שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

משהו כאן לא בסדר
פורסם: 02 פברואר 2008 21:23   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי טל ורן ,
כמו שרן אמר אני בדרך להפסד של 500 דולר...כבר 315…
כבר היו לי 515 קליקים מכל הקמפיינים ואף אחד לא קנה כלום..
התחלתי קמפיין חדש של משהו שאנשים משתוקקים אליו(ושיפרתי את הקודמים) כמו שטל אמרה ופיצלתי אותו לכל קהלי היעד עם שני מודעות כל אחד עם מילות מפתח ממוקדות, אבל כעת נראה שלמרות שיש כ200 חיפושים לכל למילות המפתח בטרקר חוזרת הבעייה שבקושי מראים אותי(למרות שננתי פי 10 לקליק מהעלות המינימלית)כמו כן...הQS הוא או OK או GREAT.
יש לכם הצעות לעזרה? אני כבר בספק אם אפשר למכור אי בוקים smile...או אני כבר דואג שאולי משהו בקליק בנק לא עובד smile. האם יש תקווה?smile

פרופיל

פורסם: 02 פברואר 2008 23:30   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  123

515 מכל הקמפיינים? כמה קמפיינים? כמה הגיעו ל-300 קליקים?
ועוד יותר חשוב: האם הדף מכירה טוב?
אפשר למכור איבוקים ובקליקבנק אין בעיות עד כמה שידוע לי. צריך להתמקד במוצר אחד טוב עם קמפיין טוב וללכת איתו עד ה-300 קליקים.
אני הגעתי למינוס 700 (ועדיין במינוס נכבד), אבל אני בדרך לרווח ממש בקרוב. צריך לעבוד על זה הרבה.
בהצלחה,
נדב

nadavs

חתימה 

איך לעבור טסט ראשון - Pass your Driving Test - עמוד לאפילייטס.

פרופיל

פורסם: 03 פברואר 2008 00:29   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה רבה על התשובה.יש לי 4 קמפיינים.אחד מהם הגיע ל260 קליקים כבר.
שאלות :
1. איך אני גורם לגוגל שיראה אותי יותר , כאשר אני מתמקד?מאז שעשיתי קמפיין ממוקד כמו שטל אמרה הראו אותי בקושי 7 פעמים...ולא היה קליק. מה עושים במצב כזה?
2. האם כדאי לשקם קמפיין כושל או להתחיל חדש?

פרופיל

פורסם: 03 פברואר 2008 04:02   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,

ראשית אני מסכימה עם תשובתו של נדב, חשוב להתמקד במוצר אחד לאחר שבדקת את דף המכירה שלו ומיטבת את הקמפיין לפחות ברמה הראשונית (שיפור QS וחלוקה לקבוצות) ולהתמיד כ 300 קליקים לצורך טסט.
אי-בוקים לא קשה במיוחד למכור והעמלות גבוהות ומיידיות.
2. מאז שהתמקדת אתה זוכה לפחות הופעות, אך מה שחשוב זה: האם העלויות שלך לקליק ירדו בעקבות כך? האם ה CTR השתפר עקב כך? וכן שחל שיפור ב QS. (אני מבינה שכרגע רוב המידע הזה חסר בשל מיעוט הופעות וקליקים).
האם בדקת שהמודעה שלך בכלל מופיעה בעבור מילות המפתח? עמוד עם העכבר על הזכוכית מגדלת ליד כל מילה וראה האם המילה מפעילה את המודעה, ואם לא- מה הסיבות. אולי יש מתחרה על אותה כתובת, למשל. שכן אתה אומר שמצאת מילים שיש להן חיפושים רבים.
אולי המודעה מופיעה, אבל בדף השני? ולכן מתוך סך 200 חיפושים, לא יוצא לך להופיע?
בדוק מה הסיבות לאי ההופעה, כדי שנדע מה לשנות.
אם הכל תקין ועדיין אינך מופיע, אתה יכול להעלות את התקציב היומי שלך, זה יעלה את כמות החשיפות של המודעה. בפועל גוגל לא ינצל את כל התקציב שלך, כך שפעולה זו רק תעזור לך להופיע יותר. אתה גם יכול לבחור בהגדרת הופעות מואצת, כדי שהקמפיין ירוץ מהר יותר.
אם אתה מבצע את 2 הפעולות הללו, אנא עקוב מקרוב אחר הקמפיין שלך כדי לוודא שאינך חורג מהתקציב המקורי שלך.
3. 4 קמפיינים זה משהו שקצת קשה לעקוב אחריו בו זמנית בהתחלה, במיוחד שצריך לתת לכל אחד מהם מרווח של כ 300 קליקים, זה יוצא הרבה, עלייך לקחת זאת בחשבון ולא להתפזר יותר מדי.
4. זה מאוד תלוי במה הוא כשל. במקרים מסוימים פשוט יותר להתחיל קמפיין מחדש. לעומת זאת, אם יש לך CTR טוב, למשל, לא כדאי לוותר עליו. אם אין שם משהו מיוחד ששווה לשמר, אתה יכול לפתוח חדש. תשהה את הראשון, תמיד תוכל להפעילו מחדש.

בהצלחה ושבוע טוב,

טל

פרופיל

פורסם: 03 פברואר 2008 17:00   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה רבה על התשובה המפורטת ,
שבוע טוב smile
בני

פרופיל

‹‹ שאלות דחופות      proxy foxy ››