שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ירידה משמעותית במיקום בגוגל
פורסם: 22 ינואר 2009 00:38   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

לאחרונה חלה ירידה משמעותית במקום האתר שלי בגוגל בכל ביטויי החיפוש, כולם במכה אחת. מאז (קרה לפני שבוע-שבועים) הפסקתי כמעת לחלוטין לקבל תנועה מגוגל.
- ה-PR של האתר שלי לא השתנה.

האם זה חוסר יציבות של האתר בתוצאות החיפוש בגלל שהוא חדש? האם זה יסתדר לבד?
אולי גוגל הענישו אותי על משהו?

חתימה 

הדרך הדרומית - שיאצו בבבאר שבע
מאיר פז - שירה בציבור, הנחיית ערבי זמר
עומר טל - הקמת אתרים בליווי אישי
Allergies Tips - types of allergies, symptoms of allergies, allergy doctors, allergy shots

פרופיל

פורסם: 23 ינואר 2009 21:18   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6

איך אתה בודק את המיקום?

פרופיל

פורסם: 25 ינואר 2009 03:43   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

כדי לבדוק מיקום, אתה יכול פשוט לחפש בגוגל ולראות באיזה מקום האתר שלך.
זאת כמובן עבודה סיזיפית, במיוחד כשאתה רוצה לבדוק הרבה ביטויים, לכן אני ממליץ על תוסף לפיירפוקס שיעשה את זה במקומך:
http://tools.seobook.com/firefox/rank-checker

חתימה 

Allergies Tips - types of allergies, symptoms of allergies, allergy doctors, allergy shots

פרופיל

פורסם: 30 ינואר 2009 04:51   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

היי עומר,

אכן, מאז עידכון הPR האחרון הרבה אתרים קיבלו סטירה…
תגיד, לא ציינת כמה הנפילה הייתה כואבת, בביטוי החיפוש הראשי מאיפה לאיפה נפלת?

תשמע, הנה כמה עצות מריפרוף מהיר באתר שלך.

1.קודם כל יש לך שני לינקים, אחד מהם מהאתר שלך..., כלומר 50% מהלינקים הנכנסים שלך ייוצרו בצורה לא טבעית… בעיה, גוגל רואה ומתייחס בהתאם.

2. ה-PR שלך כרגע הוא 2, שוב לפי הודעה רשמית של גוגל שהגיעה אחרי עדכון הPR האחרון, אתרים בעלי PR1-2 מצביעים על בעיה במבנה. הקפיצה המצופה מאתרים היא מ PR0 לPR3

טוב, קפצתי שוב לאתר שלך ואכן יש בעיה קשה, יאהוו מאנדקס 99 דפים, גוגל מאנדקס אפס… אני מניח שמפה נובעת הנפילה הדרמטית. בן כמה האתר שלך?

עוד בעיה מרכזית שמצאתי אצלך היא שאתה לא מפעיל שום robo file, ושום פקודת 301… גוגל מאנדקס את דף הבית שלך כמה וכמה פעמים… קפוץ לאילנס ותבקש שירכיבו לך הפניית 301 ותקבע כתובת אבסולוטית אחת ויחידה, http://www.yoursite.com, כרגע לגוגל יש כמה דפי בית שלך…

http://www.yoursite.com
yoursite.com

חוץ מזה יש המון קישורים בדף הבית שלך, זה משהו חדש שעשית, או שתמיד המבנה היה כזה?
ראיתי גם שרב הקישורים הם ביטוי חיפוש של 2 מילים וברב הביטויים המילה אלרגיה חוזרת שוב ושוב… גוגל יכול להסתכל על זה כספאם ולהעיף את הדפים שאונדקסו בעבר. אני ממליץ לבנות דף html שישמש כמפת אתר, מעבר לXML שהעלת לספריית השורש שלך, ככה העכביש של הנבלה יהיה רחוק מכל דפי האתר שלך תמיד שני קליקים, כרגע כל האתר שלך פרוס בדף הבית קליק אחד מהעכביש…

לא ראיתי גם שום קישורי פוטר, לינק להצהרה על שמירה על פרטיות ולינק הצהרה על עשיית רווחים מהאתר.

אם יש לך webmastertool פשוט דבר איתם דרך הממשק, אבל… אם באמת הבעיה היא ספאם או שמישהו הלשין עליך על דחיסת מילים עד לכדי מחיקת כל הדפים שלך מהאינדקס שלהם אז… טוב, בוא לא נלך לשם בנתיים.

אני מניח שאם הייתי ממשיך לחפור הייתי מוצא עוד כל מיני אבל אלו הבעיות המרכזיות שראיתי. עוד שאלה, אם יש לך webmastertool אתה יכול לומר לי כל כמה זמן הנבלה מגיע לבקר בממוצע?

תחזור עם תשובות ונדברsmile

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל

פורסם: 31 ינואר 2009 00:33   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

תודה רבה על התגובה המפורטת, סחטיין על ההשקעה grin

כמה דברים:

- האתר הזה יחסית חדש (עלה בתחילת-אמצע דצמבר), והוא ממש לא חטף סתירה בעדכון האחרון. להיפך - הוא עלה מ-PR של 0 ל-2, וקיבלתי יותר חיפושים בגוגל (עדין לא “הרבה”, אבל יותר). הירידה המדוברת חלה כמה שבועות אחרי העדכון.

קודם כל יש לך שני לינקים, אחד מהם מהאתר שלך..., כלומר 50% מהלינקים הנכנסים שלך ייוצרו בצורה לא טבעית… בעיה, גוגל רואה ומתייחס בהתאם.

- לא הבנתי. יש לי שני לינקים, ואחד מהם מהאתר שלי? מה זאת אומרת? אם אתה מדבר על backlinks יש לי עשרות או מאות, ולא מהאתר שלי.

עוד בעיה מרכזית שמצאתי אצלך היא שאתה לא מפעיל שום robo file, ושום פקודת 301… גוגל מאנדקס את דף הבית שלך כמה וכמה פעמים… קפוץ לאילנס ותבקש שירכיבו לך הפניית 301 ותקבע כתובת אבסולוטית אחת ויחידה, http://www.yoursite.com, כרגע לגוגל יש כמה דפי בית שלך…

- ע"פ חיפוש בגוגל אני רואה שדף הבית שלי מאונדקס שם רק לעפ אחת. אני לא ממש יודע מה החשיבות של דף 301, לא עברנו על זה בקורס. אתה יכול להרחיב בבקשה? בקשר ללקובץ robots, אני חושב שאין צורך, כי זה פשוט קובץ שאומר לא לסרוק דפים מסויימים, ואני רוצה הרי שיסרוק את כולם.

חוץ מזה יש המון קישורים בדף הבית שלך, זה משהו חדש שעשית, או שתמיד המבנה היה כזה?
ראיתי גם שרב הקישורים הם ביטוי חיפוש של 2 מילים וברב הביטויים המילה אלרגיה חוזרת שוב ושוב… גוגל יכול להסתכל על זה כספאם ולהעיף את הדפים שאונדקסו בעבר. אני ממליץ לבנות דף html שישמש כמפת אתר, מעבר לXML שהעלת לספריית השורש שלך, ככה העכביש של הנבלה יהיה רחוק מכל דפי האתר שלך תמיד שני קליקים, כרגע כל האתר שלך פרוס בדף הבית קליק אחד מהעכביש…

- המבנה תמיד היה כזה. מה רע שכל הדפים במרחק לחיצה אחת מדף הבית? לפי מה שהבנתי זה דווקא טוב, מקצר לעכביש את הדרך. לא?

לא ראיתי גם שום קישורי פוטר, לינק להצהרה על שמירה על פרטיות ולינק הצהרה על עשיית רווחים מהאתר.

לא למדנו על זה בקורס. איך עושים? למה זה חשוב? בבקשה תרחיב.

אאם יש לך webmastertool אתה יכול לומר לי כל כמה זמן הנבלה מגיע לבקר בממוצע?

כתוב שם שהוא סורק 11 דפים מהאתר ביום בממוצע.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 02 פברואר 2009 07:35   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

דור, דעתך...?

חתימה 

פרופיל