שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מספר שאלות
פורסם: 31 מאי 2009 21:55   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

היי לכולם

יש לי מספר שאלות:

1. נרשמתי לאתר סקווידו. אני ממלא את המודיולס שלי אבל יש לי עם שתיים מהם בעיה.
לקח לי קצת זמן עד שחקרתי והבנתי מה זה rss. כתובת ה rss שלי היא יוטיוב אבל כשאני מזין את הנתונים הוא נותן לי את ההודעה הבאה:
No items were found or the connection timeout (8 seconds) was reached. אני לא מבין מה לא בסדר אולי מישהו יוכל לתת לי פתרון או עיצה.

כנ"ל לגבי המודיול של אמזונס, הוא נותן לי את ההודעה הבאה
There was an error connecting to the Amazon web service. Please try again. Sorry, there are no results available from Amazon.
אשמח לכל עזרה או ההצעה

2. האתר שלי נראה לי די משעמם חשבתי אולי להוסיף כמה סרטוני וידאו בנושא. האם זה בכלל כדאי ובמידה שכן היכן אני יכול להשיג סרטונים חוץ מיוטיוב.

אגב עד עכשיו ההכנסות שלי מסתכמות ב 2 סנט, ובממוצע חצי כניסה ליום.
אשמח לכל עיצה או עזרה שתוכל לשדרג אותי קצת..

http://create-best-domain.info/

יום טוב לכולם surprised

פרופיל

פורסם: 02 יוני 2009 04:19   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

שמר

ראשית, למה יש מסגרות מסביב למודעות? נראה מאוד בוטה, עדיף לנסות לשלב את המודעות עד כמה שניתן

לגבי הנכסות, זה נגזרת של כניסות לאתר, אין פה עצות, יש פה דרך של עשייה ופעולות שצריך לבצע, צריך לשווק ולקדם את האתר, לפרסם מאמרים, להרשם לספריות, להשתתף בפורומים, זו הדרך…

לגבי סקווידו - שלח את כתובת העמוד, בעיקרון, אין צורך להשתמש ב RSS אלא סקוודו יכול לעזור ולמצוא סרטונים ומוצרים באופן אוטומטי.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 27 אוגוסט 2009 21:50   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  8

רצוי לתקן את המילה ‘wich’ באתר - בשורה האחרונה.

מן הסתם צ"ל which

פרופיל

פורסם: 01 ספטמבר 2009 18:30   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  7

רק רציתי להגיד שנאי ממש מזדהה, אני נמצאת עכשיו בשלב של קידום האתר ומבינה כמה הרבה עבודה זה, אני תוההה לגבי איכות האתר שלי, אני מודעה לכך שרוב הכתבות הן בעייתיות. ממש אשמח לשמוע גם כן ביקרות בונה.

שאלה: האם נצטרך כל הזמן להשתתף בפורומים ובלוגים על מנת שאנשים יגיעו? כלומר אם נפסיק ליצור לינקים כל יום- אז התנועה די תיפסק- לא?

http://newbaby-birth-announcements.com/

פרופיל

פורסם: 02 ספטמבר 2009 13:27   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

לאחר שנבנה מספיק לינקים והאתר שלנו יתמקם בגוגל באופן איכותי תוכלי להפחית באופן משמעותי את פעילות הקידום שלך.

חתימה 

דור שביט

פרופיל