שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בקשת תגובה מרן ארוסי בלבד - חלק 2
פורסם: 07 ספטמבר 2009 19:14   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  12

3. אני לא ראיתי שאתם מגיבים לאי אילו מהשאלות. במילים אחרות אני רואה שאם הוצאתם קורס אינטרנטי ומעבר לזה לא בא לכם יותר להתייחס לתלמידים שלכם ולכן אתם מצפים שהם ישברו את הראש זה עם זה. אני מאוד מאוכזב מיחס זה. ציפיתי ליותר. זה שיש קורס בסיסי טוב, לא אומר שבזה זה נגמר. חייבים לעדכן את התלמידים כל הזמן בחידושים שיש.
יש לכם את כל האופציות לעשות זאת. דרך הקורס עצמו. בדוא"לים לתלמידים וכו’. למה אני צריך להכנס לשאלה שאלה דרך הפורומים ולקרוא את תשובות התלמידים האחרים? דבר שלוקח לי עוד שעות רבות.
אם איני עושה זאת, שואלים אותי למה אני לא מעיין במה שכבר כתבו. כאילו זה מתפקידי לבדוק כל שאלה של כל תלמיד ולראות אם במקרה עוד מישהוא נתקל בשאלה דומה.
4. לסיכום אני חושב שאתם צריך לעדכן את השיעורים שלכם - ובדחיפות.
אתם צריכים לכתוב דוא"לים לכל התלמידים עם פירוט מדוייק של כל השינויים שנעשו מאז הקלטת השיעורים, ואתם צריכים להתחיל לענות בעצמכם לשאלות התלמידים (לפחות לחלק) ולא להשאיר זאת לתומר (העושה עבודה טובה תוך כדי פירסום הדברים שלו, חלקם בתשלום - כל הכבוד לו).

אשמח לקבל תשובה מהירה - סליחה על ההודעה הארוכה.

פרופיל

פורסם: 08 ספטמבר 2009 18:13   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

אני מסכים עם עודד, אני שואל הרבה דברים בפורום וזה כבר קורס שני שעשיתי בקליקים.
יש עזרה בפורומים אבל לא מספיק יחסית למה שאתם טוענים לפני, בשביל קורס שאני משלם עבורו.
הייתי רוצה לקבל עדכונים עבור פייפל ואיביי. ועזרה והדרכה קצת יותר מושקעות.

בכל מקרה תודה ומקווה גם לקבל תשובה..

חתימה 

קורס פסיכומטרי
First Time Home Loans
cancer

פרופיל

פורסם: 13 ספטמבר 2009 18:45   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  44

העובדה שלא קיבלת תשובה עד עכשיו אומרת משהו

גם אני חושב שיש לחזק את הצד המעשי ולא בשיעורי תרגול שעולים 150 שקל

הלו יש מישהו בבית?

פרופיל

פורסם: 13 ספטמבר 2009 18:54   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

כללית אני גם בעד,
יש אפשרות לשים מנהל פורום,כמו שאני מנהל פורמים בנענע ניכנס כמה פעמים ביום ועונה או מיעץ או מפנה לאן שצריך,וזה בהתנדבות רק הם משלמים לי את האינטרנט,אפשר לבקש ממי שמבין מספיק בחומר שינהל את הפורום ויקבל בתמורה משהו שאתם תחליטו עליו,כך גם הפורום יהיה יותר פעיל,וכולם יהנו מזה,
כך יפתרו הרבה מאוד בעיות,למנהל יהיה קשר ישיר עם המורים או רן,
מקווה מאוד שתאמצו את הרעיון,
אלי,

פרופיל

פורסם: 15 ספטמבר 2009 00:01   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  86

ת’אמת אני איתכם גם אני שאלתי כמה שאלות ואף אחד לא מעניין אותו אתם את הכסף קיבלתם זהו אה .... רן???

חתימה 

בניית אתרים

פרופיל