שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לטל - נישה עתידית
פורסם: 27 אפריל 2009 21:52   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  122

טל שלום, מה שלומך?

דיברת בשיעור האחרון על מציאת מוצרים שעדיין אינם בשוק כדי לתפוס חזקה נישה לטובת הוזלת עלויות פרסום בגוגל.

בהנחה שאני עושה קמפיין דיירקט לינקינג - מה יהיה דף הנחיתה שלי עד שהמוצר יצא אל השוק?

תודה, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 28 אפריל 2009 15:26   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עומר,

שמחה שהעלת את הנושא, אחד החביבים עליי. אני אוהבת לתפוס מוצרים או נישות לפני ההמוניםsmile
אין אפשרות באסטרטגיה זו לעבוד ללא דפי נחיתה, וגם כמעט אין אפשרות לעשות זאת עם מוצרים מקליק בנק. יש צורך לבנות דף נחיתה לצורך העניין.
בניית דפי נחיתה מצריכה מחשבה מבחינת הכתיבה וניווט הגולש לקנייה, אך טכנית היא משימה פשוטה למדי ולא יקרה (אפשרית גם בחינם באמצעות בלוגים, למשל, ורכישת דומיין בלבד, או השקעה באתר אחד בתשלום (הוסטינג ודומיין) ובו אפשר לכלול את כל דפי הנחיתה לכלל המוצרים שלך, ובוודאי שזה מספיק טוב לטסטים, לשמל טסטים למוצרים עתידיים).

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 30 אפריל 2009 13:09   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  122

היי טל, תודה על המענה.
שאלת המשך - המוצר הינו נעלי ספורט שהולכים להשיק בחודש הקרוב, העניין הוא שאין לי מושג איך למצוא את דף האפיליאייט שלו ואינני יודע אם יש בכלל אפשרות לעשות לו שיווק כאפיליאייט (אולי קצת קפצתי בראש כמו איזה דונקי עם ההכרזה שמצאתי מוצר לפני השקה...)
בכל מקרה, יש לך הצעה היכן יהיה לי טוב לחפש את מוצר מהסוג הזה - באיזו תוכנית שותפים משווקים מוצרי הנעלה דרך קבע?

תודה עומר.
כמו כן, עוד שאלה, איזה אפיליאייט מ-K הציע לי להשתמש בכלים שיש באתר הזה, שמיועד לאפיליאייטים מתחילים. האם את מכירה את כלי הדו"ח שנמצא בדף הבית, האם הוא יעיל? האם הוא קישור אפיליאייט בעצמו? האם יש באתר כלים יעילים עבורי ועבור אחרים?

תודה, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 03 מאי 2009 03:41   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עומר,

אתה יכול לנסות דרך amazon, CJ - איני יודעת בדיוק במה מדובר אבל זה כיוון. כמו כן נסה לחפש בגוגל את שם המותג+ affiliate.
לא מכירה את האתר שאתה מתייחס אליו.

בהצלחה ולילה טוב,
טל

פרופיל