קודם כל גמר חתימה טובה, אני מקווה שהיה לכם צום קל, (לפחות כמו שהיה לי)
אני חייב להגיד משהו, אני קצת מאוכזב שבקושי עונים לי על שאלות, אני בטוח שזה לא מתוך כוונה רעה, רק שימו לב למי ששואל שאלה, העזרה שלכם מאוד חשובה לנו, אתם מורי הדרך שלנו.
אז ככה, כל השאלות ששאלתי עד עכשיו לדעתי מסתכמות בשאלה אחת.
אני באמת חייב לדעת משהו:
לאחר שגילינו שלקמפיין יש פוטנציאל רווחי, במקרה שלי היו לי 2 מכירות והגעתי כמעט ל500 קליקים כללים לכל הקמפיין. איך אני יודע איזה מילים להוציא ואיזה להשאיר? ברור לי שצריך לחכות לראות אם יש המרות אבל אם נעשה חישוב פשוט נראה שמגיעים לסכומים לא ראליים. התחלת קמפיין נסיוני עם 50 מילות חיפוש * 3.
על פי החוברת שקיבלנו באחד השיעורים כתוב שמוציאים מילה לאחר שראינו שאחרי 300-500 קליקים היא לא ממירה. במקרה שלי כל קליק עולה לי בממוצע 1.20 ש"ח. החישוב הוא כזה: מספר הקליקים * מספר המילים * עלות לקליק = 300*50*1.2 = 18,000 ש"ח. זה באמת הרבה כסף. אני בטוח שזה לא צריך להיות ככה, ויש דרך אחרת, רק מהי? וגם אם אני אחכה רק ל-150 קליקים מכל מילה עדיין אקבל סכום של 9,000 ש"ח עד שאבחן את כל המילים.
כל זאת במידה שבחנתי את הקמפיין בלי יותר מידי גזירות וה-50 מילים הן מילים יחסית כלליות (למה שיהיה לאחר אופטימיזציה) ומשום כך גם ממירות פחות. כלומר כל העלות הזו היא לפני אופטימיזציה.
אז טל, רן, מה עושים?
שלום אורח! אנא בצע