שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

איזה סיכוי יש למכור פעם ראשונה בלי פידבקים ובלי רשימת מוצרים נוספים?
פורסם: 23 מרץ 2009 18:21   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  24

חרשתי את האיביי די הרבה ולא מצאתי ולו מוכר אחד שאין לו כבר הסטוריה של מכירות כמו גם רשימת פידבקים (תמיד משהו כמו 99% מרוצים) ורשימה של מוצרים נוספים למכירה או חנות שלמה. איך בכלל אפשר להתחיל למכור בלי כל אלה אם בכלל ? אני די מרגיש שאם אתה לא בא מראש כסוחר אין לך מה לחפש באי.ביי.

פרופיל

פורסם: 23 מרץ 2009 19:26   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי,
כל מוכר התחיל ממשהו, לא?
אני ממליץ לך לקנות כל מני דברים קטנים- מדבקות, קייסים לאייפוד וכו’ ע"מ להפטר מה- 0 פידבקים.
לאחר מכן להתחיל למכור מוצרים במחירים נמוכים- דולר, שני דולר, ולעלות במחיר עם הזמן והניסיון.

אני מאמין שזו השיטה הטובה ביותר…

בהצלחה,
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 23 מרץ 2009 23:34   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

אני קניתי מתקן למפרטים ב 2$. זה עזר לכמה פידבקים.
בערך תוך 3-4 פידבקים של מוצרים שקניתי גם הגיע הקונה הראשון.
זה ממש לא נכון שאתה חייב להיות סוחר בהתחלה, אם יש לך משהו שאנשים אוהבים לקנות ומחפשים אותו אז זה יימכר (תבדוק ב ebay pulse), ובמקרה הכי גרוע אז אפילו תמכור אותו בהפסד קטן כי תוכל למכור אותו ב 0.99$ (ואולי תגדיל טיפונת את דמי המשלוח כדי שזה יהיה רווחי).
אם תתחיל למכור, תתחיל לקבל יותר ביטחון, זאת הדרך ללמוד ולהתקדם.

זה לפחות מה שעבד בשבילי.

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 24 מרץ 2009 01:20   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  56

כל מי שנמצא כאן התחיל מ 0.
אני התחלתי לפני חודשיים בערך, וכבר יש לי כמה פידבקים, גם ממכירות.
תתחיל בקטן, כמו ההמלצות בשעור הראשון- תמכור פריטים חסרי ערך, אפילו תפסיד קצת כסף, אבל כך תצבור פידבקים.
אל תפחד, קפוץ למים והשאר כבר יגיע אם תתמיד....

פרופיל

פורסם: 25 מרץ 2009 17:06   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  27

יש קטגוריה נוחה לקבלת פידבקים ראשונים: ב-ART->DIGITAL ART ניתן למכור ולקנות תמונות דיגיטליות. חפש תחת הכותרת Digital Photo Wallpaper או Digital Photo Desktop או Screensaver. אנשים קונים ומוכרים שם תמונות במחירים מגוחכים של $0.01-$1, בעיקר בשביל הפידבק כקונים או כמוכרים (הם אפילו כותבים את זה בפירוש בתיאור המוצר). חשוב מאד: אם אתה מוכר, תעלה רק תמונות שצלמת בעצמך, ותדגיש את זה בתיאור המוצר. כך לא תסתבך בענייני זכויות יוצרים, ותוכל גם לשלוח את המוצר לקונה באמצעות אימייל.

לא כדאי לנצל את זה יותר מדי, בסופו של דבר אם הקונים הפוטנציאלים יבדקו את הפידבקים ויראו שהכל כתוצאה ממכירות כאלה הם לא יתרשמו במיוחד…

פרופיל