שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מה לעשות עם הקמפיין?
פורסם: 15 מרץ 2009 17:55   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי טל, מה שלומך?

יש לי קמפיין למוצר שהוא די פופולרי בקליקבנק.
עד עכשיו היו 300 קליקים ומכירה אחת.
התחלתי עם 10 קבוצות מודעות וגם די הרבה מילות longtail ממוקדות.(רוב המיליםqs great)
העניין הוא כזה- הקמפיין יקר(מעל חצי דולר ממוצע לקליק), ואני מתלבט אם להמשיך איתו.

מצד אחד- אני מאד רוצה להכנס סוף סוף לנישה יותר תחרותית עם נפח תנועה גדול, ויחסית לנפח החיפוש עושה רושם שהתחרות קטנה. (המחירים אמנם לא זולים, אבל נתקלתי כבר בנישות לא יותר פופולריות ש"מחיר הכניסה” הוא פי שניים או יותר).

מצד שני- אני מנסה לחשוב איזו אופטימיזציה אני יכול לעשות בינתיים לקמפיין. אני בהפסד גדול, ומכירה אחת לא נותנת לי בעצם שום מידע( מה עוד שזו היתה מילה די כללית בהתאמה מדויקת שאפילו עליה אני בהפסד), ככה שהתחושה שלי היא שעד שיהיה לי “בשר” - אני אאלץ להפרד מהרבה מאד דולרים, וגם אחרי זה שום דבר לא בטוח.

אני יודע שיש פה גם עניין של שיקולים אישיים כגון גודל התקציב ומידת הסבלנות, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתך עפ"י הנתונים שמסרתי, והשיקולים שיש לשקול במצב כזה, כי אני בטוח שאני לא המשווק הראשון שמתלבט בעניין כזה.
תודה, ניר

חתימה 

הכוונת חיילים משוחררים

effects of cigarettes smoking
עבודה מהבית

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 14:43   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב ניר,

אכן. התלבטות מוכרת.
אני חושבת שכאשר אתה אומר “כבר היה לי ניסיון עם נישות יקרות פי 2”, זה סימן מעודד. מה שאני קוראת מזה הוא לאו דווקא שנכנסת לנישה טובה יותר, אלא שאחרי חצי שנה באדוורדס - ואמרתי לכם שהרגע הזה יגיע כעבור חצי שנה - לפתע נעשה קל לקבל ציוני איכות גבוהים ולפתע הבידים הנדרשים לעמוד הראשון נמוכים בהרבה… מישהו אמר “היסטוריה” ?
מזל טוב, נראה לי שיישרת קו.
משום כך הייתי מנסה עוד כמה מוצרים, ייתכן שתגלה לפתע שקל לך יותר להתמודד.
נכון, יש כאן שיקול תקציבי, ולא הייתי חורגת ממנו. שווה להתעקש על המיקום, אבל לא במחיר וויתור על גבולות התקציב שלך, ואסביר מדוע:
לצערי נפוץ מאוד המקרה, שמפרסם חדש נכנס לנישה כבדה מכפי יכולתו מוקדם מדי, מצליח להעביר שם מספר חודשים בהפסד קטן או בברייק-איבן, רק בשביל להגיע לבסוף להתייצבות בנישה ולרווח. בנישה כבדה זה יכול להשתלם, כי המכירות מרובות. ואולם, מכיון שהוא לא חישב מראש את תקציבו, הוא מצליח למשוך כמעט עד הנקודה שבה הוא מתחיל להרוויח, ואז כבר לא נותר לו תקציב למשוך את הסוף, הוא פורש מהנישה וכל העבודה הקשה, הזמן והכסף יורדים לטימיון. ואז מתחילים מחדש עם נישה פחות כבדה.
אז אני אומרת: תתחילו מראש עם נישה פחות כבדה!

טוב לשמוע ממך, ובהצלחה
טל

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 15:41   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

תודה, טל.
אני מבין שאחרי חצי שנה בערך העלויות מתחילות לרדת, וכנראה שהגעתי לשם.
grin

עדיין- בחצי דולר לקליק יהיה לי קשה להרוויח.  red face

ברמת הקמפיין- עד כמה העלויות יכולות לרדת, וכמה זמן(או קליקים) זה לוקח?
ה-ctr ההתחלתי שלי לא רע יחסית לנישה(4-5 אחוז), ואני בטוח שאם אעבוד קשה אני יכול עוד להעלות אותו משמעותית, אני רק לא יודע למה לצפות מבחינת העלויות, כי לא אוכל להמשיך תקופה ארוכה בעלויות האלה. האמת היא שהתחלתי את הקמפיין ב-0.55 ואחרי 4 ימים אני ב-0.50.
האם אני יכול לצפות שהמגמה תימשך? כמה זמן בערך לוקח לגוגל להתייחס ל- ctr והסטוריה ברמת הקמפיין ולהוריד עלויות?

תודה, ניר

חתימה 

הכוונת חיילים משוחררים

effects of cigarettes smoking
עבודה מהבית

פרופיל