שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

יש לי בעיה ב- QS
פורסם: 05 יולי 2009 15:38   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  185

שלום לכולם,
אני היום התחלתי לעשות קמפיין חדש. ובקמפיין עשיתי 4 תת קבוצות.
בכל המילים בכל הקבוצות הQS הוא Poor…
אני לא מבין מה חסר? הכותרות מכילה את הkeywords וגם בדף נחיתה יש את keywords האלה? למה לכל המילים הוא רושם לי POOr? אפילו לא OK
אם למישהו יש רעיונות אשמח שישתף אותי…
תודה ויום טוב,
אריק.

חתימה 

Watch World Cup Online Free

What Happened In The Flotilla

פרופיל

פורסם: 05 יולי 2009 22:14   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

בנוסף לשאלה שחכתי לציין…
שרק הפעלתי את הקמפיין - אפילו לא הייתה צפייה אחת ... האם אני צריך לחכות קצת שיהיו צפיות ורק אז אני אדעה את הQS שלי?
תודה לכל העוזרים,
אריק.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 06 יולי 2009 12:17   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  28

היי אריק גם אני נתקלתי בבעיה דומה לזו ועדיין לא הצלחתי להבין מה פשר הדבר תנסה לעשות סריקה למילים ולברר מה גוגל מציין כבעיה שבגללה הוא לא מציג, דרך אגב גוגל לא יציג מודעות אם QS נמוך הבעיה יכולה להיות או בגוגל או בחשבון אבל עדיין לא הבנתי מה הדבר,מה לגבי קמפיינים אחרים שלך האם הם רצים רגיל.

פרופיל

פורסם: 06 יולי 2009 15:36   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

הקמפיין הראשון שלי הוא רצץ רגיל ולאחר שלושה ימים הפסקתי אותו…
בקמפיין השני נתקלתי בבעיה ואז ישר מחקתי אותו -בגלל הQS הנמוך.
בקמפיין השלשי חשבתי שאין בעיה במילים בגלל שהם היו ממש טובות, בכוונה השתדלתי לקחת מילים שנמצאות בדף נחיתה ולא מילים נרדפות וגם בפרסומת שמתי בכותרת וב2 שורות לפחות פעמיים את מילת המפתח (פעם אחת בכותרת ועוד פעם אחת באחת השורות), העלתי את הקמפיין וחשבתי שכשהוא יתחיל לרוץ הכל יעבוד והבעיה היא רק בגלל שהקמפיין עדיין לא רץ…
אבל עברו כבר יותר מ-12 שעות ועדיין הקמפיין לא רץ…

האם הבעיה זה בגלל השטויות שעשיתי בחשבון?
או שזה בגלל המילים?

תודה לכל העוזרים,
אריק.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 09 יולי 2009 03:45   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אריק,

הבעיה במקרה זה כנראה אינה בחוסר התאמה בין מילות מפתח-מודעה-דף נחיתה, אלא בדף הנחיתה עצמו שאינו ואיכותי או במוצר “בעייתי” או “גבולי” מבחינת גוגל.
QS מציין את מידת הרלוונטיות בין שלושה גורמים: מילת מפתח, תוכן המודעה (ובמיוחד הכותרת שלה), ותוכן דף הנחיתה (גם כאן יש חשיבות לכותרות וכותרות משנה).
יחד עם זאת עדכוני ה QS מהשנתיים האחרונות כוללים מרכיב חשוב נוסף: QS מציין גם את איכות דף הנחיתה: וותק, זמן טעינה, ותוכן תוכן תוכן. במושג תוכן מתכוונים גם לכמות: כמה טקסט יש בדף, וגם איכות: האם התוכן מקורי או שהוא חוזר על עצמו באתרי אינטרנט רבים אחרים, בניסוח זהה או דומה מאוד. וישנם דפי נחיתה שאינם איכותיים, מה לעשות. הם תמיד ישיגו QS נמוך ללא קשר למאמצינו, ונצטרך לחפש מוצרים מקבילים אחרים עם דפי נחיתה טובים יותר.
וישנם מוצרים מסוימים שגוגל תמיד יפסול או במקרה היותר גרוע מבחינתנו: לא יפסול אך ייתן ציון נמוך, ויותיר אותנו מבולבלים. מוצרים לא-חוקיים או גבוליים, כגון: הימורים (יפסל מיד), פתרונות קסם (למשל ריפוי של מחלה קשה בן לילה), הפרת זכויות יוצרים (הורדות מוסיקה, סרטים וכו’), הונאות או כל מה שמריח לגוגל כמו הונאה (כיצד להפוך מים לדלק) וכדומה. 

מקווה שזה עוזר ועדכן אותנו,
טל

פרופיל

פורסם: 09 יולי 2009 17:16   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

ואוו טל תודה רבה ,עזרת לי ממש!

חתימה 

פרופיל