אני רשומה לקורס גוגל אדסנס ורציתי לדעת האם יש משמעות לסיומת בה בוחרים לדומיין: האם חייב להיות .com?
ראיתי שיש מבצעים על סיומת .info, האם יהיה אפקטיבי באותה מידה גם לקנות דומיינים עם סיומת זו?
יש אומרים שכן ויש אומרים שלא… למה לך להסתבך בשביל עוד 5 דולר? את גם ככה הולכת להוציא על מאמרים ולהשקיע זמן בלקדם את האתר אז עדיף לקנות COM וזהו.
אגב לפני שאת קונה תירשמי בגוגל godaddy coupons ואז יופיע לך בצד פרסומת של godaddy שאם תיכנסי לאתר דרך הפרסומת הזאת הדומיין COM יעלה לך 6.85$
יש לי אתרים עם הרבה סוגי דומיינים.
בגדול, באמת הסברה היא שעדיף דומיין קום ובשביל עוד כמה גרושים זה לא יכול להזיק.
מנגד, הצלחתי גם עם אתרים עם סיומת אינפו.
אני נוהג להשקיע עוד כמה גרושים וגם לקנות ליותר משנה.
הדומיין info יכול להיות בעייתי. פעם גודדי הורידו את המחיר ל99 סנט לדומיין INFO ואז הרבה ספאמרים קנו מלא דומיינים כאלה אז יש הרבה סברות שהדומיין הזה לא כל כך טוב וצריך כאילו להוכיח את עצמו.
לדעתי דומיין שכן משמעותי זה אם יש לך נגיד הנישה שלך זה new york hotels והדומיין שלך הוא http://www.newyorkhotels.com. ממש בידיוק הנישה בלי להוסיף כל מיני דברים לפני\אחרי\באמצע או לשנות את הסדר. שני הדומיינים שמקבלים לדעתי הכי הרבה משמעות זה COM ואחריו NET. גם US יכול להיות טוב אבל הוא מוגבל רק למי שגר קבוע בארה"ב או בעל אזרחות.
תשים לב הרבה פעמים שמחפשים איזה נישה אז גוגל שם בעמוד הראשון את האתר עם הדומיין שיש לו בידיוק את הנישה בידיוק ובדרך כלל זה COM או NET