שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

CTR גבוה ולא קונים!!
פורסם: 31 מרץ 2009 20:24   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

הי טל,
מזה כמה ימים אני מריצה קמפיין בנושא chicken marsala והאחוזי ההקלקה גבוהיםיחסית - בסביבות 7.5’ יש keywords שמגיעים ל - 50%. ורק שניים קנו!
לדעתי עמוד הנחיתה לא רע בכלל עד כמה שאני יכולה לשפוט - הוא אמין, מציע בונוסים וגם ברור מאד היכן להקליק בשביל לקנות.
הפסקת את הקמפיין היום כיוון שכבר שילמתי עליו 100 דולר וקנו רק ב- 7$ בלבד.
האם יש מה לעשות במקרה כזה? הרי מי שמחפש את המילים הללו מחפש רצפטים והנה למקום שנתן לו את התשובה וגם לא יקרה ועדיין כולם מגיעים “להסתכל”...אשמח לקבל את תגובתך. תודה.

פרופיל

פורסם: 02 אפריל 2009 18:23   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי קרן,

הבעיה לדעתי לא בשיעור ההמרה (לא ציינת כמה קליקים עברו בטרם ביצעת 2 המכירות, אך גם אם יחס ההמרה אינו גבוה, בהתחשב בעובדה שזהו ממסעות הפרסום הראשונים שלך, וטרם בוצעה בקמפיין אופטימיזציה כהלכה, הרי שיש פוטנציאל לשיעור המרה גבוה).
במילים אחרות, אני לא חושבת שהבעיה היא שלא קונים, אלא שהמוצר שבחרת מספק עמלה נמוכה מדי! ואילו הקליקים אולי יקרים יחסית. מוצרים מהסוג שלך אינם בעייתיים נכון שיש הרבה שבאו לווינדאו-שופינג, אך לא בשיעור ניכר יחסית למוצרים אחרים.
אם מדובר במתכון ששופע מידע חינמי איכותי שקל להשיג ברשת, אז יש בעיה. לרוב חומר חינמי אינו איכותי מספיק, לכן אנשים מוכנים לשלם תמורת מתכונים.

בהצלחה,
טל

פרופיל