שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קמפיין ראשון והסאגה נמשכת
פורסם: 13 ספטמבר 2009 15:22   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  23

שלום למי שקורא!
בהמשך להודעה קודמת שלי על הקמפיין הראשון עברו כבר 4-5 ימים והתוצאות לא מלהיבות.
רוב המילות מפתח שלי בכלל לא קיבלו קליקים.
ישנם מילות מפתח שקיבלו 13,18,22,30,43,84,5,הופעות ולאף אחת מהן אין הקלקות.
יש 6 הקלקות לעומת זאת למילת מפתח אחת עם 125 הופעות.
סה"כ חיפוש בטבלה למטה מופיע 6 קליקים על 340 הופעות. ומתחת לזה בסה"כ תוכן יש 0 הקלקות על 1558 הופעות . מה אני אמורה להבין מהנתונים המזעזעים האלו ואיך אפשר לשפר אותם. מיותר לציין שלא היתה אפילו מכירה אחת.
מה עושים? הקמפיין הזה מלחיץ אותי. כבר העלתי את סכום הקליק לכמה ממילות המפתח כבר לפני יומיים
תודה למי שעונה

פרופיל

פורסם: 15 ספטמבר 2009 01:41   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

ערב טוב שרון,

מה שלומך? ראשית הנתונים אינם מזעזעים (בכל אופן לא אותי, כבר ראיתי ושמעתי הכל), אך מאוד לא זורמים, בוא נאמר, לא מתאפשר לקמפיין הזה לרוץ כבר לדרך. למה?
האם בדקת בכלי אבחון המודעות מדוע המודעה שלך אינה מופיעה או מופיעה מעט מאוד פעמים? הניחושים שלי:
יש לך מתחרה בעל כתובת תצוגה זהה לשלך
או QS נמוך במיוחד
בשני המקרים המודעה שלך מקבל מעט חשיפות.
1. ראשית כבה/י את רשת התוכן שפועלת שם, אם טרם הגעת לשיעור שעוסק ברשת התוכן, היא כרגע סתם צוברת חשיפות. תוכלי לעשות זאת בהגדרות הקמפיין. בהמשך נפעיל את רשת התוכן בקמפיין נפרד.
2. שנית בדוק/י מדוע המודעה שלך נחשפת כ"כ מעט פעמים בכלי האבחון, בלי המידע הזה קשה להמשיך. אם הבעיה היא מתחרה נפעל אחרת מאשר במקרה של QS נמוך או כל סיבה אחרת.

נתעדכן ונמשיך משם, לא להילחץ, יהיה בסדר!
טל

פרופיל

פורסם: 16 ספטמבר 2009 02:10   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

תודה על ההצלה.
כיביתי את רשת התוכן אז זה בסדר.
ולא לא הגעתי מעבר לשיעור 2 עם הקמפיין נסיון הראשון אז אין לי כל כך מושג איזה כלי אבחון. ניחשתי שאת מתכוונת לכלי אבחון המודעות אבל לא ידעתי כל כך איך להשיג שם את המידע שאני צריכה.
איך דרך זה אני יכולה לדעת אם יש מודעה נוספת עם כתובת זהה לשלי? (מה שלדעתי מאוד הגיוני בגלל הנישה שבחרתי).
איך אני אמורה לראות את המודעה של המתחרה שלי אם גם הוא מפרסם בארה"ב, במקרה הזה אני לא אראה אף אחת מהמודעות.
יש טריק אחר?
בקיצור מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהמשיך הלאה.
מרגיש נצח עד שיצא איזה סנט מהקמפיין הזה.

פרופיל

פורסם: 19 ספטמבר 2009 01:46   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  34

אני אותו דבר אחרי שיעור שלישי, יש לי איזה 80 קליקים כבר,
הרבה הופעות, משלם נראה לי הרבה לקליק (72 סנט)
וכמובן כבר נראה לי עצוב לנסות לבדוק מכירות..
נקווה שישתפר בשיעורים הבאים smile

חתימה 

כלים שימושיים למשווקים

משחקי דפדפן

פרופיל

פורסם: 19 ספטמבר 2009 02:15   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

כן הייתי רוצה לדעת כבר מה לעשות אבל בשביל לשפר את זה. מה שכן רן צדק מאוד. זה בהחלט מייאש!!!

פרופיל

פורסם: 21 ספטמבר 2009 13:46   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

בוקר טוב שרון,

כדי לראות את המודעה שלך באזורים שונים בעולם השתמשי בכלי תצוגת המודעות, ראי לינקים כאן:
http://clickim.co.il/forums/viewthread/870/
כלי אבחון המודעות: תוכלי לגשת אליו בקיצור דרך הקמפיין שלך: ליד כל מילת מפתח רשום הסטטוס שלה, עברי עם העכבר על הסטטוס, ייפתח חלון עם מידע לגבי הופעת המודעה, ציון איכות וסיבות. בד"כ תמצאי שם את כל המידע שאת צריכה לגבי מצב מילת המפתח. כמו כן בתחתית החלון לינק למעבר לכלי אבחון המודעות).
אחרי שנבין את הסיבות לאי הופעת המודעה, נוכל להחליט מה לעשות איתה - יש לשער שמדובר בציון איכות נמוך, ביד נמוך או מתחרה - או שילוב של כל הנ"ל. במקרה זה ובכל מקרה, נדרש פיצול מפורט יותר של הקמפיין לקבוצות מודעות לפי מילות מפתח וכתיבת מודעות מדויקות ככל האפשר למילת המפתח, כתנאי להמשך.

בהצלחה ושנה טובה,
טל

פרופיל

פורסם: 21 ספטמבר 2009 18:02   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank

אהלן טל,
אז ככה לאחר בדיקה גיליתי ולא להפתעתי עוד 2 מודעות דומות מאוד לשלי לאותו מוצר.
דבר שני יש לי נתונים והם:
מילה ציון קליקים הופעות מיקום ממוצע סוג התאמה מוצגת
1 7 1 259 2.4 BM כן
2 4עלובה 1 154 2.2 BM כן
3 6 4 112 2.7 BM כן
4 7 0 105 4 BM לא עקב מספר מודעות מוגבל בדף התוצאות הראשון
5 7 0 80 5 BM כן
6 7 0 24 2.8 EM כן
7 7 0 19 4.4 EM לא עקב מספר מודעות מוגבל בדף התוצאות הראשון
8 7 0 0 0 PM כן
9 7 0 0 0 PM לא עקב מספר מודעות מוגבל בדף התוצאות הראשון
10 4עלובה 0 0 0 PM כן
11 4עלובה 0 0 0 EM כן
12 6 0 0 0 PM כן

זה נתונים מהיומיים האחרונים לפני כן כשבדקתי לכל המילים היה ציון 7
אז סליחה על הבלאגן ותגידי לי מה נראה לך. אם צריך לפצל את המודעה לקבוצת מודעות תגידי לי איך עושים אם זה או שפשוט כדאי לי לצפות כבר בשיעור מספר 4 כי אני ממש תקועה.
תודה שרון

פרופיל

פורסם: 22 ספטמבר 2009 03:52   [ התעלם ]   [ # 7 ]
עורך
RankRankRankRank

הי שרון,

המיקומים בסדר, ה CTR בסדר-נמוכים, תלוי היכן. הדבר היחיד שאני יכולה לאמר מנתונים אלה, ללא מילות המפתח והמודעות, הוא שמילים עם CTR של פחות מ 1% (או 100 חשיפות ללא קליק) תקפיאי בנתיים עד שתחליטי האם להעביר אותן לקבוצות אחרות או למחוק (טרם הגעת לשיעור שעוסק בפיצול הקמפיין).
בלי לראות את מילות המפתח והמודעה אני כמובן לא יכולה לאמר שום דבר על הקמפיין הזה. מה שאני מציעה הוא, שתיצרי כרגע קבוצות מודעות קטנות ככל האפשר עם מספר מצומצם של מילות מפתח בכל קבוצה, כאשר מילת המפתח העיקרית שחוזרת על עצמה בכל הקבוצה, מופיעה בכותרת המודעה. כרגע לא לדאוג מהמכירות ולא להתרגש ממתחרים, את עדיין לא צריכה להתמודד איתם, רק להתעלם מהם (איזה כיף לך). המטרה כרגע היא רק לפתוח קמפיין ולהתחיל להסתגל למערכת. אחרי שיעור 4 תהיי הרבה יותר עסוקה, אני מבטיחה.
אולי תחליטי לאחר מכן שאת מוחקת או משהה את הקמפיין הזה ופותחת אותו מחדש, נקי ועם קצת יותר ידע - גם את זה עושים.

בהצלחה ולילה טוב,
טל

פרופיל