שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

עזרה דחופה עם אדוורדס
פורסם: 12 ינואר 2009 07:07   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי טל,

כבר קמפיין שלישי ברציפות שאני מנסה ליצור וכל המילים הם בציון POOR.
בקמפיין הראשון חשבתי שהבעיה בעמוד נחיתה, אבל עכשיו אני כבר די בטוח שגוגל נותן אוטומטית ציון poor גורף לכל קמפיין חדש שאני מנסה ליצור.
המילות מפתח ממוקדות מודעה וממוקדות דף מכירה, וגם יצרתי לפני זה לפחות 10 קמפיינים שכל המילים קיבלו ציון 7 ומעלה. ממוצע ה-CTR שלי בחודש האחרון הוא מעל 4 אחוז. יכול להיות שיש לגוגל איזושהי בעיה איתי והוא לא טורח לספר לי?
מה את ממליצה לי לעשות?

תודה, ניר

חתימה 

הכוונת חיילים משוחררים

effects of cigarettes smoking
עבודה מהבית

פרופיל

פורסם: 12 ינואר 2009 16:05   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב ניר, מה שלומך?

קצת מוזר, אני מסכימה. אינני חושבת שהבעיה בחשבון שלך, מאחר ואתה אומר שבתחילה גוגל כן נתן לך ציונים טובים, וה CTR שלך בסדר גמור, וגם אם הוא היה נמוך מאוד, בהתחשב במשך הזמן הקצר שהחשבון שלך קיים - זה לא משקל מספיק כדי להוריד ל POOR את כל הקמפיינים שלך, ממש לא.
אולי יש בעיה בסוג המוצרים שאתה מנסה לקדם? איזשהו מוצר או נישה “גבוליים” מבחינת גוגל, לא רק מוצרים לא חוקיים, אלא טענות רווחות בנישה שאינן נתמכות בשום צורה: פתרונות קסם לפוריות, למשל, היא נישה שגוגל נותן לה באופן די קבוע ציונים נמוכים, וזו רק דוגמא אחת.
אני ממליצה שתעלה 3-4 מוצרים בתור טסטים, לכל אחד פתח קבוצת מודעות אחת ראשונית עם מספר מילות מפתח מצומצם (לא להשקיע זמן, רק לבדוק את הנישה ואת דף הנחיתה מבחינת QS) ובדוק QS, תוריד את כל מה שהשיג ציון POOR.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 12 ינואר 2009 18:26   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

תודה, טל.

יצרתי עוד 3 קמפיינים שונים מתוכם 2 קיבלו poor גורף.
אין לי הרבה נסיון, אבל בכל זאת- במשך 3 חודשים יצרתי לא מעט קמפיינים, ואם עד עכשיו מעל 90% מהקמפיינים קיבלו ציוני איכות גבוהים מהתחלה, עכשיו נראה שהמגמה השתנתה ומתוך 6 קמפיינים 5 קיבלו poor.
(ואני מדבר על מקרים שכותרת המודעה זהה למילת המפתח וגם לכותרת עמוד המכירה)
מדובר בקמפיינים שונים על מוצרים שונים שעל פניו כולם לגיטימיים(לא פוריות או דברים אחרים שלמיטב ידיעתי גוגל לא אוהב) וגם מאד פופולאריים בקליקבנק.
אז אני לא יודע אם זה משהו שקשור ספציפית לחשבון שלי, או שגוגל שינו את המדיניות באיזושהי צורה, אבל עושה רושם שמשהו קרה כאן.
האם אני יכול לעשות בדיקה בחשבון גוגל אחר שלי? (גוגל מתיר שימוש בחשבון נוסף גם אם שני החשבונות עם אותו אמצעי תשלום?)
תודה, ניר

חתימה 

הכוונת חיילים משוחררים

effects of cigarettes smoking
עבודה מהבית

פרופיל