שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קושי במציאת מילות מפתח
פורסם: 09 פברואר 2008 22:41   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

עדין מנסה למצוא את מילות המפתח עבור קורס ללימוד ספרדית ולא מוצאת מילת מפתח שתהיה לא כללית מצד אחד ושמשתמשים בה לחיפושים מצד שני. איפה אני מפספסת?

פרופיל

פורסם: 10 פברואר 2008 05:27   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי חן,

אני מציעה לך לערוך כמה טסטים.
אינני חושבת שאת “מפספסת”, כהגדרתך, אבל בכל זאת הכיוון הוא לאו דווקא למצוא מילים ממוקדות ושגם יש להן הרבה חיפושים - הרי ככל שאת ממוקדת יותר כך יהיו פחות חיפושים.
במקרה שלך, שאת מרגישה מבולבלת עם המילים, אני מציעה לך להעלות רשימת מילים שנראית לך, שהתחרות עליה מאפשרת לך להשתתף בבידים שריאלים מבחינתך, לחלק לקבוצות ולהריץ את הקמפיין, ולא לחפש יותר מדי. פשוט לנסות. אם את מספיק ממוקדת וכן הגדרת מילות שלילה, אין לך מה לדאוג שמא אולי את כללית מדי.
העלנו בכיתה כמה דוגמאות הנוגעות ל learn french אם את זוכרת.
בנישה שלך אי אפשר לעקוף כ"כ את המילה spanish (מלבד latin וכומה) אבל בגדול - כל מילה אחרת תרחיק אותך מקהל היעד שלך (למרות שיש הרבה אופציות כגון: travel in mexico,
learn foreign language וכדומה).
כך שכמעט תמיד תופיע המילה spanish כחלק מביטוי המפתח שלך. אבל יש המון הצלבות אפשריות: learn, study, lesson, speak, at home, online, cheap, fast, basic, beginners, online course וכו’.
קהל יעד לקורס ספרדית אונליין הוא מי שרוצה ללמוד ספרדית מהר, מי שרוצה ללמוד ספרדית בזול, מי שמחפש שיעורים מוקלטים בספרדית, שיעורים בספרדית להורדה באינטרנט וכו.
אני אשאיר לך לחפש קבוצות נוספות וגם להצמיד להן מילים.

הרבה הצלחה,

טל

פרופיל

פורסם: 10 פברואר 2008 06:22   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

תודה טל להתייחסות בהרחבה.
ישבתי על זה הרבה שעות היום וניסיתי הרבה מילות מפתח. כולן קבלו ציון חלש ע"י גוגל אדארדס. ניסיתי להתעלם ובכל זאת להפעיל ואכן הוא צדק לא היו קליקים. לא הצלחתי למצוא מילות מפתח שיקבלו ציון אישור.

פרופיל

פורסם: 10 פברואר 2008 07:34   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אם כך, זה נשמע יותר כמו בעיה בדף הנחיתה שלא אופטימלי למילות המפתח. האם יש מפרסמים נוספים על המוצר הנ"ל? מעניין איך נראות המודעות שלהם, אולי הם מצאו איזה “טריק” לניסוח המודעה, שמאפשר להם לקבל ציון אישור.
ואם לא הולך, לא להתעקש דווקא על זה, יש בקליק בנק כמה אלפי מוצרים אחריםsmile

טל

פרופיל