הי איתי, מה שלומך?
ראשית אני שמחה לשמוע שמצאת איזשהו מוצר שמוכר, שלב חשוב.
אני מציעה 2 דברים:
1. כל מילה שהגיעה ל 100 קליקים לא המרה - תמחק. אל תישאר רק עם 8 המילים שהמירו עד כה, אלא לך הפוך! מה שלא המיר בשיעור המרה רווחי (נניח שהוא 1% במקרה שלך, כלומר 1 המרה על כל 100 קליקים) תמחק.
2. אם יש לך רשימת מילות מפתח מאוד גדולה שגוזלת תקציב וייקח המון זמן עד שכל מילה תגיע ל 100 קליקים, אני מציעה שתקפיא חלק ניכר מהרשימה, ותעקוב כל פעם אחרי חלק מצומצם ממנה עד שהוא מגיע ל 100 קליקים לכל מילה - מה שלא ממיר בטווח זה נמחק ובמקומו נכנסת מילה חדשה מהמאגר שהקפאת. ת 8 המילים שהמירו אתה כמובן משאיר בפנים, כל עוד הן רווחיות (כל מילה בפני עצמה רווחית, לא כולן יחד).
עוד כמה מילים: אני מצטערת לראות לפעמים מפרסמים שנצמדים לקמפיין פוטנציאלי (כמו שלך), ומתוך התלהבות מחסלים את כל התקציב שלהם על רשימות מילים גדולות מדי, מה שלא מותיר להם מרחב נשימה תקציבי למשוך את הקמפיין ליותר מכמה חודשים, והם נאלצים להפסיק את פרסומו דווקא כשהוא מתחיל להיות רווחי. ולכן, גם אם הרשימות תהיינה קטנות יותר, גם אם זה ייקח קצת יותר זמן, חשוב שתחשב את צעדייך כך שתוכל להישאר בתמונה כמה חודשים, ותוכל להנות מפירות ה CTR וההיסטוריה שלך שם, מירידת ה CPC וכמובן תוצאות מעקב ההמרות.
שתהיה שבת שלום ובהצלחה,
טל