שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

QS נמוך ו-CTR גבוה
פורסם: 21 מאי 2009 16:54   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  122

טל שלום, מה שלומך?
מאוד רציתי אתמול להגיע לתרגול ולא יצא. המינגווי, פתחתי קמפיין למוצר חדש, שעונה על צורך עז של אנשים - יש לי כ-500 מילות מפתח (יותר נכון כ-170 כפול שלוש התאמות)ועדיין לא מכרתי פעם אחת…

הגבלתי את המודעות מההתחלה למיקומים 1-5. ה-CTR הכללי שלי לאחר שבוע נע סביב 8%. לעומת זאת, ה-QS של כמעט כל המודעות ללא יוצא מהכלל הוא POOR. יש לי כרגע 42 אדגרופס, ב-11 לא היו חשיפות כלל, ועוד לא מעטות עם CTR אפס. רק בשבע מהמודעות יש למעלה מ-100 חשיפות. המחיר לביד גבוה מאוד - כרגע בממוצע כ-30 סנט, וכנראה שבחלק מהמודעות העובדה שאני לא מוכן לעלות ל-40 מונעת ממני חשיפות.

בחלק מהמודעות יש ביטויים ארוכים שלא נכנסים לכותרת ואולי זה גורם ל-QS נמוך, בחלקן יש רק מילה אחת שחסרה בכותרת, לעומת הביטוי, ועדיין אני מקבל POOR. מה הדרכים לבדוק מה לא עובד לי נכון מבחינת ה-QS? האם זה מצביע על עמוד בעייתי?

תודה מראש, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 22 מאי 2009 00:49   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עומר,

נשמח לראותך בתרגולים הבאים!
טוב, קודם כל בוא נודה על חסדים קטנים, CTR 8% יפה מאוד.
מה קורה עם ה QS? אתה עובד עם הממשק החדש (והאיטי) של אדוורדס? תוכל לראות ליד ה QS האם הבעיה היא בדף הנחיתה.
נשמע לי כמו בעיה בדף ולא משהו במילות המפתח. לא קשה לקבל ציונים טובים גם אם לא כל הביטוי נכלל בכותרת, כשהדף טוב. אני לא ממליצה לעבוד עם POOR בכלל, אתה לא מקבל את מלוא החשיפות שאתה יכול לקבל, ואין ספק שאתה משלם פי כמה וכמה מהשווי האמיתי של הקליק. אני מבינה את הקושי להיפרד מהקמפיין מכיון שה CTR טוב יחסית ל QS ואתה בכל זאת מקבל חשיפות למרות נתוני הפתיחה הבעייתיים. אבל אולי תשאיר אותו בצד, עם כל הפוטנציאל, ותחזור אליו עם עמוד נחיתה?

טל

פרופיל

פורסם: 22 מאי 2009 02:01   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה, אני אבדוק עוד כמה ימים אם ניתן לשפר ולהוזיל וגם למצוא מילים חדשות, נראה לי שאני יכול עוד לשפר קצת. העמוד אגב, נראה תמים לחלוטין.

לגבי הממשק, אני בחור סנטימנטלי - הישן עדיין אצלי בלב

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 22 מאי 2009 04:00   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  58

היי עומר

גם לי היה קמפיין שכל המילים שלו קיבלו POOR לא משנה מה עשיתי וגם הדף של הוונדור היה סבבה לגמרי, אחרי ששאלתי את טל היא אמרה שרוב הסיכויים שזה נובע מהדף של הוונדור ושאני אנסה להרים כמה קמפיינים קטנים עם כמה מילים בודדות עבו מוצרים אחרים ולראות מה ה-QS שאני מקבל, אז עשיתי את זה ועל הקמפיין הראשון הקווליטי סקור בכל המילים היה 7

בקיצור אני הבנתי די מהר שזה הדף נחיתה של הוונדור ונראה לי שיש לך את אותו הדבר

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2009 04:35   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

יש מצב חזק, אני יורד מהמוצר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס