה על הטעות...),על העזרה והרצון הטוב. ניכרת בך התלהבות גדולה מהתחום ואני מקווה שההצלחה בהתאם. בדיוק סיימתי לעבור על כל השאלות שעברו בפורום ונתקלתי בהודעה שלך בה אתה מביעה תסכול מהתוצאות. נראה לי שהתגברת, כל הכבוד !!!
אני ממש בצעדיי הראשונים. ובדרכי ליצור את האתר הראשון שלי (שיעור 4).
אני מפנה שאלה אליך וכמובן לדור או לכל מי שיש לו תשובה: דור ציין בסרט של שיעור 4 שבקרוב ישלח סרטון טיפ על עיצוב של ה-HEADER באתר. האם מישהו יכול לעזור לי לשתול בו גרפיקה או לפחות תמונה או שתיים? או לחילופין לפרסם את הטיפ של דור?
בקיצור איך יוצרים HEADER קצת יותר מעוצב?
אם דבר אחד אני לא כל כך מסכים עם הקורס זה שיש הרבה נטייה להקים הרבה אתרים וכל פעם לעשות את העבודה הקשה מחדש. לדעתי הכי טוב זה לתפוס תחום רחב נגיד דומיין על נשים ולחפש דומיין כללי מאוד כמו mywomenblog או משהו בסגנון ולחפש נישות על נשים. נגיד זה יכול ללכת לתחום חתונות, איפור, אימהות, ומה שלא תירצי.. תוכלי להרחיב את האתר שלך בעתיד ולעשות ממנו ממש רציתי לתחומים רבים ולא תיצטרכי כל פעם מחדש לעבור את התהליך של הקידום. אני לדוגמא קידמתי את הלינקים באתר שלי רק על children behavior problems והמאמר האחרון שהלעתי הוא בכלל concerta side effects וגוגל בכל זאת שם אותי ראשון וגם על עוד מאמרים הוא שם אותי יחסית יפה.
זו דעתי.. יכול להיות שלא יסכימו איתי ... אף אחד לא יודע איך גוגל בידיוק עובד
היי פילפל (בלשון נקבה), כן היו זמנים קשים. בקשר לגראפיקה אני פירסמי איזה מדריך איפשהו בפורום איך לא רק לעצב את הHEADER אלא ממש להחליף לגמרי את כל העיצוב של האתר בתבניות וורדפרס מוכנות
מוזר אבל אני לא מוצא את האשכול הזה
אין לי ממש כוח לרשום את זה שוב אז אולי יש לך סקייפ אני יוכל להסביר לך בקלות?
תודה שיר, כבר נתקלתי, אני בדיוק מנסה למצוא את זה :
wp-content -> themes -> default -> images ללא הצלחה...(שלחתי שאלה בפורום על הנושא, אני טוחנת את הפורום היום !!!)אשמח אם תעזור לי גם בזה, אין לי סקייפ, אבל תודה בכל זאת.
פלפל