שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מונוטיזציה
פורסם: 21 מאי 2009 16:53   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

שלום רב

אני מניח שזהו המקום הנכון לפרסום השאלה הזאת כי אני רואה שכאן בד"כ מבקשים חוות דעת על אתרים.
אני אשמח לקבל חוות דעת על האתר שלי:
http://www.network-marketing-companies.com

ובמיוחד אשמח מאד לקבל הצעות ורעיונות להיכן לשלב מוצרי affiliates (יש לי כמה וכמה שרלוונטים לתחום) באתר.
זה לא שאני לא חושב שאדסנס באתר זה דבר רע, אבל המטרה שלי זה למקסם את אפשרות הרווחים מן האתר, ולכן אני חושב שמוצרים באתר זה הכרחי.

תודה מראש.

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 28 מאי 2009 20:30   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  281

האתר שלך נראה סבבה לגמרי רק התפריט קצת צסורבל אני הייתי ממליץ לך להפריד את זה בחלוקה לשיעורים כמו
per.1 : XXX
per.2 : XXX

ככה האתר יהיה יותר ידידותי לגולש שרוצה לזפזפ בין העמודים היכן למקם את מודעות האפילייט , הייתי ממליץ לשלב אותם בכמה לינקים של “לחץ כאן” כדי לראות את המוצר המזה והזה ,אתה יכול לשים אפילייט 1 בעמוד הבית ובשאר דפי התוכן , רק תיזהר מעמודים ריקים מתוכן שמשלבים מוצרים כאלה כי גוגל פגע לי כבר בדירוג בגל תרגיל כזה שעשיתי ,

עכשיו אם שיווק רשתי מעניין אותך ואתה לא רשום בתוכנית אני אשמח להציג לך את התוכנית שלי שהיא מתגמלת בצורה פנטסטיתsmile

חתימה 

אתה מוזמן! לסדנא יומית מנצחת :
סדנת מבוא לעולם העסקים , בסדנא נדבר על עולם העסקים מול עולם השכירים על נדל"ן שוק ההון והאינטרנט,ואיך להרוויח מכל אחד מהם

פרטים באתר, הנחה מיוחדת לחברי קליקים:
http://new-generation-agent.com/?page_id=92

הסדנא הקרובה תיערך ב-25.12.09
מתנה לנרשמיםsmile

פרופיל

פורסם: 02 יוני 2009 04:40   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

האתר נראה בסדר, הטקטס די ארוך, אם הוא לא מעניין, אני בספק אם מישהו יקרא את כולו

לגבי מוצרים נוספים, אני מליץ לכתוב עליהם כתבות המלצה או השוואה בין מוצרים כחלק מתוכן האתר

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 15 יוני 2009 06:20   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  26

הפונט קטן מדי , הייתי ממליץ להגדיל אותו ואולי גם לקצר את המאמרים

פרופיל