שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חוות דעת על עמוד הנחיתה שלי
פורסם: 23 פברואר 2009 20:23   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי.
הרמתי את האתר הזה לפני כשבועיים והוא עדיין לא ממיר כמו שהייתי רוצה.
הייתי שמח להערות / הארות על “משפך” ההמרות שיצרתי שם.
זה לא דף נחיתה אחד אלא רצף דפים שמטרתם “לחמם” את הקונה עד לביצוע הרכישה.
תודה מראש.
http://www.firstdatebible.com

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2009 06:29   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אופיר,

קודם כל אני מתרשמת מדף הנחיתה ומשפך ההמרות. ואם לפרט: הטקסט טוב בעיני (בפסקאות הראשונות יש כמה הגהות קטנות של מרווחים ופעמיים Get get אבל זה בקטנה)ומידת הלחץ שמתחילה בקטן והולכת ועולה - אחלה.
ואם לפרט יותר:
המשפך מתחיל מלתת משהו (דף 1)- טיפים חינם, מסודרים יפה, קליטים בעין. מעולים.
וכבר אמרתי, והנה אני חוזרת: אפילייאט טוב קודם כל נותן משהו, ואחר כך מצפה לתמורה.
ברגע שנתת משהו, השארת אותי בדף, ולכן הדף הזה השיג את שלו. 
אחרי שנתת משהו, מגיעה הפנייה לרגש (דף 2)- שמטרתו כפולה: ליצור הזדהות ("זה אני. כך וכך הסיפור שלי. מוכר לכם?") ולחבר את הקורא עם הכותב ולבסס אותו כראוי לאמון.
ולבסוף - ההצעה! (דף 3) - זה מה שלמדתי, זה מה שאני מציע, וב X כסף. (וגם מחיר נמוך יחסית לזמן שהקורא משקיע עד הגעתו למחיר. אחלה. בבחינת: אם הגעתי עד כאן זה בטח יעלה המון. הפתעה: זה אפילו לא יקר).

ולהצעות השיפור:
1. הייתי בודקת שוב את הטקסטים המקשרים מעמוד לעמוד. טקטיקה מעניינת שלמדתי מרן ארוסי לפני המון זמן ומשמשת אותי עד היום: לסיים מאמר רגע לפני שהוא נגמר, את הפאנץ’ להשאיר ללינק המקשר לאתר. הייתי עורכת טסטים עם טקסטים מקשרים, או עם השורה שלפני הלינק המקשר לעמוד הבא, אפילו משהו משמעותי כגון: “אבל הטיפ הכי חשוב שלמדתי הוא...”
וההמשך בדף הבא.
אם יש לך נתוני מעקב על התנועה בתוך האתר, בדיקה של כמה גולשים עוברים מדף לדף, כמה עובדרים מהדף הראשון לשני וכו’ - יסייעו לך לזהות האם בעיית ההמרות היא נטישה של העמוד הראשון.
2. טוב, אז באופן אישי הנישה אינה נוגעת לי, בעיקר מכיון שאינני גבר. אבל נראה לי שהדף אינו מספיק מפתה עיצובית, נקרא לזה כך. הלא הדף עוסק בדייטים וטיפים לגברים שיוצאים לדייטים, ואולם קהל היעד אינו סטודנטים לתקשורת בין אישית המעוניינים להרחיב ידיעותיהם בנושא המין השני, אלא חבר’ה צעירים שרוצים ללמוד כיצד להתחיל עם בנות המין השני. ספייס איט אפ.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2009 06:52   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי טל תודה רבה על התשובה המושקעת.
לגבי טעויות ההגהה - ידוע ויטופל בהקדם.
לגבי נתוני המרות - כרגע אני עומד על 30% עוברים לדף השני, ו-50% לדף האחרון.
שאלה 1: מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה.
הרעיון של הלינקים עם חיבורי הטקסט נשמע לי מעולה ואני אכניס אותו כמה שיותר מהר.
לגבי עיצוב - אני יודע שזה קצת חסר, אבל לא רציתי להגזים יותר מדי - להערכתי רק הדף הראשון ריק מדי עיצובית. השני והשלישי מספקים.
שאלה 2: מה לדעתך ניתן להוסיף בדף הראשון והאם היית מוסיפה גם בדפים האחרים אלמנטים עיצוביים נוספים ?
שאלה 3: האם לדעתך שווה לשים את תיבת ההרשמה לרשימת הדיוור בסוף הדף הראשון או השני או להשאירה בדף השלישי כמו שהיא עכשיו ?

תודה רבה על הזמן שלך.
אופיר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2009 16:58   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  16

כמה הערות:
הייתי מגדיל את הפונט של ההדר אפילו עושה אותו בבולד, הוא לא בולט מספיק
ומשנה את הצבע לאדום או שחור (הרקע של הדף כחול ולכן הוא לא בולט מספיק)
דבר נוסף, בהדר בדף השני כתוב Failiar, כדאי לתקן את זהsmile
בנוגע לעיצוב, זה טוב לדעתי שהעיצוב פשוט אבל פשוט מידי זה גם לא טוב, הייתי ממוסיף בולטים (ריבועים עם V), ומוסיף דגשים לטקסט במקומות הנכונים.
בנוסף ראיתי שאין לך אפיליאייט לינק שם, זאת אומרת נראה שהמוצר לא רשום על שם אף אחד.
אני לא זוכר אם זה תקין או לא אם זה עמוד שלך, לכן אני מציע שתבדוק את העניין.
חוץ מזה כל הכבוד על ההשקעה, שיהיה בהצלחה!

פרופיל

פורסם: 24 פברואר 2009 20:10   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני כתבתי את המוצר אז אני מניח שזה בסדר smile
המון תודה על ההערות לקחתי לתשומת ליבי ואני אעדכן.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2009 23:22   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

טוב שיניתי הרבה מאוד והוספתי בהתאם להערות - אשמח לדעת מה אתם חושבים עכשיו.
http://www.firstdatebible.com

שוב המון תודה לכל המעירים.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 03 מרץ 2009 02:32   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אופיר,

או-קיי זה נראה טוב. מעניין אותי לדעת כיצד הוספת התמונה השפיעה על אחוז הנשארים בדף הראשון. יש מה להגיד עליה לכאן ולכאן.
ראשית אני מסכימה מאוד עם התפיסה שלך, שהייחוד של הדף שלך מכל מיני מוצרים דומים אחרים, הוא שהוא סולידי יותר ולא צועק עלייך תמונות של בחורות. אחלה. אתה צודק, ואולי תגלה שהדף המקורי שלך עובד ללא שום תוספות, מכיון שהוא לא מאיים ולא מתגרה? לא הייתי מנסה להידמות לכל שאר הדפים, אבל כן היה חסר לי משהו בעמוד הראשון, ולא מזיק לעשות כמה טסטים ולבדוק מה עובד.
לגבי התמונה שהוספת כרגע, אני חושבת שויזואלית היא משפרת את הדף, אני לא יודעת אם היא משפרת את המכירותsmile האם מי שנכנס לדף ורואה את התמונה חושב שהוא הגיע לדף טיפים לגברים, או שהתמונה דווקא מרמזת על ההיפך, כאילו אתה פונה לנשים? מעניין לראות את השינוי שחל בגלישה אצלך מרגע הוספת התמונה.
נכון, זה מסובך, אבל תעשה כמה טסטים עם עיצובים שונים, מאחר וגולשים מחליטים תוך 2 שניות על מה לדעתם הדף מדבר, ואם הם חושבים שזה לא קשור אליהם - הם מיד נוטשים.
לגבי הדפים האחרים, לא הייתי נוגעת בהם כרגע, קודם כל הם נראים לי אחלה, וחוץ מזה - כל טסט בעתו, גם ככה זה מסובך.
לגבי תיבת ההרשמה, זה משהו שטסט של חודש יכול לחרוץ בלי בעיה, אני נוטה להשאירה מחוץ לדף הראשון, אבל אני לא מומחית לאיסוף כתובות. התיבה יכולה לבוא על חשבון המרות בתוך הדף (מה קורה אח"כ זה עניין אחר) ואני פריקית של המרותsmile לא אתן לשום דבר להפריע לדף למכור. רוב המשווקים, אגב - דווקא עושים ההפך ורושמים ל opt-in כמה שיותר מהר...אולי זה עניין של העדפה וכישורים למכור אח"כ, מחוץ לדף.

בהצלחה,
טל

פרופיל