הי דמיאן,
תמחור עבור קופי לעמוד מכירה כולל טווח רחב מאוד...בעבר כבר קיבלתי הצעה של $10,000 מקופי מקצועי וכשרן ארוסי שמע מיהו - הוא עוד אמר לי שיצאתי בזול..
בכל מקרה הוא לא היה מאילנס ואם זה מעניין אותך, לא שכרתי את שירותיו.
כותב לעמוד מכירה בנישה ממוצעת ושאינה קשורה בתחום השיווק, לא צריך להיות בעל שם עולמי וההצעות נעות מ $100 ומעלה, הצעות רציניות יותר מ $250.
מכיון שבטווח שסביב $200 תמצא מספיק כותבים, מה שיותר חשוב הוא לעבור על תיק העבודות שלהם, לראות את סגנון הכתיבה ואפילו ניסיון קודם בכתיבת דף מכירה באותה נישה.
אני ממליצה לך בחום לא לקחת עבודה מכותב מעולה ומהולל שיש לו ניסיון בכתיבת פרוספקטים, אתרים, מאמרים וסלוגנים ואשר מעולם לא כתב דף מכירה מכיון שזו אמנות אחרת לגמרי.
מניסיון באילנס, אני מציעה לך שתפרט את ציפיותייך באופן מדויק: זמן להשלמת העבודה, כמה שינויים או טיוטות אתה יכול לדרוש (או ללא הגבלה בגבולות ההגיון) וכדומה. הדברים הללו חשובים יותר ממספר המילים וכדומה, מכיון שכמויות הם דבר שקל מאוד לסכם ואילו על איכות קשה יותר להלין.
הלאה: אם תיתן לקופי נקודות, רעיונות וטקסטים לשימושו, חסכת לו עבודת מחקר וארגון ששווה לך כסף. אם הוא צריך להתחיל מאפס זה יעלה יותר. רעיון נוסף: לכתוב את העמוד בעצמך ולתת לעורך לעריכה (ניסוח, סגנון,סלנג וכדומה) שיעשה התאמה טובה לאנגלית ולקהל היעד, כך שיצא דף מלוטש בעלות נמוכה יותר. רעיון נוסף: בנוסף שייתן כמה רעיונות לכותרות/קריאה לפעולה וכדומה וישלבם בעמוד המכירה שבנית.
הכל תלוי בכישורים הפרטיים שלך ובכל מקרה, לא לפחד! פשוט להתחיל ממשהו.
בהצלחה רבה, טל