שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

WTF?! איך הוא מפרסם ככה ? (ראה תמונה)
פורסם: 08 ינואר 2008 04:45   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

הייתי חייב לשתף אותכם בזה..
תעשו חיפוש בגוגל לביטוי
start treating your anxiety
תיראו את הפרסומות שמופיע
(שימו לב לdisplay url)

ראו קובץ מצורף

זה כאילו שהוא השתמש ב DKI וכתב
{keyword} ב
display url

תמונות מצורפות
srange-display-url.jpg
 חתימה 

מגשים החלומות - קליק אחד ואתה בדרך להגשמת חלום

פרופיל

פורסם: 08 ינואר 2008 07:10   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,

למען האמת רק הגשם בחוץ שכנע אותי לא לבדוק בקלנדר שמא אולי קפצנו ל 1 באפרילsmile

וברצינות:
תודה ששיתפת,
לא מצאתי את המודעה בחיפוש, כנראה שגוגל הספיקו לנטרל אותה, או שמי שפרסם אותה עושה אקספרמנטים להעביר את הזמן והוריד אותה.
יש מצב בחשבונות אדוורדס, שבו מה שטכנית לא מתאפשר ברמת המודעה, כן מתאפשר בהכנסת מילות המפתח. אבל! וזהו אבל גדול, תוך יום יומיים גוגל יזהו שהצלחת להשחיל מילת מפתח לא כשרה לרשימה שלך, וישלחו אזהרה. כמובן שעד שתוריד את המילה מהרשימה, המודעה כולה תהפוך ללא פעילה.
הפרצה בטקסט דינמי יכולה להצליח להכניס משהו לא כשר לתוך המודעה, מכיון שהדבר טכנית מתאפשר כמילת מפתח. מכיון שבטקסט דינמי מילת המפתח מופיעה אוטומטית במודעה, ייתכן ובמקרים מסוימים מצליחים להכניס מילים או תצורות שגוגל לא היה מתיר להכניס באופן נורמלי.
עם זאת רוב השטיקים לא יעברו ב DKI, מכיון שאם המודעה לא תעמוד בתנאי עריכה, אוטומטית תופעל הגדרת ה Default או שהמודעה לא תופיע כלל.
אני ממליצה כמובן להתרחק מתעלולים כאלה, אני מוצאת בהם אפס תועלת ומקסימום נזק.

2. שימוש בטקסט דינמי ב display url היא פעולה חיובית שמשפיעה לטובה על ה CTR.
הדרך הנאותה להפיק את המקסימום מהפיצ’ר הזה היא לרשום בכתובת האתר לתצוגה את כתובת האתר שלך עפ"י כל הכללים בליווי ה DKI:
YourDomain.com/{KeyWord:Default}

3.  הבאת דוגמא מצוינת לשימוש גרוע מאוד במילות מפתח וכן ב display url:
שתי המודעות האחרונות המופיעות בדוגמא אינן ממוקדות לחיפוש, בחירת מילת המפתח כנראה הייתה כללית והיא שהפעילה את המודעה, למשל Anxiety. ואם כבר נבחר ביטוי ספציפי יותר כמו Treat anxiety, למה לא להכניס אותו בכותרת? פיצול, פיצול.
מישהו מבין משהו מהדיספליי: www womentowomen.com או שזה נראה כמו שרשרת ארוכה של נמלים?
מה רע ב : WomenToWomen.com

הצלחה לכולם,

טל

פרופיל

פורסם: 08 ינואר 2008 18:34   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

היי טל
אני בהחלט מסכים איתך

שזה סוג של black hat לעשות את מה שהמפרסם הזה עשה
אני עשיתי חיפוש בגוגל והוא עדיין מופיע
http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=ncq&q=start+treating+your+anxiety&btnG=Search&gl=us

מוזר שלא ראית אותו

כשהמפרסם הזה מופיע הגוגל במקום הראשון מעל האורגניות, המודעה שלו ניראת ממש מיוחדת (צירפתי תמונה)

זה מעניין לראות כל מיני ניסויים של מפרסמים באדוורדס, כל פעם לומדים עוד איזה טריק. (טוב או לא אבל בכל זאת יודעים שזה אפשרי)

לגבי שימוש ב DKI ב display url בצורה שציינת
domain.com/{keyword:textabc}
אני מכיר את זה
אבל בכל זאת רציתי לשאול האם לגוגל אין בעיה אם זה
כי טריק בתחום ה"אפור"
ומנסיונך עד כמה זה תורם ל CTR ?

תמונות מצורפות
adwords4-ad.jpg
 חתימה 

מגשים החלומות - קליק אחד ואתה בדרך להגשמת חלום

פרופיל

פורסם: 08 ינואר 2008 19:02   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

כן, עברתי ל firefox וראיתי אותו.

העלתי גם ב KE והמודעה שלו מופיעה רק ככותרת ללא טקסט, אבל זו אותה מודעה, ומפנה לאותו אתר. שם ניתן לראות שגם כתובת היעד עברה מניפולציה לא לגמרי חוקית לדעתי, לא ברור איפה גוגל.

כל עוד כתובת הדיספליי שלך הנה חלק מכתובת אמיתית, לא צריכה להיות בעיה.
ישנה השפעה חיובית על ה CTR, שווה לטרוח במידה וגם כך אתה מתכנן להכניס טקסט דינמי במודעה, לא הייתי טורחת רק בשביל זה. בנתיים לא נודעה לזה השפעה על ה QS, אבל מכיון שבטווח הרחוק CTR עשוי להשפיע לטובה גם על QS, אז זה יכול להיות פועל יוצא.

יום טוב,

טל

פרופיל