שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה לגבי בלוגים וספריות
פורסם: 27 מאי 2009 04:44   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  281

האם לבלוג שאני פותח עם 5 לינקים לכל אחד מהאתרים שלי שווה להרשמה של 5 האתרים שלי בספרייה מסויימת חשוב לי לדעת כי לפתוח 5 בלוגים לוקח לי רבע שעה לכל היותר ולהירשם ל-15 ספריות ב-5 אתרים שונים לוקח לי במקרה הטוב עם reseller go 45 דקות האם זה משנה או שאני יכול פשוט להקים בלוגים.?

חתימה 

אתה מוזמן! לסדנא יומית מנצחת :
סדנת מבוא לעולם העסקים , בסדנא נדבר על עולם העסקים מול עולם השכירים על נדל"ן שוק ההון והאינטרנט,ואיך להרוויח מכל אחד מהם

פרטים באתר, הנחה מיוחדת לחברי קליקים:
http://new-generation-agent.com/?page_id=92

הסדנא הקרובה תיערך ב-25.12.09
מתנה לנרשמיםsmile

פרופיל

פורסם: 02 יוני 2009 04:32   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי

קצת בילבלת אותי בין שתי האופציות אבל בגדול חשוב להבין שלבלוג שאתה פותח אין שום סמכות או מוניטין מבחינת גוגל ולכן הוא יעריך אותו פחות מאשר אתר ותיק, עם זאת מרבית הספריות שריסלר גו יפנו אותך אליהן במנוי החינמי גם הן ללא הרבה מוניטין אז אין הרבה הבדל.
עוזר?

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 04 יוני 2009 18:13   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  281

תמיד עוזר! אני אומר לך מה ההבדל וחשוב שהשאר גם ידעו , כל מי שהתנסה בכתיבת בלוג , ברגע שאתה עושה :
1.קופי פייסט על הספינינג ארטיקל בגוף הבלוג
2.קופי פייסט לחתימה שלך בגוף הבלוג
3. מוסיף כותרת
כל התהליך הזה לוקח 2 דקות וכשיש לך הרבה אתרים זה חוסך לך זמן כי אתה יכול לפרסם באותו הבלוג את הלינקים לכל האתרים שלך

חתימה 

אתה מוזמן! לסדנא יומית מנצחת :
סדנת מבוא לעולם העסקים , בסדנא נדבר על עולם העסקים מול עולם השכירים על נדל"ן שוק ההון והאינטרנט,ואיך להרוויח מכל אחד מהם

פרטים באתר, הנחה מיוחדת לחברי קליקים:
http://new-generation-agent.com/?page_id=92

הסדנא הקרובה תיערך ב-25.12.09
מתנה לנרשמיםsmile

פרופיל

פורסם: 05 יוני 2009 21:09   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

אם אנחנו הולכים לכיוןן של פתיחת הרבה בלוגים לצורך קידום כמה אתרים אז אני יכול לרמוז לך שיש פונקציה בבלוגר (אני מניח שניתן למצוא גם בעוד שירותים) של עדכון הבלוג בעזרת המייל: אתה מקבל כתובת ייעודית שכל דבר שיישלח אליה יפורסם אוטומטית בבלוג, כך, במקום להיכנס לבלוג ולפרסם אתה פשוט שולח מייל (אפילו לכמה בלוגים במקביל) ומעדכן אותם. חוסך המון זמן ומאוד יעיל.

חתימה 

דור שביט

פרופיל