שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

נמעס לך מקליקבנק? רוצה להתנסות בלידים? קרא את זה!
פורסם: 07 יולי 2008 19:07   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

שלום חברים.

למי שנמעס לקדם מוצרים בקליקבנק אני מזמין אותו להתנסות קצת בתחום הלידים. ולא סתם בלידים אלא באחד התחומים הנפוצים. הסלולארי!

למי שלא יודע תחום הסלולארי בעיקר זה של רינגטונים הוא תחום מאוד תחרותי ומאוד לוהט (אנשים עושים שם הרבה כסף)
עכשיו, אני יודע מה אתם חושבים שזה קצת גדול עליכם להכנס לנישה הזאת כי השחקנים הגדולים נמצאים שם ויהיה קשה להתחרות שם.

בגלל זה אני מציע שתקדמו את המוצר שלי שהוא תחת נישה בנישה של הסלולארי. אני לא אומר שאין גם פה תחרות רק שהיא קטנה יותר ואפשר להכנס ואפילו להרוויח לא רע ואל הדרך להתנסות בלידים וללמוד את הנישה של הסלולרים.

השירות שלי הוא בדיחות לטלפון סלולארי. ויש לי עמוד נחיתה שממיר 6.5% (משהו שאני מאוד גאה בו smile אני מצרף גם תצלום מסך לספקנים
את העמוד עצמו ניתן לראות פה
השירות הוא רק לארה"ב (רק אמריאקים יכולים להרשם שירות)

למי שמעוניין להצטרף ולקדם את השירות יכול להצטרף adsmarket.com ולקדם אותו , (בקרוב יהיה ניתן לקדם גם ב shareasale.com )

העמלה לכל ליד היא $3.10 . אני יעשה בשבילכם קצת מתמטיקה
אם עלות לקליק 10 סנט הרי 100 קליקים זה 10$
מתוך 100 קליקים 6% נרשמים(שזה אחוז ההרמה של העמוד) שזה אומר 6 לידים (6* 3.1$ = 18.6$)
הרווחתם 8.6$ כלומר ROI של 86%

כמובן שאפשר להשיג מחיר זול יותר לקליק זה כבר תלוי בכם smile , איך שאתם עושים מחקר מילים
אני יכול לספק לכם מילים שממירות.

כל הנתונים המסופקים כאן , הם נתונים אמיתיים מקמפיינים PPC שעשיתי ביאהו.

אז זהו אני מקווה שהשכלתם קצת . ומאחל בהצלחה לכל מי שיצטרף לקדם את שירות הבדיחות לסלולארי.

פליקס

נ.ב.
יש לי גם שירות אסטרולוגיה בSMS שגם הוא נמצא בadsmarket.com והוא מיועד לקהל הישראלי, את השירות הזה מקדמים בעיקר בבאנרים והוא גם עובד לא רע.

תמונות מצורפות
lpCTR.jpg
 חתימה 

מגשים החלומות - קליק אחד ואתה בדרך להגשמת חלום

פרופיל

פורסם: 08 יולי 2008 18:49   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank

מה מבטיח שהאחוז המרה שלה באמת יהיה 6 ?

http://www.vav.co.il/Site/pages/homePage.asp

פרופיל

פורסם: 08 יולי 2008 21:28   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

לא הבנתי
b4u נותנים 5 דולר לליד
אז אתה מציע לנו בעצם להשתמש בעמוד הנחיתה שלך ולתת לך 1.9 דולר מהעמלה שלנו?

חתימה 

יובל

משכנתא

פורום משכנתאות

פרופיל

פורסם: 09 יולי 2008 03:55   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

היי יובל , b4u זה האתר שלי , בעבר אכן הינו נותנים 5 דולר לליד והאתר היה ללא עמוד נחיתה וההרשמה הייתה מסורבלת כך שאחוז ההרשמות היה נמוך.  לכן עשינו שינויים ועשינו עמודי נחיתה , העמוד אותו הצגתי פה זה עמוד שעובד טוב ורק לאחר שבדקתי אותו אני נותן לאפילייטם לקדם אותו, כדי שגם להם זה יהיה כדאי.

יש עוד עמודי נחיתה מוכנים לשרותים אחרים, אך אני עדיין לא משחרר אותם לאפילייטים לפני שאני בדקתי אותם וראיתי שהם עובדים.

אין לי מה לקחת מהעמלה שלך, אני זה שמשלם לך כסף smile

חתימה 

פרופיל

פורסם: 09 יולי 2008 04:06   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank
guy - 08 יולי 2008 18:49

מה מבטיח שהאחוז המרה שלה באמת יהיה 6 ?

http://www.vav.co.il/Site/pages/homePage.asp

היי גיא smile (נשמע כמו בתוכנית עם גיא פינס)

אני לא ממש הבנתי את האתר שצירפת. ואיך הוא קשור..

לגבי השאלה שלך…
כמובן שיחס המרה יכול להתשנות מאפייליט לאפילייט וכמובן מאכות הטראפיק שהוא מביא, הנתונים שהצגתי הם נתנונים מקפיין PPC שעשיתי ביאהו. בימים הקרובים אני הולך לבדוק את זה גם באדוורדס.

אם כבר צירפת אתר בעברית אז אני יכול להגיד לך שיש לי אפילייט בארץ שמקדם את שירות האסטרולוגיה שלי , ועושה מעל 120 דולר ביום (הוא רק שם את הבאנרים שלי באתר שלו). כמובן שיש לו אתר די גדול עם הרבה טראפיק.

חתימה 

פרופיל