מיקום נוכחי: פורומים » פורום תלמידים: פרסום ממומן ב-Google AdWords » Google AdWords - פורום לתלמידים מיישמים » שרשור
טל שלום, מה נשמע? אני מעוניין לוודא שאני משתמש ב-DKI בצורה נכונה. האם זאת הצורה המדויקת:
{keyword:buy a camera}
תודה, עומר
לימודי מחשבים לימודי גרפיקה forex פורקס מט"ח מניות
היי עומר. זה נכון, אבל כיוון שאתה רוצה שהאותיות יהיו גדולות תרשום {KeyWord: Buy a Camera}
שים לב שגם ה K וגם ה W של המילה KEYWORD הן גדולות וגם האות הראשונה של ברירת המחדל שאתה מכניס תהיה באות גדולה. אופיר.
Rule #1 - Give value.
אופיר תודה, את זה זכרתי לעשות
אופיר שלום, מה שלומך? שאלת המשך בנוגע ל-DKI - אפשר ליישם את הטכניקה גם בגוף המודעה ולא רק בכותרת - נכון?
ofirbeigel - 17 מאי 2009 03:05היי עומר. זה נכון, אבל כיוון שאתה רוצה שהאותיות יהיו גדולות תרשום {KeyWord: Buy a Camera} שים לב שגם ה K וגם ה W של המילה KEYWORD הן גדולות וגם האות הראשונה של ברירת המחדל שאתה מכניס תהיה באות גדולה. אופיר.
היי עומר. זה נכון, אבל כיוון שאתה רוצה שהאותיות יהיו גדולות תרשום {KeyWord: Buy a Camera} שים לב שגם ה K וגם ה W של המילה KEYWORD הן גדולות וגם האות הראשונה של ברירת המחדל שאתה מכניס תהיה באות גדולה. אופיר.
כן. אבל לא רצוי כיוון שזה יכול ליצור עיוותים במשמעות המשפט. מהנסיון שלי עדיף לשים את זה רק בכותרת.
תודה, APPRECIATE IT
הי עומר,
תודה תודה לאופיר, איזה כיף לראות אותך כאן! חסרת לנו… אני כמובן מסכימה עם כל מה שאופיר אמר, ולגבי הכותרת, עומר - אני גם ממליצה שהכותרת כולה תיכנס בתוך {} ולא חלק ממנה, כדי למנוע נוסחי מודעה מצחיקים (כמו שראינו בשיעור) ומשובשים.
טל
100%, תודה. טל - את נמצאת מחר בתרגול?
אהלן,
אכן, אני מעבירה את התרגול היום