שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

QS נמוך - ווי לייק דיס?
פורסם: 27 אפריל 2009 13:48   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  122

שלום רן וטל.
בשתיים מהמודעות שלי קיבלתי QS גרוע (בהתאמת EXACT), וזאת למרות העובדה שהביטוי המלא מופיע הן בכותרת המודעה והן בשורה הראשונה שלה. עד כה מרביתן המכריעה של המודעות שלי מקבלות OK ומקצתן GREAT. הביטויים נמצאים בדף של הוונדור, כך שיש קשר בין המודעה לדף - מה יכול לגרום ל-QS הנמוך?

אגב, בשני המקרים, המיקום הממוצע של הביטוי גבוה, אבל גוגל מציע לי להעלות את הביד. WTF?

תודה, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 28 אפריל 2009 15:30   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עומר,

גוגל מציע לך להעלות את הביד כדי לפצות על ה QS הנמוך. אין הכרח שתעשה זאת, כמובן, אם המיקום שלך מספק. יחד עם זאת אני לא ממליצה לעבוד עם QS POOR בכלל! אלא אם ה CTR פנומנלי ספציפית למילים אלו. הסיבה יכולה להיות ניסוח בעייתי או מילות מפתח “אסורות” או “גבוליות” מבחינת גוגל. זה לא חייב להיות משהו לא חוקי, אלא נוסח שמבטיח יותר מדי, מרמז על פתרון קסם, שפה נמוכה (אני בטוחה שזה לא המצב אצלך, רק מגדירה את האפשרויות)וכדומה. קשה לי להבין מדוע זה קרה מבלי לראות את המילים עצמן.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 30 אפריל 2009 12:46   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי טל, בוקר טוב, מה שלומך?
המודעה:

How To Read Guitar Tabs
How to read guitar tabs -
Learn guitar the easy way

הביטויים שמקבלים POOR בכל ההתאמות:

how to read guitar tabs -
easy guitar tabs -

למרות הציון הנמוך, המיקומים טובים מאוד - בין תוצאה 1.2 ל-4. מה את אומרת - להשאיר המילים או למחוק?
כמו כן, שתי שאלות נוספות:

1. האם למחוק ביטויים ותיקים שה-CTR הוא באזור 1.10%-1.20%? המדובר בביטויים עם עשרות קליקים.

2. יש לי קבוצת מודעות אחת שבה המודעות שלי ממוקמות במקומות 7-9. המחיר לקליק שאני כבר משלם גבוה מאוד ומציעים לי להעלות ה-BID ל-1.25 כדי לקדם, שזה כמובן גבוה ביותר, כנראה גבוה מדי.

העניין הוא שמדובר בביטוי עם נפח חיפוש גבוה מאוד (יחסית לביטויים רבים אחרים שלי) שאני לא מצליח לראות ממנו קליקים, אפילו השהיתי את הביטוי בהתאמת ECXAT לאחר שהוא הגיע ל-120 חשיפות מהר מאוד ולא הביא קליקים. מה לעשות עם זה - אולי להוריד הביד כדי לרדת בדירוג ולראות אם אפשר לקבל קליקים מהדף השני? יש לי תחושה שלביטוי יש פוטנציאל קליקים גבוה או שהוא לפחות שווה בדיקה.

תודה מראש, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 03 מאי 2009 03:37   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

הי עומר,

1. לגבי הביטויים עם ה CTR הנמוך: אם הם מקבלים עשרות קליקים, זה מצב מעולה לנפות אותם על בסיס המרות. אם הם ממירים, אל תמחק אותם, ואילו ביטוי שטרם המיר כעבור 100+ קליקים, ובוודאי עם CTR נמוך, אני חושבת שאתה יכול לנפות בשקט.
2. לגבי בעיית המיקומים, אם אינך עומד בבידים שמספיקים לראש העמוד הראשון, ויוצא שאתה ממוקם 7-9 (לא טוב ל CTR), תוריד ביד ותרד לעמוד השני למעלה.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 03 מאי 2009 12:17   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

טל תודה רבה. כמו כן - עוד שאלות -

1. יש לי ביטויים שחלק מהנגזרות תקוע על כמה עשרות חשיפות ו-0 קליקים. כלומר זה לא מגיע לרף שהצעת של 100 חשיפות ללא קליקים, שבו אני עושה PAUSE לביטוי. מה את אומרת - לעצור? אלו ביטויים די ייחודיים, כך שאין לי כל כך להיכן לגזור אותם.

2. עם איזה CTR היית מציעה לי לעבוד - 2% ומעלה?

תודה ושבוע טוב, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 04 מאי 2009 00:08   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

הי עומר,

1. הנגזרות הללו הלא הגיעו מהיכן שהוא - כלומר מאיזשהו ביטוי אב. האם לביטוי האב היו 100 חשיפוץ עם קליקים לפני שגזרת אותו? למעשה חוץ מכמה נגזרות בסיסיות אנו לא גוזרים עד שביטוי מתחיל לקבל קליקים ויש בו פעילות די גבוהה, כזו שמצדיקה גזירה שלו (כדי להשיג הכוונה מדויקת יותר לקהל היעד). אם כל הביטויים הנגזרים יחדיו אינם מקבלים קליקים, מעניין האם ביטוי האב כן מקבל קליקים, או קיבל בעבר ומה היה ה CTR שם.
אם ביטוי האב גם חסר פעילות, כנראה שדי בטוח להיפטר ממנו וכן מנגזרותיו. אם ביטוי האב כן מקבל או קיבל פעילות גבוהה בעבר, ואילו הנגזרות שלו לא, כנראה שלא גזרת “נכונה”, כלומר לא זיהית את מה שהגולשים באמת מחפשים.
2. אני מציעה לך לעבוד עם CTR 2% ומעלה, אלא אם כן מדובר במילת מפתח שהמירה, ואז לא נמחק אותה כרגע, על אף ה CTR הנמוך.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2009 21:41   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

בסדר גמור, תודה רבה.

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex