שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

עריכת תמונות
פורסם: 05 פברואר 2008 07:06   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

דור שלום.
אני עושה חיפוש בזמן האחרון ברשת כדי למצוא תמונות טובות, ורציתי לשאול, קודם כל האם בכלל צריך לתת תמונות באתר שלנו עם הכתבות, מכיוון שהתמונות למעשה לוקחות את העין מהמודעות.
דבר שני, האם אני יכול לעשות חיפוש בגוגל תמונות, למצוא שם כמה תמונות, ולערוך אותם ב - PHOTOSHOP כדי להפוך אותם לשלי,( כשאני אומר לערוך אני מתכוון למזג שתי תמונות ביחד, להוסיף כיתוב, לשנות צבעים או כל דבר אחר שאני אצטרך לעשות כדי להפוך את התמונה לעוברת מהבחינה של גוגל ושלא יהיו לי בעיות עם זכויות יוצרים), או שאני חייב למצוא תמונות מקוריות ולשלם עליהם?

תודה רבה…
עמית

חתימה 

Golf Tournament Gifts

Online Top Jeans store

פרופיל

פורסם: 05 פברואר 2008 07:13   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי עמית,

כדאי לשים תמונות לפחות כדי שהאתר יראה יותר מקצועי ונקבל את האישור מגוגל להצטרפות לתוכנית אדסנס.
התמונות יהיו קטנות יותר ופחות בולטות מהמודעות. בנוסף, המודעות יהוי ממוקמות במיקומים אסטרטגיים והתמונות בתוך הטקסט.

לגבי זכויות יוצרים - עריכה של התמונה בפוטושופ נקרא בזכויות יורים ‘יצירה נגזרת’ ואסור לך לעשות את זה מבלי לקבל את אישורו של היוצר. האפשרויות להשיג תמונות הן:
1. לקנות באתרי תמונות כמו האתר שהמלצתי
2. לצלם לבד תמונות / לבקש תמונות מחברים
3. למצוא תמונות שאינן מוגנות בזכויות יוצרם אלא רשומות כ- creativecommons וגם אז במרבית הפעמים אסור להשתמש בתמונה מבלי לאזכר את שמו של היוצר ולפעמים אסור לשימוש מסחרי (זה אנחנו).

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 05 פברואר 2008 07:22   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

תודה דור
אני כבר מתחיל לקנות כמה תמונות. אין לי אפשרות לצלם תמונות של מוצרי גולף כרגע.

עמית.

חתימה 

Golf Tournament Gifts

Online Top Jeans store

פרופיל