היי דור,
אני מבקש את עזרתך.חלק מהעמודים אצלי לא פועלים באתר שלי. ניסיתי במקרה לכתוב את ב - permalinks את המילה POSTNAME באותיות גדולות בתוך הביטוי /&#xPO;STNAME%/ וכל העמודים כן הופיעו אצלי באתר. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות באותיות גדולות? אם זה לא יכול להיות כך אז תגיד לי מה לעשות כי בקטנות כמו שאמרתי זה לא פועל.
תודה אמתי
היי דור,
בדקתי את כל המאמרים וכתוב status: published זאת אומרת שעשיתי עליהם כבר pulish בעבר וזה לא פותר את הבעיה. אז אני חוזר לשאלתי - זה בסדר שה - POSTNAME כתוב באותיות גדולות או לא? כי בלי זה שלושה עמודים, אי אפשר להיכנס אליהם.
תודה
אמיתי,
ה-postnameלא נראה לי בכלל קשור. זה משהו שמסדרים פעם אחת בלבד ולאחר 24 שעות זה אמור לסדר אוטומטית את כל הכתבות.
אני מציע, למחוק את שלוש הכתבות שאינן פועלות, ולהכניס אותן מחדש כמאמרים חדשים, אני משער זה יפתור את הבעיה.
היי דור,
ניסיתי את מה שהצעת שאני אמחק את הכתבות ואנסה לשים אותם עוד פעם באתר דרך וורדפרס - זה לא עזר. התקשרתי לאח שלי שיבדוק ממחשב אחר אם הכתבות שאצלי לא פועלות אם הן פועלות במחשב שלו והן לא פועלות. הורדתי מוזילה למחשב שלי וניסיתי עוד פעם לכתוב דרך מוזילה /&#xpo;stname%/ באותיות קטנות וזה גם לא עזר.
מה לעשות?
תודה
אמתי
שלום דור,
יש לי שאלה,
אני נרשמתי לאתר RESELLERGO ואני נכנסתי כפי שאתה אומר בשיעור החמישי ללאיפה שכתוב SUBMISSION CENTER ויש שם בעיה שהיא זאת - כל אתר ואתר שאני רוצה להתקבל אליו עולה יותר מחצי דולר הרישום. לא ברור לי למה כי לפי השיעור זה אתר שהרישום לדירקטוריס הוא חינם. מה אני עושה לא טוב שם?
תודה
אמתי
דור יש לי עוד שאלה,
נכנסתי ל EZINEARTICLES וניסיתי לפרסם מאמר. לפי מה שהבנתי אכן הצלחתי לפרסם אותו. העיה ראשונה היא שלא ראיתי איפה אפשר בכלל להוסיף לינק. אני מתכוון למשפט שאני כותב למטה מתחת למאמר - איפה אני כותב את ה <href> וכו’? אני פשוט לגמרי לא מבין איפה אני שם את זה. אין מקום שכתוב add link שם, אז איפה אני מוסיף אותו?
שאלה שנייה היא שאני לא מוצא את המאמר תחת הכותרת שכתבתי. אני לא מוצא אותו בכלל. אני כן רואה שהוא פורסם אבל אם אני מנסה להיכנס מבחוץ בתור קורא רגיל לא תחת הסיסמא, אני נכנס לנושא הראשי ומחפש את המאמר ולא מוצא אותו - למה? הם לא מפרסמים אותו ישר אלא זה לוקח זמן?
תודה
אמתי
שלום אמיתי ,
ל-ResellerGo תשתמש למסירה לספריות ולא למסירה של מאמרים (אז זה עולה הרבה ) . אני משלם פעם אחת 4$ ל URL ויכול למסור את כתובת האתר לאתרי ספריות עם GPR 6-0 .
בקשר ל EZINE אתה מכניס לינק במאמר , במילת המפתח האחרונה במאמר .תנסה לחפש את המאמר שלך לפי מילת המפתח .
חיים שלום,
קודם כל, תודה שענית לי. אולי זה חבלי לידה מה שנקרא אלב אני ממש תקוע בכל שלב של השיווק. זה התחיל בזה שהוורדפרס לא מעלה אצלי כמה עמודים ומתוך 15 העמודים, 4 עמודים לא עולים. ככה אין טעם בכלל להגיש מועמדות לספריות על אתר שלא ממש מתפקד. זה הבסיס לזה שאני תקוע עם השיווק של האתר. אני ממש לא מצליח להיעזר בפורום הזה באופן יעיל.
רציתי לשאול אותך באופן אישי האם אני יכול לדבר איתך בתור מישהו שמבין בנושא?
אם אתה תסכים לשלולח לי לאימייל את מספר הטלפון שלך שנוכל לשוחח על הבעיות באתר שלי ומה שאני לא מבין, אני אודה לך מאוד. פשוט אני לגמרי לא מבין מה כותבים לי פה. אני בטוח שניסית לעזור לי במה שכתבת אבל פשוט לא הבנתי מה אתה כותב.
זאת הכתובת מייל שלי -
תודה רבה,
אמתי זומר
אמיתי, לגבי ezine צפה בשיעור פעם נוספת, יש הסבר מפורט כיצד להוסיף את הקישור. אין מקום שנקרא add link אלא יש מקום לרשום את פרטי היוצר bio box / author ושם ניתן להוסיף לינקים.
לגבי resellergo משהו לא מדויק בדרך שאתה פועל כי גם במנוי חינם יש המון אפשרויות ואין צורך לשלם חצי דולר על כל הרשמה (עם זאת, באמת מומלץ לרכוש את המנוי שלהם ב-4$ כדי להקל על העבודה).
לגבי העמודים שלא עולים, 4/15 זה ממש לא נורא, ואפשר להתחיל לשווק את האתר גם עם 11 עמודים. מדוע אינך מפרסם פה לינק לאתר שנוכל לעזור לך?
היי דור,
קודם כל, אני אבדוק ב ezine עוד פעם, זאת לא נראית לי בעיה גדולה.
זאת כתובתת האתר שלי - http://www.britney-spears-diet.info . בנוסף אני שלחתי לך בהודעה פרטית גם את השם והסיסמא לוורדפרס שלי כדי שתוכל לראות משם אם זה יותר יעיל. בכל אופן למעלה יש את כתובת האתר ואולי זה יספיק כדי שתוכל לברר למה לא עולים מספר עמודים. בכל אופן , תודה
אמתי
בקשר ל - ressellergo
לאתר הזה יש 2 אפשרויות : למסור מאמרים לספריות מאמרים , ואז זה עולה לכל מאמר .
אפשרות שנייה זה למסור את כתובת האתר שלך לספריות חיפוש כמו יאהו או DMOZ ועוד הרבה אחרים .
במקרה הזה אם תלך על חינם הם נותנים לך ספריות עם GPR 0 . אם תרשם אצלם 4$ לURL תוכל למסור לכל הספריות מGPR 6 עד GPR 0 . החשיבות למסירת ה URL היא בלינקים שנוצרים לאתר שלך , דבר שישפר את ה GPR שלך.
חיים