שלום לכולם,
אני כרגע בשלב של יצירת דפי נחיתה, וישנם כמה דברים
שלא לגמרי ברורים לי לאחר צפיה בשיעורי הווידאו הרלבנטיים.
אשמח לתשובות מכל מי שכבר מנוסה בעמודי נחיתה :
1. בשיעור הראשון הוצגו 3 סוגים של עמודים: review, comparison, reseller ובשיעור לאחריו הוצג עמוד ה-presale שמתחלק ל-3 קבוצות
כאשר נאמר שקבוצת ה-review של presale שונה מקבוצת ה-review הקודמת.
לא הבנתי מתי בדיוק נשתמש בכל אחת מהקבוצות ובאילו סוגים של מילות מפתח. אם לדוגמא לקוח כתב את שם המוצר+review האם עדיף להשתמש בהשוואה, או ב-review מהסוג הראשון או review של presale ?
ואם הלקוח לא ציין את שם המוצר אלא רק את הבעיה שהמוצר בא לפתור- מה עדיף במצב כזה?(עמוד presale שמספר סיפור בגובה העיניים?) וכ"ו.
ובכל סוג של עמוד כדאי לכלול הדגמה בוידאו של המוצר?
2. האם לכל קמפיין שאני מריץ באמת צריך לכתוב אתר שלם כולל רכישת מאמרים רלבנטיים? אם לדוגמא, יש לי 8 קמפיינים באוויר אז כדאי לי ליצור 8 אתרים שונים ומקיפים שכוללים גם עמודי נחיתה וגם כתבות ומאמרים?(זה פשוט נראה לי לא כ"כ ריאלי כי אני יודע כמה זמן לקח לי ליצור אתר בודד)
ואם זה קמפיין חדש שאני עדיין לא יודע בכלל אם הוא רווחי?
ראיתי שחלק מהמשווקים נוקטים בדרך של יצירת אתר כללי כגון:"המוצרים הדיגיטלים הטובים בשוק” ואז פשוט יוצרים עמודי נחיתה שונים לכל מוצר.
זה לא מומלץ?
3. התחלתי להשתמש ב-NVU וזה נראה כמו עורך טקסט לכל דבר.
יש דרך מסויימת להשתמש בזה או שפשוט לכתוב רגיל ולהעביר את הקובץ לאתר שלי? ואם כן, אז מה העדיפות של זה על כל עורך טקסט אחר?(מה הוא נותן לי ש-word לדוגמא לא נותן? גם word אפשר תוך שניה להעביר לאתר.)
4.
שאלה אחרונה שלא קשורה לשיעורים:
מה הדרך הטובה ביותר ליצור דפי נחיתה בעברית?
word press תומך בעברית?
תודה על העזרה,
ניר
שלום אורח! אנא בצע