שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שתי שאלות- אבל בעיקר, איך המודעה שלי מקבלת קליקים אבל אני לא רואה אותה בחיפוש?
פורסם: 20 יולי 2009 21:33   [ התעלם ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

שלום רב

חיפשתי קצת את התשובות במידע שגוגל מספק אבל משום מה לא מצאתי את הסיבה, אז אני אשאל את זה כאן.

1)יש לי קמפיין עם מודעה אחת שכבר מקבלת קליקים. העניין הוא שאני רוצה לראות אותה כשאני עושה חיפוש אבל לא משנה באיזו מילה אני משתמש גוגל לא מראים לי אותה. גם לא בכלי של ADPREVIEW

2)יכול להיות שעוד לא הגעתי לשעור הזה, אבל האם לקליקבנק יש מערכת מעקב כדי לראות כמה אנשים הגיעו אליה מהמודעות שלי? אני חושש שבגלל שאולי משהו ב hop link של המודעה הוא לא טוב.

ד"א - כמה זה נחשב CTR טוב לאדגרופ? יותר מאחוז אחד?

תודה רבה

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 22 יולי 2009 12:24   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

שלום שוב
תשובה לשאלתך הראשונה ייתכן שהמודעה שלך לא מופיעה באופן קבוע אם תקיש על SEARCH מספר פעמים אולי תראה אותה.
בקשר לקליק בנק
1.הכנס בחשבון שלך לREPORTING ותכנס ל ANALYTICS אם שתלת TID תוכל לראות מידע על ההקלקות
2.במידה ואתה לא בטוח אם הכנסת את ההופ לינק נכון תקיש על המודעה שלך בגוגל (אתה יכול להקיש בדף הקמפיין של אדוורדס)לך הכנס לדף התשלום של קליק בנק ורד עד לסוף הדף שם תוכל לראות אם הדף משוייך להופ לינק שלך ול TID ששתלת.
בהצלחה

פרופיל

פורסם: 22 יולי 2009 15:16   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank

שוב תוה ערן.

עשיתי את מה שהמלצת בעצמי, ז"א הלכתי למודעה והקשתי אליה והגעתי אל עמוד המכירה.
וגם ראיתי שהיוזר שלי מופיע בתחתית עמוד ההזמנה של קליקבנק.

אבל כשאני מסתכל על קליקבנק, באנליטיקס איזה מידע אני צריך להפיק?

אני הבנתי שאני צריך את המידע ל Affiliate ואשמח אם תוכל להבהיר לי קצת מה הדברים האלו אומרים:

1) tracking codes:
אני רואה למשל את המספר 319 ורשום לידו NO TRACKING CODE.

2)כשאני מסתכל על VENDORS אני רואה כמה שמות, ולרובם יש hop 1 ויש כאלה שיש להם הרבה.

דרך ה VENDORS אני רואה דיווחים של מכירות של ה Merchants?

תודה

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 22 יולי 2009 23:31   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

שלום סוחב
1.במידה ואתה רואה 319 מתחת לעמודת HOPS זה אומר שהיו לך 319 הקלקות על המותר אבל זה מוזר מפני שאתה לא מדווח על 319 קליקים באדוורדס
2.NO TRACKING CODE אומר שלא שתלת TID בשורת ההופ לינק של קליק בנק אתה יכול לשנות את זה ע"י יצירת לינק חדש עם TID ולערוך את המודעה באדוורדס מחדש עם DESTINATION LINK אחר.
3.VENDORS הם ספקי המוצרים והמספרים שאתה רואה הם אותם מספרים רק שעכשיו הם משוייכים לספק ולא לקוד המוצר.כך או כך המספרים זהים.
בהצלחה
ערן

פרופיל

פורסם: 26 יולי 2009 19:56   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank

תודה על המידע ערן.

בקורס מלמדים אותנו שבטסט קמפיין צריך לחכות לסביבות ה-300 קליקים.

מוצר אחד שאני מקדם מתקרב לסכום הזה של ההקלקות ועדיין לא הביא מכירות. האם זה קשור למשהו שאני יכול לשפר, או שפשוט מדובר על עמוד מכירה שלא ממיר?

אני תוהה.....

תודה

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 26 יולי 2009 23:46   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

שלום סוחב
יש כמה וכמה סיבות לחוסר הצלחה בקמפיין ,נוסח המודעה,מילות המפתח,מתי מופיעה המודעה (ייתכן שאתה מופיע בזמן לא טוב מבחינת מכירות והמתחרים בזמן טוב)ועוד סיבות לרוב..
וכמובן המוצר לא מספיק טוב..
יש להניח בסבירות גבוהה שמדובר באופציה אחת מ-3
מילות מפתח לא מתאימות למוצר.
המודעה לא טובה בPRE SALE.
מוצר לא מתאים לסוג הקמפיין(בסבירות גבוהה)שים לה שכתבתי “לקמפין” מפני שיש מוצררים שמתאימים לסוגי קמפיינים שונים PPC\ SOCIAL NETWORK\BLOG וכו..
אין מה לעשות אלא לנסות לשחק עם הנתונים האלו.
חשוב מאוד לעשות מחקר נישה כולל למי משווקים את המוצר (גברים,נשים,גיל,רמת הכנסה..)
בהצלחה
ערן

פרופיל

פורסם: 27 יולי 2009 02:13   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank

אוקיי, תודה על האבחנות. אבל אם אני לוקח קמפיין כזה למשל -http://www.12simplerules.com/

ואני משתמש במילות מפתח שתפורות על הנישה כמו [how to get a girl friend]
והנגזרות אז לי נראה שהבעיה היא לא במילות מפתח.

אני משתמש במודעת pre sell שאומרת דבר כזה:
# How To Get A Girl To Like You -
# 12 Simple Fast Rules, Order Today!

ובאמת יכול להיות שזה לא מתאים ל PPC....כי למרות שהיו המון קליקים, לא נמכר אף מוצר בקליקבנק.

דרך אגב - זה פוסט אינטראקטיבי, אם מישהו יודע איך להרים קמפיין כזה ומוכן לעזור אני מוכן להתחלק איתו ברווחים.

תודה.

חתימה 

[

פרופיל