שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לא ניתן לראות QS בפירוט שהדגמת בשיעור
פורסם: 31 מרץ 2009 20:29   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

הי,
בשיעור הראית מידע רב שמתקבל כשמקליקים על הזכוכית מגדלת. אצלי אין בכלל את הזכוכית מגדלת ואחרי שהשקעתי כמה שעות טובות בנושא הזה מסתבר בכלל שבגירסא הנוכחית של ה- adwords זה לא קיים! (הופיע כשאלה בעמוד של בעיות מדווחות). הדרך היחידה לראות את זה זה להקליק על הבלון ליד המילה וכל מה שזה אומר זה הציון שהמילה קיבלה (או המודעה). האם אני צריכה להחליף גירסא? לא ברור לי איך ניתן לעשות את זה.

דבר שני - הדכמת בשיעור שאפשר להפוך את עמוד סיכום הקמפיינים לעמוד הבית (בתחתית העמוד) ואצלי זה לא קיים.

מעניין אותי לדעת למה נדמה שלי יש “גירסא אחרת”?

תודה.

קרן

פרופיל

פורסם: 02 אפריל 2009 18:17   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי קרן,
הייתכן שאת ב starter edition?
אם כן, יש לך לינק איפשהו בתחתית הדף לאמור:
upgrade to standard edition
או
change to standard edition
(אני מתנצלת, לא ראיתי גרסת מתחילים שנים רבות, אנו עובדים רק עם הגרסא הרגילה, גם תלמידים. חזרי אליי אם אינך מוצאת את הלינק הנ"ל).
בגרסת המתחילים אכן אין פונקציות רבות המשמשות אותנו. הגרסא המתקדמת אינה כרוכה בתשלום נוסף, אך לא תוכלי לחזור אל גרסת המתחילים. זה בסדר, האמיני לי שאינך רוצה לחזור לגרסת המתחיליםsmile

עדכני אותי שזה הסתדר,
טל

פרופיל

פורסם: 05 אפריל 2009 19:46   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

הי טל,

הקלקתי על כל מה שיכולתי, אני חושבת שהפכתי את האתר ולא מצאתי - לא ב- drop down menus בתחתית העמודים you name it ואני לא רואה בשום מקום התייחסות לגירסא מתקדמת יותר או מתחילה - למרות שדי ברור לי שזו הסיבה. אולי כשנרשמתי ועברתי את כל התהליך בפתיחת החשבון זה היה ואילו עכשיו אין לי גישה לזה יותר?

תודה.
קרן

פרופיל

פורסם: 06 אפריל 2009 17:54   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי קרן, ראי תגובתי כאן:
http://clickim.co.il/forums/viewthread/2959/
אם את משוכנעת שאת בגרסת מתחילים, ראי כיצד לשדרג למתקדמים כאן:
http://adwords.google.co.uk/support/bin/answer.py?answer=31757

אני מקווה שזה עוזר,