שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

האם לחכות שהבידים ירדו לבד? או להוריד את הביד בעצמי?
פורסם: 29 ספטמבר 2008 17:02   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

שלום טל ורן(שובsmile),

האם לחכות שהבידים ירדו לבד(להשאיר ביד גבוה ולקוות שגוגל יחייב אותי לאט לאט פחות)? או להוריד את הביד בעצמי?

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2008 03:50   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי בני,

אתה מתייחס בשאלה לאותן מילים שחטפו ב QS? או בכלל?
מילים שצנחו ב QS, אני חושבת שכדאי להשאיר על ביד ריאלי, ה QS הדינמי יאפשר להן להופיע מדי פעם, לצבור CTR כאשר הן כן מופיעות ואולי לשפר את ה QS הירוד גם בסיטואציות האחרות. כלומר, לא להעלות ביד.
בידים גבוהים באופן כללי: תלוי מה ביצועי המילים: תוריד עד כמה שניתן כך שתישאר בעמ’ הראשון מבלי שייכנס מתחרה. אם הביד לא ריאלי בצורה מופרזת: תרד לעמ’ השני למעלה. אין ברירה, אתה לא יכול להפסיד, אך גם לא לשבור את ה CTR.
המילים ממירות+ ביד גבולי עם חשש לכניסה של מתחרים? לא הייתי מורידה ביד, אלא מקזזת שעות/אזורים וכד’. למשל, אם אינך יכול לעמוד בגובה הבידים, לך על מס’ שעות מצומצם ביממה (בהנחה שיש לך כיוון לגבי שעות המרה), או רק על חלק מה states למשל.
מה לגבי מילים שעדיין לא המירו וגוזלות בידים יקרים, אך טרם הגיעו ל 100 קליקים כדי להוריד? אני מציעה ללכת “הפוך”: תשהה את רובן ותעשה טסט כל פעם לקבוצה מצומצמת של מילים, כדי להקל על התקציב שלך.
אם בחרת להוריד בידים תרד תחילה עד ה CPC הממוצעת שלך ותבדוק מיקומים, אחרי יום תתחיל להוריד בהדרגה כל 24 שעות.

שנה טובה והרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2008 04:14   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי טל,

תודה רבהsmile - אני מדבר בכלליות ועכשיו זה בטח יותר רגיש עם הQS החדשsmile.
הQS משתפר :
1. מילים שרמת החיפוש שלהן אפסית נשארות בד"כ בOK או לפעמים הם GREAT לכמה זמן וחוזרים לOK.
2. מילות מפתח שמחפשים בתדירות גבוהה מקבלות GREAT.

אני לאט לאט מוריד את הביד בעצמי ובודק שהמיקום לא נפגע.
יש לי איזשהו קונפליקט בין :
להופיע גבוה מאוד במקומות 1-3 עם CTR מעולה או לרדת ל4-8 עם CTR נמוך אבל עם אופציה להמרות טובות יותר. CTR נמוך גורר מחירים גבוהים ...אני בחרתי על להשאר במקומות הגבוהים, CTR גבוה, מחירים טובים יותר עם הזמן.
האם זאת בחירה נכונה לדעתך?? smile

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2008 13:36   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

לאורך זמן זו הבחירה הטובה ביותר לדעתי, בהנחה שאתה יכול לעמוד בבידים. אם כן, זה מצוין ומשתלם לאורך זמן.
אתה מפרסם עם וותק וניסיון (אני עוד זוכרת את ההתחלה שלך, והנה עברה כמעט שנה) ולכן קל לך יותר לעמוד בזה מבחינת אורך רוח ותקציב, אבל למפרסמים חדשים אני חוששת למקרה הפוך: של חיסול תקציב שאמור להספיק כדי להחזיק אותם כמה חודשים עד להתייצבות, וכתוצאה מכך נטישה של הנישה כולה דווקא כשהם בדרך להרוויח, מאחר וכלכלית הם לא עומדים בזה יותר, ולכן אני ממליצה על צעדים הדרגתיים במצבים כאלה, כדי לשמר תקציב לאורך זמן.
יחד עם זאת, אם אתה יכול לעמוד בבידים והזמן, הבחירה שלך היא נכונה בעיני ותצדיק את עצמה.

שתהיה לך שנה רווחית,
טל

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2008 13:47   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה רבה טלsmile! שנה רווחית גם לך!
בני

פרופיל