שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בחירת התאמה - שאלה עבור טל
פורסם: 20 יולי 2009 11:44   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  122

טל שלום רב, מה נשמע?
יש לי קמפיין שוהלך בסדר גמור מבחינת CTR והניב כרגע שלוש מכירות על 800 קליקים (אני מופסד, אבל עדיין יש תקווה - קליקים יחסית זולים, באזור ה-15 סנט לקליק). המרבית המכירעה של הקליקים מגיעים ממודעה אחת ובה KW אחד ויחיד, בשלוש התאמות. ל-EXACT יש את ה-CTR הכי גבוה, באזור ה-14% וממנה גם הגיעו המכירות בקמפיין, ל-PHRASE יש 11% ול-BROAD יש 5%. האם נכון כבר כעת לסגור את שתי ההתאמות הלא ממירות? האם לסגור את כל הקמפיין ולהישאר עם KW אחד כבר בשלב הזה?

תודה, עומר

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל

פורסם: 23 יולי 2009 14:25   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי עומר, מה שלומך?

אני שמחה לשמוע על מצב הקמפיין מאחר והוא בדרך הנכונה לפי דעתי. כבר הזכרתי שיהיו קמפיינים של מאות מילים שיסתבר שכל הממרות מגיעות ממילה או שתיים, כך שאם זה המקרה אצלך וכבר זיהית אותן - זוהי התקדמות.
בהחלט מפתה להישאר רק עם מילת המפתח הזו שעובדת, ולהפטר מכל השאר, אז בטוח תהיה ברווח. הרשה לי רק לשאול ליתר בטחון:
1. כמה מילות מפתח יש סה"כ במקפיין.
2. האם מילת המפתח הממירה (ו 2 ההתאמות האחרות שלה) מצויות בקב’ מודעות נפרדת משלהן?
או שיש באותה קבוצה מילים נוספות? (אני חוששת לשינוי דרסטי בקבוצת המודעות שישנה את הדינמיקה של המילים הממירות אם תמחק משם מילות מפתח אחרות, הסיכון גדול כשאנו מסתמכים רק על מילה ממירה אחת).
3. תוך כמה זמן קיבלת 800 קליקים?
4. כמה קליקים קיבלה רק מילת המפתח הממירה? כמה קליקים עד היום קיבלו יחד 3 ההתאמות שלה?
5. ושאלה אחרונה, האם יש בקמפיין (מלבד המילה הממירה והתאמותיה) מילות מפתח שהגיעו ל 100 קליקים?

אח"כ נחשוב מה כדאי לעשות ובאיזה סדר/קצב.

טל

פרופיל

פורסם: 24 יולי 2009 05:21   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  122

היי טל, מה נשמע?
תודה על המענה.
בינתיים, הוספתי מספר לא מבוטל של מודעות ומלים, ואף שיניתי משהו קטן במודעה עם הרייטינג הגבוה. מכאן דברים השתבשו בצורה לא מובנת וגוגל הקפיאו את כל המודעות, בחנו אותן שלושה ימים וקבעו שיש לי פופ-אפ באתר- והותירו את ההקפאה על כנה. מאחר ושום פופ-אפ לא עולה בשום שלב בדף הנחיתה (ואשמח אם תחווי דעה עליו - How-To-Make-Wine.net), אני לא מבין למה זה קרה

חתימה 

לימודי מחשבים
לימודי גרפיקה
forex
פורקס
מט"ח
מניות

פרופיל