שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קמפיין ניסיון מפסיד
פורסם: 15 מרץ 2009 17:22   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

שלום,
פירסמתי קמפיין ניסיון (ראשון, שיעור 3). כשנתתי ביד מינימלי- סנט אחד, כל המילים בטבלה היו ACTIVE. שמתי ביד של 12 סנט והמודעה לא הופיעה. רק כאשר העלתי את הביד ל-71 סנט המודעה החלה להופיע. בינתיים היו לי 141 קליקים ומכירה אחת. אני אמנם מאוד מתרגשת מהמכירה הראשונה שלי, אבל בסה"כ אני בעצם מפסידה… האם יש טעם להמשיך עם קמפיין מפסיד שכזה? (אני מודעת לעובדה שהמטרה של קמפיין ניסיון איננה להרויח, אבל בכל זאת אולי זה מעיד משהו על כמה אני יכולה להרויח, או יותר נכון להפסיד)

רציתי לפרסם קמפיין שני, ושוב- כל המילים ACTIVE עבור סנט אחד, אבל אח"כ הוא כותב שזה לא מספיק (כמו בקמפיין הקודם). העלתי ל-61 סנט ועדיין המודעה לא מופיעה. עד איפה להמשיך לעלות? נראה שגם בקמפיין הזה אני עומדת להפסיד (אני אצטרך בערך מכירה על כל 30 קליקים כדי להרויח).

רציתי לפרסם קמפיין שלישי, אבל גוגל לא הציע מילים עבור המודעה, והבנתי מהשיעור שזה אומר שהמודעה איננה טובה כניראה. מה יכול להיות לא טוב במודעה?

תודה רבה
שני

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 14:51   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב שני,

נראה לי כאילו לא המתנת מספיק זמן (בין 20 דקות לחצי שעה), כדי לראות אם המודעה מופיעה באמת, באמצעות ה ad preview tool. זה קורה להרבה מפרסמים. הם מעלים את הביד, בודקים את המודעה כעבור 5 דקות (המיקום עדיין לא התעדכן, זה לוקח לפחות רבע שעה)ורואים שהיא אינה מופיעה ומעלים שוב ושוב את הביד, כשלמעשה היה מספיק להעלותו פעם אחת ולהמתין.
אני שמחה על המכירה שלך, מזל-טוב! הכי חשוב. כמובן שזה סימן טוב, ולא הייתי זונחת את הקמפיין.
אבל כן הייתי מורידה את הביד, נשמע לי מאוד גבוה.
בדקי באיזה מיקום את, האם יש באפשרותך להוריד את הביד ועדיין להישאר ב 5 המקומות הראשונים? אם כן, הורידי את הביד. אין צרך להיות במיקום גבוה מאוד כדי לבצע מכירות, אבל למען ה CTR, אל תרדי מתחת לתחום העליון של הדף.
אינני יודעת מה הבעיה במודעה בקמפיין השלישי, האם הזנת מילות מפתח ולא קיבלת הצעות מגוגל? נסי נוסחים אחרים ובדקי נפח חיפושים יומי למילות מפתח בכלי המילים של גוגל וב wordtracker

בהצלחה,
טל

פרופיל