שלום יותם..
אני לא מומחה גדול אבל לפי הנתונים האלה : Positive feedback: 0%|Feedback score: 0
לא נראה לי שעשית את מה שמציעים החבר’ה בפורום, ואם יש משהו בסיסי שיש לעשות הוא לעלות את הניקוד החיובי שלך..
בהצלחה
בני
הי יותם.
לפי הבדיקות שלי המוצר שלך בישראל עולה כ-2700 שח (תכנס לזאפ ובצע השוואת מחירים) מחיר שאותו אתה מבקש נראה לי שימכר לא רע בכלל בכל אתר יד שניה או כדומה. למה בכלל להתאמץ למכור אותו באי ביי?
ולעצם השאלה שלך אתה מנסה למכור מוצר יקר יחסית בלי שיש לך פיטבקים חיוביים כלשהם, אני חושב שאתה צריך להשתמש באחת העצות הפופולריות ביותר ליצור פיטבקים חיוביים ובשלב בניית העסק להתמקד ולמכור מוצרים זולים של 1-5 דולר ואחרי שתיצבור פיטבקים חיוביים תעבור למוצרים יקרים יותר. אני מקווה שהועלתי בתשובה
בהצלחה
בני
אתה עושה את הטעות הכי גדולה של מתחילים: להתחיל עם אפס פידבקים בחשבון עם ותק של חודשיים פלוס ומנסה למכור מוצר במחיר התחלתי של $280. גם אם היית מוכר היית מגלה שפייפל מחזיק לך את הכסף בלי אפשרות למשוך.
אם עכשיו תתחיל פתאום למכור מוצרים של דולר אתה למעשה בא וצועק להם שאתה לחוץ על פידבקים וזה יכניס אותך למשבצת של מניפולציית פידבקים והשעייה מאיביי לפחות ל-30 יום.
חשבון איביי בונים לאט לאט ובהדרגה (אלא אם כן אתה סתם אחד שמחפש רק לקנות ולעיתים רחוקות למכור איזה מוצר ישן שיש לך בבית).
תחזור למי שמדריך אותך עם מה שכתבתי כאן ותתחיל לבנות את החשבון שלך בצורה נכונה.
אתה צריך הדרכה מקצועית בעניין. אין לך מישהו כזה? איפה עברת קורס בעניין?
אני לא יכול לתת פה כמה שורות כלליות בפורום במקום הדרכה, זה חוסר אחריות מצידי שעלול לסכן לך את חשבון האיביי.
כדאי שתלך לאיזה קורס או תקבל איזושהי הדרכה.
אני אמנם לא קיבלתי מעולם הדרכה אבל זה לא בדיוק היה מסע ליקוקי דבש, עברתי מספיק השעיות והגבלות כדי להגיע לידע של היום. ואפילו גם היום אני לא ממש יכול להבטיח לעצמי שאני חסין אש מהמדיניות של איביי ופייפל שרק הולכת ומחמירה.