שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כמה שאלות בנוגע לרשת התוכן…
פורסם: 09 מרץ 2009 18:03   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  50

הי טל,
מה שלומך??? smile
שנים שלא.... (זוכרת אותי בכלל?)

תשמעי, יש לי כמה שאלות לגבי רשת התוכן..
קודם כל לגבי הבידים:
נכון שהיה לי קמפיין CPC שרץ יפה על רשת התוכן בבידים של 7 סנט (עם CTR של 1%-2%), אבל בהרבה פעמים שניסיתי להרים קמפיין CPC (כמו למשל עכשיו- בישראל), אני מוצא את עצמי צריך להציע בידים מאד גבוהים בשביל לקבל מיקומים טובים (או הרבה פעמים פשוט הופעות- וגם זה לא תמיד עוזר..)
בקמפיין אחרון שלי שמתי ביד של 1.72 (כן, שמעת נכון!) והקליקים נעו לי בין 70 סנט ל- 1.5 דולר. (ה- CTR היה נמוך מאד, אבל מה לעשות.. אני ממיר smile). קיצר אני שואל את עצמי הרבה שאלות לגבי הרשת המוזרה הזו שעוד לא ממש הצלחתי לפענח אותה. האם יכול להיות שהתחרות עולה משמעותית ברשת התוכן לאחרונה?

דיברתי איתך על על קמפיינים של CPC ולא CPM ברשת התוכן- פשוט בגלל שדיי התייאשתי משיטת ה- CPM. לא יודע למה אבל דברים לא זזים לי שם. אני רק מרים קמפיין כזה וכבר גוגל אומר לי שבשביל לקבל סיכויי הופעה טובים אני צריך להמר על איזה 3-4 דולר, ואח"כ הוא פשוט שוחט אותי עם IMP מטורפים. (זה בד"כ קורה כשאני מתייאש מחוסר הופעות בשיטת ה- PLACEMENT *אפילו שאני בורר את האתרים שלי מבחינת תנועה ומיקומים* ואז אני פשוט מכניס כמה אדגרופים עם מס’ מצומצם של מילות מפתח, ונותן לגוגל להחליט איפה לשים אותי...)

הצעות? הערות?
רשת התוכן בשבילי היא חפירה שלא ברא השטן, אבל נראה שהגיעה שעתי לעוד טבילת אש… (חחחחח… לפחות היא הפכה אותי למשורר smile)

יאללה, שיהיה יום נפלא!
אסף

נ.ב.
איך זה שלא ראינו אותך באפיליקון השנה?
לא יודע אם אני אגיע לסיבוב הבא, אבל אני מניח שעוד נפגש מתישהו..
CHEERS!

פרופיל

פורסם: 11 מרץ 2009 04:22   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אסף, מה קורה?

הכל קול, תודה. ברור שאני זוכרת אותך, איזו שאלה.
שמת לב לעלייה בתחרות ברשת התוכן, זה סימן שאתה בעניינים. עדיין קל שם יותר מאשר בחיפוש, זו דעתי, וגם זול יותר.
הבידים שאתה מתאר נשמעים לי מטורפים בתוכן, אפילו בחו"ל, ואתה מדבר על הארץ.
צריכה להיות חלוקה מעולה לקבוצות בתוכן, עם הרבה קבוצות לפי נושאים, כמו בחיפוש, בהבדל משמעותי, של גודל רשימת המילים בקבוצה. ברשת התוכן רשימה של כ 100 מילות מפתח באד-גרופ תעשה עבודה טובה, לעומת רשת החיפוש שם כדאי לא לעבור 10 מילים בקבוצה (לכל המתחילים: אני יודעת שיש לכם כרגע יותר מזה - זה בסדר!! מדברים על שלב מתקדם יותר).
זה אמור להשיג לך נפח הופעות מספק גם מבלי שתילחם על מיקומים באמצעות בידים מטורפים. ותעבוד על CTR. נכון, 1% 2% נחשב טוב ברשת התוכן, אבל רק באופן יחסי למפרסמים אחרים.
האמונה שלי היא שתלמידי הקורס הזה יכולים להגיע ל 10% ובוודאי ל 5% ברשת התוכן.
אני מציעה לך לעבור על דוחו"ת מיקומים כדי לראות היכן נזרקת ולשלול את כל המיקומים עם ה CTR הנמוכים. תגלה מיקומים עם CTR מטורפים, 20% ואפילו 50% (כשתסנן לפי URL, לא לפי דומיין) - תתמקד בהם. יש חשיבות ל CTR בתוכן, גם אם הקשר לCPC פחות ישיר מאשר בחיפוש.
בעודי מתכוננת לאפיליקון היו לבן משפחה קרוב תוכניות אחרות כמו להתאשפז בבי"ח לצורך ניתוח דחוף...וכך מצאתי עצמי מבלה בחדר ניתוח ביום הכנס, במקום לחגוג אתכם במסיבות לפני-ואחרי הכנס. אגב, שלום לו והכל בסדר, תודה לאל. הכנס הבא ביוני שימו לב.

טוב לשמוע ממך, הצלחה וחג שמייח
טל

פרופיל