שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

“ריב בין ביטויים”
פורסם: 25 פברואר 2009 23:14   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  17

היי,במידה והרמתי קמפיין כלשהו תחת המילים:
how to treat cold
treat cold
שתי המילים broad.
שאלה : במידה והמשתמש מזין את המילה how to tread cold, ההגיון אומר שיש “ריב” בין המילים מה יפעיל את המודעה(הרי שתיהם broad) מפני שtreat cold הוא גם חלק מהמשפט
איך זה משפיע על QS ובכלל על הקמפיין
ואם כן מה הפתרון?
אולי את הראשון ב exact????
שאלה נוספת :במחקרי המילים שלי אני ניתקל הרבה פעמים במצב שבו לביטויים בעלי 5 מילים אשר ממוקדים יותר , כמות החיפושים שלהן מאוד קטנה למשל 5-15 - יומי.
שוב ההגיון שלי אומר שכן ללכת על ביטויים כאלה למרות ערך חיפושים קטן כי יש יותר סבירות לרכישה, כלומר אולי אלה קליקים שיובילו לרכישה???תודה

פרופיל

פורסם: 03 מרץ 2009 02:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי יעד,

אם שני הביטויים בהתאמה רחבה, “יזבה” הביטוי הממוקד יותר, כלומר המדויק יותר לחיפוש של הגולש, זה בגדול. (יש השפעות נוספות שעלולות לגרום דווקא לביטוי הפחות מדויק לזכות מדי פעם).
אם יש לך ביטויים דומים מאוד, תכניס רק אחד מהם בהתאמה רחבה ואת השאר בהתאמה מדויקת והתאמת ביטוי.
אני בעניין מילות מפתח ממוקדות ככל שאפשר, ואולם אתה צודק בכיוון שלך: מיעוט החיפושים דורש ניסיון לעבוד עם מילים כאלה: למצוא מספר רב של ביטויים ממוקדים, למצוא ביטויים כלליים אך ממוקדים ברכישה, למצוא ביטויים כלליים אך מעוטי תחרות וכדומה.
אם אתה בוחר בכיון של מילות מפתח ממוקדות מאוד עם מיעוט חיפושים, אתה חייב ללכת לרוחב - על הרבה מאוד ביטויים כאלה, אחרת לא תקבל מספיק נפח. נפח תנועה מועט גם לא יוביל כמעט למכירות, וגם יאט מאוד את הזרימה בקמפיין, וזה בד"כ לא טוב.

ערב טוב והצלחה,
טל

פרופיל