שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה בקשר לכמות חיפושים באתר אדסנס
פורסם: 07 אוגוסט 2009 13:36   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  44

הי,
אני בשלב התוכן של אתר אדסנס.

ויש לי שתי שאלות -

1. יש לי ביטוי עם 300 חיפושים, 100 מתחרים ו$48 cpc .
האם יש לי אפשרות למקם את הביטוי כתת פרק ("דור שלישי")? או ש-300 חיפושים זה מעט מידי. העלות לקליק היא מאוד גבוהה כך שאני רוצה להשתמש בביטוי.

2. האם אני יכולה להוסיף המלצות לספרים בנושא או לכתוב על מפורסמים בתחום כתוספת , מבלי להישתמש בביטויים שמצאתי?

תודה, טלי

חתימה 

http://coach-life-training.com

פרופיל

פורסם: 07 אוגוסט 2009 14:43   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי

300 חיפושים - האם זה ליום או לחודש? אם זה חודשי, אז הוא בהחלט יכול להיות עוד דף באתר אבל אני לא הייתי מצפה ממנו הכנסות. זה שגוגל רושמים 48$, נראה לי שבפועל מקבלים הרבה פחות, זה מושפע מהרבה גומרים נוספים שקשורים לטיב האתר וטיב התנועה באתר ואני בספק שהם משלמים כזה סכום, ובטח שלא לאתר חדש ומתחיל. אני מעדיף להימנע מביטויי כאלה. באופן כללי, צריך להבין שההכנסות מאדסנס הן רק מקור אחד ואני חושב שזה הרכרחי להוסיף לאתר מקורות הכנסה נוספים כגון תוכניות שותפים ורשימות דיוור כדי להפוך את האתר לריווחי ביותר.
אני מעדיף לחפש ביטויים שיש להם מספר גבוה של חיפושים ומספר נמוך של מתחרים ולהשאיר את הנושא של הכסף בעדיפות אחרונה כי תמיד אפשר למכור מוצרים נוספים באתר אבל בכל מקרה חייבים תנועה.

כאמור, מומלץ מאוד להוסיף המלצות על מוצרים/ספרים נוספים כדי להגדיל את ההכנסה, צריך להשתמש במילות המפתח כדי למשוך אנשים לאתר, אבל אפשר גם ליצור דפים בלי מילות מהפתח, השאלה איך אנשים יגיעו לשם?

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 08 אוגוסט 2009 01:28   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  44

או קיי, הבנתי...אז אני שמה דגש על חיפושים ומעט מתחרים.
יש רף עליון לכמות חיפושים לאתר אד סנס מתחיל? נניח 30,000 חודשי זה יותר מידי? (בהנחה שמצאתי ביטוי כזה עם מעט מתחרים)

חתימה 

http://coach-life-training.com

פרופיל

פורסם: 24 אוגוסט 2009 16:20   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

אין רף לכמות החיפושים אבל יש רף לכמות המתחרים

אנחנו רוצים לראות לפחות 3000 חיפושים בחודש המהווים כ-100 חיפושים ביום. הכוונה כמובן פר מילה כך שיהיו לנו הרבה מילים שיוכלו להכניס גולשים לאתר שלנו ממנועי חיפוש.

מבחינת מתחרים אנחנו שואפים לכמה שפחות, מקסימות של 8000

ככל שיהיו יותר מתחרים יהיה לנו יותר קשה ויותר עבודה, כמו כן מומלץ לבדוק את המתחרים שלנוף להיכנס לאתרים שלהם לבדוק כמה תוכן יש בהם, כל כמה זמן הם מתעדכנים ומהו ה-pr שלהם

חתימה 

דור שביט

פרופיל