שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כשפותחים AD Variation…
פורסם: 08 מרץ 2009 00:53   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  52

- האם ניתן להוסיף או לשנות מילות מפתח
והאם המודעה משתמשת אוטומטית עם מילות המפתח של המודעה המקורית?

לא הבנתי מתי צריך להקפיא מילים כדי שלא יופיעו מילים כפולות.
תודה מראש,
לידיה

חתימה 

Lydia Mor rolleyes

פרופיל

פורסם: 09 מרץ 2009 16:28   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי לידיה

1. תמיד ניתן לשנות מילות מפתח / לערוך /למחוק / להוסיף חדשות לקמפיין/קבוצעת מודעה .

2. לגבי שאלתך של מילים כפולות - החוק של גוגל אומר שאסור !!! שיהיו לך מילות מפתח זההות באותו החשבון שלך כלומר אסור שמילת המפתח שלך תופיע בכמה קמפיינים שונים , לכן שימי לב את חייבת תמיד לדאוג שהמילה תופיע רק בקמפיין פעיל אחד , הדגש על הפעיל כלומר אפשר להקפיא את אחד הקמפיינים או למחוק את המילה מהקמפיים לשיקולך .

טל שלום :
מצטרף אני לשאלתה של לידיה , האם חוק כפילויות המילים תופס לגבי מילים המופעים בקבוצת מודעות שונות של אותו הקמפיין (כלומר קמפיין אחד עם מספר קבוצות מודעות)

תודה

ויאלון טראן

פרופיל

פורסם: 09 מרץ 2009 16:49   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

טל/לידה שלום

קבלו ביטול לשאלה שלי בנושא כפילויות שיש בקבוצת המודעות מסתבר שטל העבירה התייחסות בשאלה אחרת

להלן הלינק לתשובה של טל : http://clickim.co.il/forums/viewthread/2743/

בכלל : חל איסור להשתמש במילים זההות בכל הקמפיין כולל בקבוצות מודעות שונות לכן יש לשים לב לנושא זה ולנטרל מילים זהות .

תודה
ויאלון טראן

פרופיל

פורסם: 09 מרץ 2009 17:54   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  52

ויאלון,
תודה על תגובתך.
טל, אנא תני לנו את התייחסותך..
השאלה שלי מתייחסת לAD VARIATION ולא לקבוצת מודעות.
הכוונה היא: האם בפתיחת AD VARIATION המודעה הזו משתמשת במילות מפתח שכבר קיימות במודעה המקורית של אותו קמפיין?
איך אני רואה את זה במסך גוגל?
לדוגמא:
יש לי מודעה עם כותרת: STOP HAIR LOSS , החלטתי לפתוח AD VARIATION לאותה מודעה ומה שעשיתי הוא לשנות את הכותרת בלבד ולהשאיר את שאר המלל.
הכותרת של המודעה הנוספת- ARE YOU GOING BALD?
לכן הוספתי במילות מפתח את מילת המפתח GOING BALD ואני מבינה שהמילה מתייחס לשתי המודעות באותו קמפיין.
כמו כן , הוספתי negative keywords- oman female women females FSH כדי להתמקד לנישה של הגברים.\ עשיו השאלה, איך בוחנים מה המודעה הטובה ביותר ומה להקפיא? לא כ"כ הבנתי מהשיעור הרביעי…

טל?

חתימה 

Lydia Mor rolleyes

פרופיל