שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

משבר כלכלי - שאלות של מתחיל
פורסם: 29 אפריל 2009 20:24   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  13

הי לכולם,

אני חדש פה. נרשמתי לקורס תוכניות שותפים ואדןוורדס לפני מספר חודשים אבל לא היה לי זמן להתפנות לזה ברצינות ועכשיו החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהיכנס לעניינים ברצינות (כי אם לא זה לא יקרה בחיים).

שמעתי את השיעור השני ועכשיו אני אמור לבחור מוצרים לשיווק ב- CB.

רגע לפני שאני מתחיל עלו לי כמה תהיות/שאלות:

1. מה המשבר הכלכלי עשה לתחום שיווק השותפים, איך הוא השפיע?

2. האם לא עדיף ללכת על תחום ה- PPC(אדסנס) במקום לשרוף כסף באדוורס. (נעזוב את העובדה שנרשמתי כבר לקורס אדוורדס בצד, אין לי בעיה להירשם לקורס נוסף, אני באמת רוצה ללעשות את הדבר שנכון ביותר לאור התקופה).

3. באילו תחומים עדיף להתמקד? ההגיון אומר לי שעדיף לי לשווק מוצרים שעוזרים לאנשים לחסוך כסף, מוצרים שעוזרים לאנשים לעשות כסף או מוצרים שעוזרים לאנשים להירגע ולהרגיש טוב יותר במהלך כל התקופה הזו. אשמח לשמוע דעות והכוונה בנושא.

חתימה 

עיצוב לוגו ב- לוגו נט

פרופיל

פורסם: 30 אפריל 2009 03:01   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  123

1. המשבר השפיע בייחוד על החברות המפרסמות (לפי מה שאני ראיתי). לא עובר שבוע בלי שאני צריך לאשר תנאי עמלות גרועים יותר ויותר. יותר חמור מזה, חברה אחת שעבדתי איתה החליטה שהיא עוזבת את העולם הזה בזמן הקרוב.

2. אדוורדס זו דרך נהדרת להביא תנועה לאתר, אבל זו לא הדרך היחידה. הקורס מתמקד בעיקר בזה כי זו הדרך המהירה ביותר, זאת שמביאה תוצאות בזמן קצר וניתנת למדידה באופן מדוייק. תוך כדי הקורס כדאי גם ללמוד דרכים אחרות להשגת תנועה לאתר (מאמרים, בלוגים וכו’ ) ולשלב עם החומר הנלמד בקורס (איך לבנות עמודי נחיתה וכד’ ). זה הפתרון המושלם למי שלא רוצה “לשרוף” כסף באדוורדס.

וד"א: בשביל רווחים טובים מאדסנס (רווחים טובים: כאלה שבאמצעותם גם מקבלים צ’ק בסוף החודש) צריך הרבה מאוד תנועה לאתר. ממש הרבה.

3. כשמדובר בקליקבנק, עדיף להתמקד במוצר שאתה מוצא לנכון. זה תקף גם לגבי תוכניות שותפים מחוץ לקליקבנק. עד כמה שזה נראה מוזר, אני לא שמתי לב שאנשים סוגרים את הארנק יותר מדי (מישהו קנה דרכי ביטוח נסיעות ביותר מ-1800 דולר). אם לאנשים יש מספיק כסף לקנות מדריך שמסביר להם איך לעבור טסט ראשון, הם יקנו כל דבר.

חוץ מזה, כל מוצר, ואני מתכוון כל מוצר, אפשר לקשר איכשהו לחיסכון. המדריך שלי לטסט חוסך כסף על שיעורי נהיגה, והביטוח שאני מפרסם מתיימר להיות עם פרמיות נמוכות יותר. יצירתיות היא דבר חשוב בעסק הזה.

nadavs

חתימה 

איך לעבור טסט ראשון - Pass your Driving Test - עמוד לאפילייטס.

פרופיל