הי אסף
74,000 חיפושים לביטוי בעברית נשמע לי הרבה מאוד ביחס למספר המועט של המתחרים, אני חושב שאולי חיפשת את הביטוי באופן כללי ורחב מידי. שים לב שבבדיקת החיפושים בכלי המילים של גוגל יש אפשרות לבדוק את הביטוי המדויק, מעל הטבלה בצד ימין יש כפתור ברירה שמציע בין היתר את האפשרות - exact phrase - בדוק את הביטוי בעזרת הפונקציה הזו ותראה מה המספר של החיפושים המדויקים, זה לא אומר שלא יגיעו אליך לאתר גם על ידי חיפוש רחב יותר שכולל את הביטוי אבל אפשר להניח שמספר החיפושים יהיה נמוך יותר.
מתחרים לא מפריעים לך מבחינת פרסום, גוגל יפרסם אצלך בכל מקרה, זה כן מפריע כי אם זה נושא מבוקש מאוד, בשפה העברית כמו צימרים או משכנתאות, יהיו לך מתחרים חזקים מאוד ולהוטים מאוד שיהיה לך קשה להתחרות מולם, זו כבר לא נישה אלא מיינסטרים וזה יידרוש ממך יותר עבודה, זה אפשרי אבל יותר קשה.
לגבי הכנסות, כל מה שגוגל כותב זה בערבון מוגבל, הוא נותן פחות ממה שהוא כותב ומשנה את זה לפי אופי המפרסם והאתר (האם האתר מוצלח, האם אנשים נשארים בו וכן הלאה) אנחנו מנסים לטפל בזה בדרכים שונות אבל בגדול זו בעיה שהחלה בשנים האחרונות ולכן אני מציע להסתכל על האתר כפלטפורמה להכנסות פאסיביות. באתר תוכל להוסיף גורמי הכנסה נוספים כגון מוצרים נוספים שלך או של אחרים )בעזרת תוכניות שותפים), רשימות דיוור, קידום מכירות של אתרי מכירות פומביות ועוד עוד
בהצלחה