אהלן, חיים
אני רוצה לשתף אותך ואת שאר החברים בחוויה האישית שלי בנושא.
לאחר שהתייעצתי איתך, הורדתי את גרסת הדמו של הגרסה החדשה לשבוע.
אז נכון שהשלב הראשון בו נדרשת עבודה סזיפית ומעצבנת של להרשם לכל האתרים,לאשר את האימיילים ולהקים PEN NAME הוא שלב שחבל שלא ניתן לדלג עליו ונכון שמספר לא מבוטל מהרשימה נותר לא רלוונטי עבורנו(או מפאת קשיי התחברות או מפאת קריטריוני כניסה כמו 500 מילים למאמר...לא הגזימו..), עדיין לדעתי העניין שווה בהחלט בכל הקשור לחיסכון בזמן. מכיוון שבכל מקרה נתבקש לפתוח חשבון בכל אתר,זה עדיין חוסך את הפעולה של ה-SUBMITTION ומדובר בכמה דקות לא בודדות לכל ספרייה.בגרסה החדשה יש גם SPINNER מה שעושה את כל העניין להרבה יותר כדאי.
לאחר פחות משבוע של שימוש אני חייבת לדווח לך שעל אף שרוב הספריות לא התפנו אליי עדיין, אלו שכן מנתבות אליי תנועה נאה וקבועה לאתר.לא מדובר בנהר שוצף וקוצף אך מכיוון שהאתר בתחילת דרכו מדובר על רוב התנועה לעת עתה. אני מקווה שכשהמטרה האמיתית והיא התייחסות ראויה מגוגל (נו, מתי זה כבר יקרה?????)תושג ,התנועה אף תתגבר ובשביל זה הרי התכנסנו,לא?
חוץ מזה, היום בבוקר קיבלתי מייל שאתר אחד כבר השתמש בחומר שלי כמובן בצירוף לינק חמדמד לאתרי. בקיצור, חיים, נכון שלא מדובר ברובוט אמיתי כפי שמבטיח לשווא השם ואנחנו צריכים עדיין לעשות אי אלו פעולות ונכון שלא מדובר במספר הספריות שמבטיח היצרן, עדיין מדובר, לעניות דעתי הלא מלומדת, בכלי שווה.ולעניין הספריות, מה אכפת לך כמה זמן שה לוקח להן, תמשיך אתה את עבודתך, אין מה לישות כדי לשנות את זה…
העניין היחיד שאני מתלבטת בגינו הוא האם לשלוח לכל הספריות את מספר הלינקים המינימאלי המותר (למשל כמו ב-EZIEN שמותר רק אחד בתיבת תיאור המחבר) ואחר כך להכנס לספריות הרלווינטית ולהוסיף לינקים נוספים או לעשות SUBMITTION חצי אוטומטי ולהוסיף לינקים במקום או פשוט לרדת מהעניין ופשוט להמשיך למאמר הבא… מעניין מה אתם חושבים על זה.
מקווה שעזרתי
שבוע מעולה לכולם
פלפל