הי טל,
מה שלומך???
שנים שלא.... (זוכרת אותי בכלל?)
תשמעי, יש לי כמה שאלות לגבי רשת התוכן..
קודם כל לגבי הבידים:
נכון שהיה לי קמפיין CPC שרץ יפה על רשת התוכן בבידים של 7 סנט (עם CTR של 1%-2%), אבל בהרבה פעמים שניסיתי להרים קמפיין CPC (כמו למשל עכשיו- בישראל), אני מוצא את עצמי צריך להציע בידים מאד גבוהים בשביל לקבל מיקומים טובים (או הרבה פעמים פשוט הופעות- וגם זה לא תמיד עוזר..)
בקמפיין אחרון שלי שמתי ביד של 1.72 (כן, שמעת נכון!) והקליקים נעו לי בין 70 סנט ל- 1.5 דולר. (ה- CTR היה נמוך מאד, אבל מה לעשות.. אני ממיר
). קיצר אני שואל את עצמי הרבה שאלות לגבי הרשת המוזרה הזו שעוד לא ממש הצלחתי לפענח אותה. האם יכול להיות שהתחרות עולה משמעותית ברשת התוכן לאחרונה?
דיברתי איתך על על קמפיינים של CPC ולא CPM ברשת התוכן- פשוט בגלל שדיי התייאשתי משיטת ה- CPM. לא יודע למה אבל דברים לא זזים לי שם. אני רק מרים קמפיין כזה וכבר גוגל אומר לי שבשביל לקבל סיכויי הופעה טובים אני צריך להמר על איזה 3-4 דולר, ואח"כ הוא פשוט שוחט אותי עם IMP מטורפים. (זה בד"כ קורה כשאני מתייאש מחוסר הופעות בשיטת ה- PLACEMENT *אפילו שאני בורר את האתרים שלי מבחינת תנועה ומיקומים* ואז אני פשוט מכניס כמה אדגרופים עם מס’ מצומצם של מילות מפתח, ונותן לגוגל להחליט איפה לשים אותי...)
הצעות? הערות?
רשת התוכן בשבילי היא חפירה שלא ברא השטן, אבל נראה שהגיעה שעתי לעוד טבילת אש… (חחחחח… לפחות היא הפכה אותי למשורר
)
יאללה, שיהיה יום נפלא!
אסף
נ.ב.
איך זה שלא ראינו אותך באפיליקון השנה?
לא יודע אם אני אגיע לסיבוב הבא, אבל אני מניח שעוד נפגש מתישהו..
CHEERS!
שלום אורח! אנא בצע