שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלות שונות לגבי מילות מפתח
פורסם: 24 מרץ 2009 17:52   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

שלום,
יש לי כמה שאלות (שונות) לגבי מילות מפתח (לאחר שיעור 4):

1) הבנתי שכדאי לעשות קוד מעקב לכל מילת מפתח, כדי לדעת אם היא מוכרת. האם לשלוח למוכר את כל הקודים של כל מילות המפתח? זה בעצם להציף אותו במיילים (כניראה לא הבנתי משהו).

2) בסיכום שיעור 4 כתוב שניתן למצוא מילים שהמוכר רואה כרלוונטיות ע"י לחיצה על view source בעמוד המכירה. מצאתי שם את השורה הבאה:
<meta name="robots" content="index,follow">. היכן אני יכולה למצוא את המילים החשובות?

3) מה נחשב נפח חיפוש גדול עבור מילת מפתח, שכדאי להכליל בקמפיין? ועל מי להסתמך- על גוגל או על wordtracker (מתקבלים לעיתים נפחי חיפוש שונים משמעותית).

4) ושוב- השאלה ששאלתי פעם קודמת בפורום: לאחר שמזינים את המודעה, בד"כ גוגל מציע מילים רלוונטיות (עוד לפני שאני מזינה מילים משלי). באחד הקמפיינים שרציתי להכניס- הכנסתי מודעה ולא קיבלתי הצעות מגוגל. מה יכולה להיות הסיבה?

אגב (בלי קשר), קרה לי דבר מעניין ומוזר- בפעם הראשונה שכתבתי מודעה, בטעות הכנסתי מילות חיפוש של קמפיין אחר לגמרי. גיליתי את זה כשביצעתי חיפוש בגוגל על אחת ממילות המפתח ולפתע ראיתי את המודעה הלא קשורה שלי, שבאופן מפתיע זכתה להופיע במקום הראשון! (היו עוד כ-7 מודעות מלבד שלי) אינני זוכרת מה היה הביד שהכנסתי אבל זה בטוח פחות מדולר.

תודה רבה

פרופיל

פורסם: 25 מרץ 2009 15:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

1. זאת לא הכוונה. לכל מילה אתה יכול לצרף מעיין ID בשביל להבין אם היא מכרה או לא. אתה עושה את זה ע"י צירוף TID למודעה הספיציפית של המילה. בשיעור 5 מסבירים יותר לעומק את עושים את זה. אם אתה רוצה להימנע מזה את יכולה לשלוח למוכר את קוד ההמרה שלך ואז גוגל אוטומטית יעדכן בכל פעם שתעשי מכירה - גם זה מוסבר יותר לעומק בשיעור 5. מציע שתחכי עד שתעברי אותו בשביל זה.

2. המילים החשובות יופיעו אחרי הביטי meta keywords - אלו הן המילים שהמוכר מיקד את הדף שלו בשבילן.

3. נפח חיפוש סביר בעיניי הוא 4000 חיפושים בחודש ומעלה למרות שאין שום מניעה להשתמש במילים עם נפח חיפוש קטן יותר. לגבי מידת ההסתמכות אני הייתי הולך על גוגל - בסוף אנחנו עובדים איתם וכנראה שהם יודעים הכי טוב מה הולך אצלהם.

4. הסיבה לכך יכולה להיות שהכנסת HOPLINK ולפעמים גוגל לא תמיד מזהה את הרלוונטיות של הדף, אין מה להתרגש מזה למרות שצריך באמת להבין לעומק את הסיבה (יש מצב שזאת לא הסיבה היחידה אז אל תקחי את מה שאני אומר כ-100% נכון). מה שכן, מנסיוני כשזה קרה לי פשוט המשכתי כרגיל והכל היה בסדר.

אופיר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 25 מרץ 2009 17:40   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

OK, תודה רבה. אני באמת אחכה לשיעור 5.
אין לי בקוד את המילים meta keyword אלא רק meta name ו- meta http שאחרי אף אחת מהן אין מילים רלוונטיות.

פרופיל

פורסם: 25 מרץ 2009 19:24   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

מה הכתובת של הדף ?

לפעמים הוונדור פשוט לא שם אותם למרות שאני לא מאמין שזה המצב

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל